nane mi ne nanesi kız ne için veriliyoki
karın ağrısı için 3. ay kontrolünde dr verebilirsin demişti de ben hiç vermedim acaba rezene mi versem onun yerine. bir de iyi geceler çayı kullanan var mı?
cevap verirseniz sevinirim annişler...
nane mi ne nanesi kız ne için veriliyoki
ben bilmiom valla rezene ver herkesin bildiği naneyi ben bile içerken ööööö bebek hiç içmez gibi
aynen bide uzatıp geriliişi var yani göbeği böle yukarı kaldırıyo
bende diyorum acaba herkezinki bölemi yoksa sendemi bi anormallik var kız 2dk durmuyo emzirirken mama yedirirken
geçen kaynanam bile şok geçirdi bu nasıl bişe die sanki biri memeyi mamayı kapmaya çalışıyoda onunla savaşıyo hayır bunlar benim :))
benimki uykuturken bile öle çok cinnet geçirip yatağına fırlattım kız kocama bağırdım ya şunu al bayıltacam yada koli bandı getir bantlıcam elini kolunu uyuyo gözler baygın ama eller ayaklar titreşimde bide kafayı kaldırıyo nasıl uyumak bilmem uykuyla savaşıyo herakşam aynı
ya kızlar farkında mısınız 2011 anneleri geldi bile, benim inanasım gelmiyor ne ara doğurduk da ne ara eskidik yahuuu
merhaba güzel ekim annelerinasılsınız???
kızlar ya kafama bişey takılıyor aşıya gitmeden fitil ver öyle götür diyor herkes. hatta sağlık ocağındaki hemşireler öyle demiş arkadaşlara ama bana bişey demediler. sizce doğru mu bu ? ateşin mikroplara karşı bi savunma olduğunu biliyoruz çünkü. bence fazla olmassa vermemek lazım ama bende 1. ay değil ama 2. ay aşısında fitil koyarak gittim çok söylediler bende korktum acaba atei çıkar mı ya sonra düşüremezsem vs diye
kubili bence yürüteç için en az 5,5 6 ayı beklemek gerekl canım. hele ki erkek çocuklarda daha geç koyun ve pek uzun süre tutmayın diyorlar anlarsın ya sakıncalıymış:)))
ayyy aynı benimki kız diyom biraz durda kilo al emdiğini bu şekilde eritiyor deli ediyor beni 4,5 aylık ama daha 5550 :))))
bu arada konuya balıklama daldım kızlar herkese selam uzun zamandır giremiyorum benim evde net yok anneme gelince girmeye çalış.ıyorum ....merak ettim herkesin doktoru ek gıdaya başladımı benimki başlatmadıda kilosu az olmasına rağmen...
merhaba güzel ekim annelerinasılsınız???
kızlar ya kafama bişey takılıyor aşıya gitmeden fitil ver öyle götür diyor herkes. hatta sağlık ocağındaki hemşireler öyle demiş arkadaşlara ama bana bişey demediler. sizce doğru mu bu ? ateşin mikroplara karşı bi savunma olduğunu biliyoruz çünkü. bence fazla olmassa vermemek lazım ama bende 1. ay değil ama 2. ay aşısında fitil koyarak gittim çok söylediler bende korktum acaba atei çıkar mı ya sonra düşüremezsem vs diye
benim doktorum kesinlikle ateş çıkmadan ateş düşürücü verilmesine karşı aşının tutmasını bile engelliyebilirmiş hemde bunlar daha küçük ben çıktığını anladığımda soymaya başlıyorum....
kontrol altında kendiliğinden düşmesini bekliyorum....
kızlar merhaba, ben de ek gıdaya geçeceğim. fakat doktorum liste ve tarif vermedi. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz??? lütfen.
seninkide evt azmış kilosu neden başlatmadı ek gıdaya sadece anne sütüyse devam mamasınada başla benim kız gram alamayınca mamaya başladım 6000 e geldik çok şükür
kızlar niye kimse beni duymuyor((
yaaa doğum kilosu 2 kilo olduğu için ona göre iyiymiş kilosu yaşıtlarıyla kıyaslama dedi 6 ay anne sütü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?