selammm kızlarrr derdim var benim kız bi türlü kan ilacını içmio veriorum o çıkarıo ağzından ben tekrar vermeye çalışıyorum sonuçta üstünün battığıyla kalıyoruz siz nasıl veriyorsunuz
inşallah tatlım
yakınız çok şükür beni yalnız bırakmayım bi görüşme ayarlayalım ece sen benaz daha ısınsında havalar
Biz yeni başladık canım. şimdilik iyi gibi. bir şey merak ettim de günde 3 defa bir damla dedi dr. bir tüpü açınca içinde kalsa da atın yazıyor kutusunda da. Zaten bir damla ne ki. kalanı hep atacakmıyız yani günde 3 tüp mü kullanmak gerekiyor?
tadını mı sevmiyor acaba, başka şeyleri de çıkarıyor mu verdiğinde?
ben hafif yatar pozisyonda ağzına kaşıkla veriyorum. ve kaşığı ağzında bekletiyorum canım, kaşığı çekmediğim için tüküremiyor geri. mecbur ağzına dağılıyor ve yutuyor.
zaten iyice alıştı artık çıkarmaya da çalışmıyor
selammm kızlarrr derdim var benim kız bi türlü kan ilacını içmio veriorum o çıkarıo ağzından ben tekrar vermeye çalışıyorum sonuçta üstünün battığıyla kalıyoruz siz nasıl veriyorsunuz
inş canım.. ece'ler zaten arada haftasonu geliyolar oraya..
biz önceden sweetclean kullanıyoduk, onu 24 saat icinde 3-5 kez kullanabiliyoduk, bitince eczaneden bunu vermişler.. dr'a sormadım, ama biz prospektüsünde yazdıgı gibi kullanıyoruz.. çok sacma ama yaa 2 damla döküyorum yatmadan önce sonra atıyorum, yarısından çoğu boşa gidiyo..
günde iki kere 4 damla canım bizimki.bide bu ferro sanolu ne zmn veriyorsunuz? ve kaç damla
bide bu ferro sanolu ne zmn veriyorsunuz? ve kaç damla
Kaşıkla ver canım ve ağzını hemen sıkıca kapat. o zaman yutmak zorunda kalıyorlar.
evet ben de prospektüsünde öyle yazdığı için öyle yapıyorum. yarısından çoğu çöpe. ben de boşa gitmesin diye kendi burnuma da damlatıyorum
günde iki kere 4 damla canım bizimki.
benim kuduruk kucamdab dak durmuo kıpır kıpır
benimkide ayağımda mızmızlanıp duruyo
anammm benim kız çok sinirli öle ağzını kaprsam saçımı başımı yolarrrr biraz severken sıkıyorum dünyşaları yapıo bide anlamdım nie kan damlası veriyoruz bebeğe boşuna eziyet
kızlar santafer demir şurubu kullanan yok mu?bize damla falan demedi dr. bir ölçek oda 5 ml.bana fazla geldi:26:
saçımı başımı yolar. birden gözümün ününe geldi de
kan eksikliği yoksa neden kullanıyoruz di mi.
zorunluymuş nedense.
selam kızlar nasılsınız y bn b damlaları hiç düzenli kullanmıyorum kan damlasını günde 8 dedi 4+4 diye sabah akşam ben anca bir kere 4 damla veriyo onu bile bazen unutuyorum
tşkler cnmkan ilacıyla demir ilacı aynı şey canım.. kullananlar husursuz yapıyo bebekleri dedikleri için daha cesaret edipte veremedimzaten kızım bu sıralar cok husursuz..
günde 1 defa kullan demişti dr, ve 1 saat öncesinde ve sonrasında süt yasak..
Kaşıkla ver canım ve ağzını hemen sıkıca kapat. o zaman yutmak zorunda kalıyorlar.
evet ben de prospektüsünde öyle yazdığı için öyle yapıyorum. yarısından çoğu çöpe. ben de boşa gitmesin diye kendi burnuma da damlatıyorum
günde iki kere 4 damla canım bizimki.
biz hausmann ferrum kullanıyorum, 5 damla günde
yarican canım hepsinde huzursuzluk yapmıyor sanırım, bizde problem olmadı yani
ben de D vitaminini unutuyorum bazen. unutunca ertesi gün 4 damla veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?