sabah uyandığımda beşiğinde kendi kendine uyanmış oynarken kucağıma aldığımdaki mutluluğu kahkahaları aman allahım kızlar bu nasıl bi duygu kendimden geçtim bildiğiniz gibi değil
nese tekrar beşiğine bıraktım dönencesini açtım yatağı topladım bişeler yedim kaka seansımız beşikte dönence açıkken rahat yapılıyo :)
nese ses çıkmıyo alla alla deyip yanına gittim kafayı kaldırdı beni gördü
allahım gene nasıl mutluluk nasıl kahkaha bildiğiniz şebeklik yapıyo ama sevemedim busefer çok güzel kokuyodu çünkü :))
resmen büyüdüler yaa
buarada kızım kilo almaya başladı 7şubatta 6000di bugün 6200 15günde 200gr maşallah bu hızla mamaya devam midesi büyüdü zaten ooh oh bidetitreşime girmiş gibi oynamasa tam tostik olur
daha şimdiden bez değiştirip üstünü giydirene kadar ter döküyorum kriz geçittiriyo ayaklar kıpır kıpır bi geriyo kendini uzatıyo dönmeye çalışıyo biraz daha büyüyünce nolcak bilmem
bencede cnm ya zaten bebişlerle başka nerde kutlayabiliz ki.sen ne hediye alcan düşündün mü?
aynen güzelim aynen ya o muhteşem duygu tarif edilemez. Rabbim herkese anne baba olma duygusunu nasip eylesin inş...
benim kız da kıpır kıpır maşallah hiç totosunu yere koymuyor
ben bebişin ve bebişle olan resimlerimizi resimciye verip cd yaptırmayı düşünüyorum. şarkı olarakda bana bir masal anlat babaşarkıyı burdan bi arkadaş önermişti çok güzel bi fikir eğer gidebilirsem akik taşlı yüzükleri çok beğeniyor serçe parmağına göre alacağım inş
eşim her zaman hatırlar hatta hatırlamamış numarası yapar her senecanım benim mutlaka bi gül bile olsa getirir. parası olduğunda büyük bi buket sıkışık olduğnda 1 gül getiriyor o bile yetiyor
biz onlarınkini hatırlıyoruz ama onlar sizinkini hatırlıyor mu kızlar?benim ki hep unuttuğu için ben 1o gün önceden başlarım hatırlatmaya
ah canım ya keşke o haliyle de gönderseydin :) komik olurdu :)
hepinize iyi geceler , ben de kaçar :)
hehe matrak karılar siziii
kimsecikler kalmamis bebekler artik eskisinden daha kötü büyümesi daha cok zaman gecirmemiz anlamina gelyior anlasilan platin sormusun niye diye salgin varmis simdi tüm bebekler almis salgini öksürük ates kulak agrisi burun tukanikligi carsamba dr götürcem tekrar aradim dr bugun gelme salgin var ilaclara devam et carsamba dr gitcem artik
ben de çok içten buluyorum valla kızlarııı hele face olunca daha bir yakınlaştık
benimki de öyle yeri belli dir
kız ekle olsun hatıra olur kız ne güzel face ekle görelim
baktın mı ilgi bekliyor belki
ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa
günaydın kızlarr....
sorma loveli bende çok kıskandım valla..keşke yakın olsakta bizde gidebilseydik
dimiiiiiiiiiiiiii offffff kıskaçlıktan çatlıcam vallaaaaa hehehehehe ne güzellll buluşuyorlar olmazsa kameradan konuşuruz olmaz mııııı
naber tubişim
ben hıcbırsey vermedım cok sukur ates felan olmadı yarında aşımız var vermıcem
benımkı hıc bır ozel gunumuzu unutmaz
gecen sene hamıleydım dogum gunumde sahıle pankart asmıs 3 5 yere hemdeogun anneler gunuydu
annecım anneler gunun ve dogum gunun kutlu olsun yazıyordu pankartta gece 3 de gıtmıs koymus onları
benımkı hıc bır ozel gunumuzu unutmaz
gecen sene hamıleydım dogum gunumde sahıle pankart asmıs 3 5 yere hemdeogun anneler gunuydu
annecım anneler gunun ve dogum gunun kutlu olsun yazıyordu pankartta gece 3 de gıtmıs koymus onları
oooo bak sen şu çılgın aşığamaşallah canım Allah bozmasın muhabbetinizi
sabah uyandığımda beşiğinde kendi kendine uyanmış oynarken kucağıma aldığımdaki mutluluğu kahkahaları aman allahım kızlar bu nasıl bi duygu kendimden geçtim bildiğiniz gibi değil
nese tekrar beşiğine bıraktım dönencesini açtım yatağı topladım bişeler yedim kaka seansımız beşikte dönence açıkken rahat yapılıyo :)
nese ses çıkmıyo alla alla deyip yanına gittim kafayı kaldırdı beni gördü
allahım gene nasıl mutluluk nasıl kahkaha bildiğiniz şebeklik yapıyo ama sevemedim busefer çok güzel kokuyodu çünkü :))
resmen büyüdüler yaa
buarada kızım kilo almaya başladı 7şubatta 6000di bugün 6200 15günde 200gr maşallah bu hızla mamaya devam midesi büyüdü zaten ooh oh bidetitreşime girmiş gibi oynamasa tam tostik olur
daha şimdiden bez değiştirip üstünü giydirene kadar ter döküyorum kriz geçittiriyo ayaklar kıpır kıpır bi geriyo kendini uzatıyo dönmeye çalışıyo biraz daha büyüyünce nolcak bilmem
saol canım inşallahhhhh büyüsünde oğlumada anlatıcam hehehe
pikecım hosgeldın
sorma valla bızımkıde oyle altını actıgımda kapatana kadar 5 dk gecıyor bı daka durmuyor masallah dönmeye basladımı napıcam bılmıyorum heheheh paso tekme atıyor annesını hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?