2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

nerdende bildin. kızım 12 de uyandı oynaştık baya sona geri uyuduk 1 saat falan

evet ben de prospektüsünde öyle yazdığı için öyle yapıyorum. yarısından çoğu çöpe. ben de boşa gitmesin diye kendi burnuma da damlatıyorum

aynen ona ragmen artıyo :)

biz hausmann ferrum kullanıyorum, 5 damla günde

yarican canım hepsinde huzursuzluk yapmıyor sanırım, bizde problem olmadı yani

inş bizdede olmaz ya, başlasam ii olcak bende.. ben cok cay içiyorum alakası varsa kızımda kansızlık kesin vardır

benim kuduruk kucamdab dak durmuo kıpır kıpır

benimkide, herseye el atıyo bi rahat bırakmıyo beni..

ay seninkini düşünemiom benimkinden daha hareketli iice hareketlenince sen onla yemek yiyemezsin hehe

kucagımdayken yemek yemeye, tek elle iş yapmaya alıştım artık, anakucagında bile durmuyo belini kaldırıp ayakları aşağıya salıyo hemen :)

selam hanımlar aynı bnm kızı tarıf etmıssın mutfağa gderken ana kucagına koyuyom ıcınden duşecek yere resmen

Evet canm öyle bir aglıyoki etini koparıyorlar gibi yarım saat inan içim parçalanyor inşallah geçer ve tekrarlamz

slm kızlar bugün aşı vardı bizimde kızım aşıdan sonra uyuyup durdu gerçi iyide benim için az dinlendim hç değilse ama yan etkisimi ki sizdede oldumu 4. ay aşısı vurunduk
bide kanilacına başlamışsınız bize 1 ay sonra başla dedi

yimemi yedim geldim pırasa yaptıydım suyundan azcık kıza verdim kustu uyus sevmedi pırasayı babasına sölesem sevinir şimdi sevmedi die kendide sevmio

asıdan yorgun dusuyo yawru ondan uyuyo haftayada bızım asımız var bakalım nasıl olcek bızım doktor hıc kan ılacı verıcen demedı ya

yimemi yedim geldim pırasa yaptıydım suyundan azcık kıza verdim kustu uyus sevmedi pırasayı babasına sölesem sevinir şimdi sevmedi die kendide sevmio

sevecek annesı hıc merak etme sımdı bızım gıbı deıller sutumuz hep tatlı 4 aydr tatlı bısey ıcıp duruyorlar

biz kan ilacı kullanmıyoruz herkes kullanıyor galıba doktor mu verıyo neden verıyorlar bnde mı sorıyım doktor vermedı hıc öle bırsey
canım dr söylemediyse sorun yok gibi bizlere hep dr verdi ama 4 aydan sonra başlanıyo
biz günde iki defa 4 damla canım.
nedense ben ilk 4 veriyom ama son 4 ü hep unutuyom

ondanmı tatlı bişe verince hüpletioda yemeklere gelince böle yapıo gerçi limonda vardı ekşi gelmiştir hehe

ondan canım benım kızalımon verıyom cok sevıyo tuhaf ya gecen gun suruyom agzına yalıyo

canım dr söylemediyse sorun yok gibi bizlere hep dr verdi ama 4 aydan sonra başlanıyo

nedense ben ilk 4 veriyom ama son 4 ü hep unutuyom

bıze vermedı doktor gerek yok dıyo zaten nedesem

ondan canım benım kızalımon verıyom cok sevıyo tuhaf ya gecen gun suruyom agzına yalıyo

bıze vermedı doktor gerek yok dıyo zaten nedesem

belli olmuo limonu yalandıydı benimkide demekki pırasayı sevmedi bende bi tabak yedim gaz yapçak çocua biliom ama napim sefiom

asıdan yorgun dusuyo yawru ondan uyuyo haftayada bızım asımız var bakalım nasıl olcek bızım doktor hıc kan ılacı verıcen demedı ya

valla heralde yorgun düştü arada bu aşıdan yaptırsakmı ne :) canım bize verdi kan ilacını ama 5 ay bitince başla dedi anlamadım bburda herkes de 4 te başlamış offf bunlar da bi tuhafff herkes ayrı ayrı

arkadaşlar bir sorum olacak, günde kaç kere bebeklerinizin bezini değiştiriyorsunuz. son zamanlarda sanki bizimkinin sayısı azaldı. büyüdüğü için mi acaba?

multitabs kullanan arkadaşlar: günde 1 pipet veriyorsunuz değil mi(yani 1 ml çizgisine kadar) hiç sevmedi benim oğluş bunu da çıkartıyor yarısını. kaşığa damlatıp veriyorum siz direk pipeti mi sokuyorsunuz ağzına(pike sen kullanıyordun bunu duy sesimiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…