2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selammm kızlarrr derdim var benim kız bi türlü kan ilacını içmio veriorum o çıkarıo ağzından ben tekrar vermeye çalışıyorum sonuçta üstünün battığıyla kalıyoruz siz nasıl veriyorsunuz

tadını mı sevmiyor acaba, başka şeyleri de çıkarıyor mu verdiğinde?

ben hafif yatar pozisyonda ağzına kaşıkla veriyorum. ve kaşığı ağzında bekletiyorum canım, kaşığı çekmediğim için tüküremiyor geri. mecbur ağzına dağılıyor ve yutuyor.

zaten iyice alıştı artık çıkarmaya da çalışmıyor

inşallah tatlım
yakınız çok şükür beni yalnız bırakmayım bi görüşme ayarlayalım ece sen ben az daha ısınsında havalar

inş canım.. ece'ler zaten arada haftasonu geliyolar oraya..

biz önceden sweetclean kullanıyoduk, onu 24 saat icinde 3-5 kez kullanabiliyoduk, bitince eczaneden bunu vermişler.. dr'a sormadım, ama biz prospektüsünde yazdıgı gibi kullanıyoruz.. çok sacma ama yaa 2 damla döküyorum yatmadan önce sonra atıyorum, yarısından çoğu boşa gidiyo..

yani doktorumuz tadını sevmeyebilir dedi galiba sevmiyo başka hiç bir şeyi çıkarmıyo bi tek kan damlası ben yatarkende otururkende versem çıkarıo 5 kez falan tekrar veriyorum ama nafile 9 damla veriyorum ama en fazla 2 damlasını yutuyodur canımmm bide öle deniyim bakalım belki alır olmazsa elma suyuyla karıştırcam :S

kan ilacıyla demir ilacı aynı şey canım.. kullananlar husursuz yapıyo bebekleri dedikleri için daha cesaret edipte veremedim zaten kızım bu sıralar cok husursuz..
günde 1 defa kullan demişti dr, ve 1 saat öncesinde ve sonrasında süt yasak..

Kaşıkla ver canım ve ağzını hemen sıkıca kapat. o zaman yutmak zorunda kalıyorlar.

evet ben de prospektüsünde öyle yazdığı için öyle yapıyorum. yarısından çoğu çöpe. ben de boşa gitmesin diye kendi burnuma da damlatıyorum

bide bu ferro sanolu ne zmn veriyorsunuz? ve kaç damla
günde iki kere 4 damla canım bizimki.

anammm benim kız çok sinirli öle ağzını kaprsam saçımı başımı yolarrrr biraz severken sıkıyorum dünyşaları yapıo bide anlamdım nie kan damlası veriyoruz bebeğe boşuna eziyet

kızlar santafer demir şurubu kullanan yok mu?bize damla falan demedi dr. bir ölçek oda 5 ml.bana fazla geldi:26:

anammm benim kız çok sinirli öle ağzını kaprsam saçımı başımı yolarrrr biraz severken sıkıyorum dünyşaları yapıo bide anlamdım nie kan damlası veriyoruz bebeğe boşuna eziyet

saçımı başımı yolar. birden gözümün ününe geldi de
kan eksikliği yoksa neden kullanıyoruz di mi.
zorunluymuş nedense.

selam kızlar nasılsınız y bn b damlaları hiç düzenli kullanmıyorum kan damlasını günde 8 dedi 4+4 diye sabah akşam ben anca bir kere 4 damla veriyo onu bile bazen unutuyorum

saçımı başımı yolar. birden gözümün ününe geldi de
kan eksikliği yoksa neden kullanıyoruz di mi.
zorunluymuş nedense.

valla ölee yoluooooo DD 9.cu ayda kan testi yapılcakmış o yüzden bu damlayıu kullandırıyolrarmış

tabi benim kız kullanırmı bilmem:)

tşkler cnm

biz hausmann ferrum kullanıyorum, 5 damla günde

yarican canım hepsinde huzursuzluk yapmıyor sanırım, bizde problem olmadı yani

ben de D vitaminini unutuyorum bazen. unutunca ertesi gün 4 damla veriyorum

d vitaminini biz bırakık doktor onun yerine multitabs verdi
bende hep unutuyordum ve telefonuma alarm kurdum ozmn veriyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…