2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynı benim kızı tarif ediyorsun anlattıklarında eksik var fazla yok

bu sene yavrularımızla kutlıcaz dogum gunu anneler gunu evlılık yıldonumu süperyaaaa

kızlar ben çıkıyorum akşama hazırlık yapcamyinede koca kocadır yani byyy

kolay gelsin canım.. nice senelere

bende ufaktan kaçayım hazırlanmam gerek. kardeşim bu hafta askere gidiyor yanına gideceğiz

aynı benim kızı tarif ediyorsun anlattıklarında eksik var fazla yok

kolay gelsin canım.. nice senelere

bende ufaktan kaçayım hazırlanmam gerek. kardeşim bu hafta askere gidiyor yanına gideceğiz

allah kavuştursun canım ya, sağ salim inşallah

vala dönmeye başlayınca altını hiç kapatamıyorsun, vücudunu vida gibi sarmal yapıyor hehehe

aynen bide uzatıp geriliişi var yani göbeği böle yukarı kaldırıyo
bende diyorum acaba herkezinki bölemi yoksa sendemi bi anormallik var kız 2dk durmuyo emzirirken mama yedirirken
geçen kaynanam bile şok geçirdi bu nasıl bişe die sanki biri memeyi mamayı kapmaya çalışıyoda onunla savaşıyo hayır bunlar benim :))
benimki uykuturken bile öle çok cinnet geçirip yatağına fırlattım kız kocama bağırdım ya şunu al bayıltacam yada koli bandı getir bantlıcam elini kolunu uyuyo gözler baygın ama eller ayaklar titreşimde bide kafayı kaldırıyo nasıl uyumak bilmem uykuyla savaşıyo herakşam aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…