2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

arkadaşlar bir sorum olacak, günde kaç kere bebeklerinizin bezini değiştiriyorsunuz. son zamanlarda sanki bizimkinin sayısı azaldı. büyüdüğü için mi acaba?

canım benim ki ishaldi son 7 8 gündür çok değiştiriyom yaptıkça alıyom ama önceleri 4 yada5 ti

cnım bizim doktorumuz devit 3'ü kesin, acd3 verin dedi. yani multitaps yerine biz acd3 veriyoruz, o da 10 damla. ben kaşığa damlatıp veriyorum, pipeti yok zaten bunun :)

Evet ben gunde 1 ml veriyorum tatli kasigina koyarak ama benim oglum cok seviyor multitabs i:)

bende multitabs kullanıyorum doktor bide devit3 ü kesin dedi
ben 1ml çizgisine kadar veriyorum bizimkide hepp çıkarıyo devit3ü seviyodu ama bunu sevmedi

kızlar gelişim kontrolümüz vardı bugün
boy 68 cm. kilo 6850 ama kıyafetli,ben kafadan 200 gram çıkıyorum,600 gram almış yani bu ay...
sağlıklı olsunda gerisini taktığım yok....
doktor çok fazla bastırma dedi,keçi sütüne tamamen karşı(folik asit eksikliği yapıyomuş)

gerçekten mi. bunu okuduğum çok iyi oldu ilayda ben yoğurdunu keçi sütünden yapmayı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…