2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Günaydın kızlar. Ben de kızımı uyuttum işlere boğulmadan önce bir bakayım dedim.
Aranızda sinomarin kullanan oldu mu kızlar. Hani şu burun için deniz suyu mu ne?

meraba kızlar ben kasım annesiyim kızımın idrar yollarında iltihap çıktı sizde böyle bi sorun yasayan warsa tecrubelerınızi paylasırmısınız

meraba kızlar ben kasım annesiyim kızımın idrar yollarında iltihap çıktı sizde böyle bi sorun yasayan warsa tecrubelerınızi paylasırmısınız

Biz de yaşadık bu sorunu canım.
Altını temizlerken yukardan aşağı doğru su ve pamukla temizliyordum bunu sen de biliyorsundur zaten.
Ben kurularken tuvalet kağıdıyla kuruluyordum. Dr bez kullan dedi. Ve her bezi bir defa kullan dedi.
Bir de 10 gün antibiyotik kulandık. Geçti çok şükür tekrarlamadı
Size de acil şifalar inşaallah.

slm kızlar nasılsınız ya benim miniğim alt dudağını emmeye başladı bikaç gündür oyun yapıyor kendince ve kendini kapıtıyor bazen damaklarıyla sıkıştırıyor dudağını alt dudağı mosmor olmuş ya nasıl unutturabilirim bu huyunu ben

ben su ve pamukla degilde uni babynin ıslak pamuk mendılı var katkısız alkolsuz falan yenı doganlar ıcın onu kullaniyorum acaba kullanmasam mı bıde hep kurulıycaz mı bezle gecıncede bızde antıbıotık basladık ama tekrarlarsa dıe korkuyorum.cevap verdıgın ıcın teşekkurler canım

bilmiyorum ki canım onu hiç kullanmadım. dr bize ıslak mendil kullanmayın demişti. geçince bile bez kullanın demişti. inşaallah tekrarlamaz.

merhaba kızlar:80:dün benim cünyır 3 e kadar uyumadı.gözümden uyku akıyo resmen.iyice değişti ya uyku düzeni.

merhaba kızlar:80:dün benim cünyır 3 e kadar uyumadı.gözümden uyku akıyo resmen.iyice değişti ya uyku düzeni.

gece uykusuz kalınca bütün gün çok kötü geçiyor anne için. İnşaallah tekrar düzene girer canım.

İnşallah canım.Çok teşekkür ederim bilgi ıçin bende dedigin gibı yapıyım o zaman

Rica ederim ne kadar zor olduğunu bilirim. kızım mahvolmuştu onun sancısı yüzünden.

selam kızlar.. bugün biraz dışarı cıkalım dedim ama kızım uyanmadı hala, maşallah :) tek uyusunda başka zaman çıkarız artık.. uyku düzenimiz altüst oldu

ne var ne yok, herkes iyimi?

Deneme... Çizelge yaptım . Olmuşmu bakalım.

hamilemisin canım, yoksa yanlışlıklamı yaptın bu ticker'ı :)

slm cnm. nasıldı doktor? mralim bozuk çok. dün 2 doktora gittik ikisi de atopik dedi. kortizon verdi sürmedim ama başlayacağım galiba. konu açtım kimse görmemiş

geçmiş olsun canım ya, inş en kısa zamanda atlatırsınız..

günaydııınn ben geldim bugun 10 da kalktım erkenciyim heheh

maşallah size.. ee sonrası?? yeniden uykuya daldın heralde :)

Günaydın kızlar. Ben de kızımı uyuttum işlere boğulmadan önce bir bakayım dedim.
Aranızda sinomarin kullanan oldu mu kızlar. Hani şu burun için deniz suyu mu ne?

ben kullanıyorum canım, tek dozluk olanından.. ama hala hırıltı geliyo kızımdan
sizde durum nasıl, memnunmusunuz?

iyi hadi hayırlı olsun canım yeni yeriniz.. yakınız baya, bende beklerim inş..
zeynep de ii cok şükür, uyuyo dedim 2 dk sonra uyandı

inşallah tatlım
yakınız çok şükür beni yalnız bırakmayım bi görüşme ayarlayalım ece sen ben az daha ısınsında havalar

ben kullanıyorum canım, tek dozluk olanından.. ama hala hırıltı geliyo kızımdan
sizde durum nasıl, memnunmusunuz?

Biz yeni başladık canım. şimdilik iyi gibi. bir şey merak ettim de günde 3 defa bir damla dedi dr. bir tüpü açınca içinde kalsa da atın yazıyor kutusunda da. Zaten bir damla ne ki. kalanı hep atacakmıyız yani günde 3 tüp mü kullanmak gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…