2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

karın ağrısı için 3. ay kontrolünde dr verebilirsin demişti de ben hiç vermedim acaba rezene mi versem onun yerine. bir de iyi geceler çayı kullanan var mı?

ben bilmiom valla rezene ver herkesin bildiği naneyi ben bile içerken ööööö bebek hiç içmez gibi

kızlar merhaba,

şu ek gıda tariflerinin olduğu linki bulamıyorum. bana yardımcı olacak var mı. benim sıpa bir türlü muhallebi yemiyor. ne yapacağım bilmiyorum( belki arada başka tarifler bulabilirim..

ya kızlar farkında mısınız 2011 anneleri geldi bile, benim inanasım gelmiyor ne ara doğurduk da ne ara eskidik yahuuu

ayyy aynı benimki kız diyom biraz durda kilo al emdiğini bu şekilde eritiyor deli ediyor beni 4,5 aylık ama daha 5550 :))))

bu arada konuya balıklama daldım kızlar herkese selam uzun zamandır giremiyorum benim evde net yok anneme gelince girmeye çalış.ıyorum ....merak ettim herkesin doktoru ek gıdaya başladımı benimki başlatmadıda kilosu az olmasına rağmen...

cnm koyma fıtıl faydalı bısey deılkı korkma atesı cıkarsa uzerını soy gecmezse ozamn fıtıl verrsın allahın ıznıyle duser .

ayyy aynı benimki kız diyom biraz durda kilo al emdiğini bu şekilde eritiyor deli ediyor beni 4,5 aylık ama daha 5550 :))))

seninkide evt azmış kilosu neden başlatmadı ek gıdaya sadece anne sütüyse devam mamasınada başla benim kız gram alamayınca mamaya başladım 6000 e geldik çok şükür

seninkide evt azmış kilosu neden başlatmadı ek gıdaya sadece anne sütüyse devam mamasınada başla benim kız gram alamayınca mamaya başladım 6000 e geldik çok şükür

yaaa doğum kilosu 2 kilo olduğu için ona göre iyiymiş kilosu yaşıtlarıyla kıyaslama dedi 6 ay anne sütü....

yaaa doğum kilosu 2 kilo olduğu için ona göre iyiymiş kilosu yaşıtlarıyla kıyaslama dedi 6 ay anne sütü....

kızlar önemli olan şu andaki ağırlığı değil, kilo alımı. bir ayda ne kadar alıyor ona bakıyor doktorlar. eğer yeteri kadar kilo alıyorsa bence de ilk altı ay sadece anne sütü vermelisin. benimki sadece mama ile büyüyor maalesef. bu çok üzüyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…