selam kızlar.. bugün biraz dışarı cıkalım dedim ama kızım uyanmadı hala, maşallah :) tek uyusunda başka zaman çıkarız artık.. uyku düzenimiz altüst oldu
ne var ne yok, herkes iyimi?
hamilemisin canım, yoksa yanlışlıklamı yaptın bu ticker'ı :)
geçmiş olsun canım ya, inş en kısa zamanda atlatırsınız..
maşallah size.. ee sonrası?? yeniden uykuya daldın heralde :)
ben kullanıyorum canım, tek dozluk olanından.. ama hala hırıltı geliyo kızımdan
sizde durum nasıl, memnunmusunuz?
evet ben de prospektüsünde öyle yazdığı için öyle yapıyorum. yarısından çoğu çöpe. ben de boşa gitmesin diye kendi burnuma da damlatıyorum
biz hausmann ferrum kullanıyorum, 5 damla günde
yarican canım hepsinde huzursuzluk yapmıyor sanırım, bizde problem olmadı yani
benim kuduruk kucamdab dak durmuo kıpır kıpır
sizler kaç damla kan ilacı veriyosunuz kızlarben de D vitaminini unutuyorum bazen. unutunca ertesi gün 4 damla veriyorum
aynenona ragmen artıyo :)
inş bizdede olmaz ya, başlasam ii olcak bende.. ben cok cay içiyorum alakası varsa kızımda kansızlık kesin vardır
benimkide, herseye el atıyo bi rahat bırakmıyo beni..
sizler kaç damla kan ilacı veriyosunuz kızlar
ay seninkini düşünemiom benimkinden daha hareketliiice hareketlenince sen onla yemek yiyemezsin hehe
sizler kaç damla kan ilacı veriyosunuz kızlar
kucagımdayken yemek yemeye, tek elle iş yapmaya alıştım artık, anakucagında bile durmuyo belini kaldırıp ayakları aşağıya salıyo hemen :)
gece uykusuz kalınca bütün gün çok kötü geçiyor anne için. İnşaallah tekrar düzene girer canım.
Rica ederimne kadar zor olduğunu bilirim. kızım mahvolmuştu onun sancısı yüzünden.
slm kızlar bugün aşı vardı bizimde kızım aşıdan sonra uyuyup durdu gerçi iyide benim için az dinlendim hç değilse ama yan etkisimi ki sizdede oldumu 4. ay aşısı vurunduk
bide kanilacına başlamışsınız bize 1 ay sonra başla dedi
yimemi yedim geldim pırasa yaptıydım suyundan azcık kıza verdim kustu uyus sevmedi pırasayı babasına sölesem sevinir şimdi sevmedi die kendide sevmio
sevecek annesı hıc merak etme sımdı bızım gıbı deıller sutumuz hep tatlı 4 aydr tatlı bısey ıcıp duruyorlar
canım dr söylemediyse sorun yok gibi bizlere hep dr verdi ama 4 aydan sonra başlanıyobiz kan ilacı kullanmıyoruz herkes kullanıyor galıba doktor mu verıyo neden verıyorlar bnde mı sorıyım doktor vermedı hıc öle bırsey
nedense ben ilk 4 veriyom ama son 4 ü hep unutuyombiz günde iki defa 4 damla canım.
ondanmı tatlı bişe verince hüpletioda yemeklere gelince böle yapıogerçi limonda vardı ekşi gelmiştir hehe
canım dr söylemediyse sorun yok gibi bizlere hep dr verdi ama 4 aydan sonra başlanıyo
nedense ben ilk 4 veriyom ama son 4 ü hep unutuyom
ondan canım benım kızalımon verıyom cok sevıyo tuhaf yagecen gun suruyom agzına yalıyo
bıze vermedı doktor gerek yok dıyo zaten nedesem
asıdan yorgun dusuyo yawru ondan uyuyo haftayada bızım asımız var bakalım nasıl olcek bızım doktor hıc kan ılacı verıcen demedı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?