2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen güzelim aynen ya o muhteşem duygu tarif edilemez. Rabbim herkese anne baba olma duygusunu nasip eylesin inş...

benim kız da kıpır kıpır maşallah hiç totosunu yere koymuyor

bencede cnm ya zaten bebişlerle başka nerde kutlayabiliz ki.sen ne hediye alcan düşündün mü?

ben bebişin ve bebişle olan resimlerimizi resimciye verip cd yaptırmayı düşünüyorum. şarkı olarakda bana bir masal anlat baba şarkıyı burdan bi arkadaş önermişti çok güzel bi fikir eğer gidebilirsem akik taşlı yüzükleri çok beğeniyor serçe parmağına göre alacağım inş

eşim her zaman hatırlar hatta hatırlamamış numarası yapar her sene canım benim mutlaka bi gül bile olsa getirir. parası olduğunda büyük bi buket sıkışık olduğnda 1 gül getiriyor o bile yetiyor

güzel düşünmüşsün canım.Allah hayırlı ve uzun ömürler versin eşine

eşim her zaman hatırlar hatta hatırlamamış numarası yapar her sene canım benim mutlaka bi gül bile olsa getirir. parası olduğunda büyük bi buket sıkışık olduğnda 1 gül getiriyor o bile yetiyor

benim istediğimde o.hatırlasın yeterki diyorum ama yok.daha evleneli 3 yıl bile olmadı ne çabuk eskidik diyorum.nişanlandığımızdan beri böle bende zorla hatırlatıyorum napim

biz onlarınkini hatırlıyoruz ama onlar sizinkini hatırlıyor mu kızlar?benim ki hep unuttuğu için ben 1o gün önceden başlarım hatırlatmaya

benımkı hıc bır ozel gunumuzu unutmaz
gecen sene hamıleydım dogum gunumde sahıle pankart asmıs 3 5 yere hemdeogun anneler gunuydu
annecım anneler gunun ve dogum gunun kutlu olsun yazıyordu pankartta gece 3 de gıtmıs koymus onları

selamlaaaaaarrrr

ah canım ya keşke o haliyle de gönderseydin :) komik olurdu :)

hepinize iyi geceler , ben de kaçar :)

hehe matrak karılar siziii

daha güzel bir şey yapınca göstertirim, animasyon programıyla yapıcam bu sefer :))

canım herkes nezleydi ozamanlar.. doktorun söylediğini soruyordun değil mi??

güzelini ekleyeceğim canım..

baktım, kknın başından kalkmıyorsun diye sitem etti..
halbuki o oturma odasında oturuyor eve geldiğinden beri.. bir de 4 gündür şehir dışındaydı,düşün yani, nasıl özledim.. ben de yanımıza gelsin diye bekliyordum, ona kırgındım.. neyse hallettik sayılır ama üzüldüm yani :97:

ama ben kıskanıyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii toplanıyorsunuzzzz ben yokum içim gidiyorrrrrrrr
ben de rita adanayA gelince buluşurummmm olur dimi ritaaaaaaa

günaydın kızlarr....

sorma loveli bende çok kıskandım valla..keşke yakın olsakta bizde gidebilseydik

yaaaa kızlar burada da bir eviniz var, her zaman beklerim yani..

dimiiiiiiiiiiiiii offffff kıskaçlıktan çatlıcam vallaaaaa hehehehehe ne güzellll buluşuyorlar olmazsa kameradan konuşuruz olmaz mııııı

iyi fikir :))

naber tubişim
ben hıcbırsey vermedım cok sukur ates felan olmadı yarında aşımız var vermıcem

ben de vermiyorum canım.. yükselirse önce soymak serinletmek daha iyi olur gibi geliyor..

kızlar valla akşam kutlamasından vazgeçicem şimdi

oooo bak sen şu çılgın aşığa maşallah canım Allah bozmasın muhabbetinizi

bizimki süprizleri beceremez yapamaz ama hamdolsun 1 gülle bile olsa gönlümü kazanmasını bilir

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz nasılsınız

Son düzenleme:

seninki de çok zıppçıktı yaaa

ben de altını kapatamıyorum, devamlı dönüyor, kapattırmıyor, çok zorlanıyorum artık zaptederken.

selam hanımlar ya, sizinkiler de bu kadar hareketli mi, hiç hiç hiç durmuyor elleri ayakları?

bir tek uykuya geçmeden hemen önce duruyor. sizinkiler de hareketlidir büyük ihtimalle ama bana biraz fazla geliyor, devamlı çırpınma halinde, bi de çok konuşuyor benimki

ay bilemiyorum ki diğer bebekler nasıl, size soruyom ondan

pikecım hosgeldın
sorma valla bızımkıde oyle altını actıgımda kapatana kadar 5 dk gecıyor bı daka durmuyor masallah dönmeye basladımı napıcam bılmıyorum heheheh paso tekme atıyor annesını hehehe

anam milletin kocaları neler yapıyomuşben herkes benim ki gibi sanıyorum akşam gelsin melisesra nın yazdığını bi okutayım ona.

vala dönmeye başlayınca altını hiç kapatamıyorsun, vücudunu vida gibi sarmal yapıyor hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…