arkadaşlar bir sorum olacak, günde kaç kere bebeklerinizin bezini değiştiriyorsunuz. son zamanlarda sanki bizimkinin sayısı azaldı. büyüdüğü için mi acaba?
multitabs kullanan arkadaşlar: günde 1 pipet veriyorsunuz değil mi(yani 1 ml çizgisine kadar) hiç sevmedi benim oğluş bunu da çıkartıyor yarısını. kaşığa damlatıp veriyorum siz direk pipeti mi sokuyorsunuz ağzına(pike sen kullanıyordun bunu duy sesimiiiiiiiii
multitabs kullanan arkadaşlar: günde 1 pipet veriyorsunuz değil mi(yani 1 ml çizgisine kadar) hiç sevmedi benim oğluş bunu da çıkartıyor yarısını. kaşığa damlatıp veriyorum siz direk pipeti mi sokuyorsunuz ağzına(pike sen kullanıyordun bunu duy sesimiiiiiiiii
aman ya evlimiyim bekarmıyım belli değil adamın eve uğradığı yok otel gibi kullanıo D:
kız duduu geliyom yarın sennediyon..bide lovelinin bebeği kız mı oğlan çocuğumu:)))))
geliyom tabi hayatım kaçar mı bilmiyom lovelinin bebişi
anaa bizim veletler aynı doğmuşş kı
hayırdır loveli de mi geliyo yarınnn
amann ritanın diyecektim bee karışıklık oldu..onun bebeği neydi
evet 15 ekim
oğluşu var canım yağız mete
tamam kuzu ben çıkıyom yarın görüşürüz nasip olursa öptümm
benimkide iş sebebiyle yok ama gidip iş yerini basasım varahh canim anliyorum seni benimkide bugunden itibaren 1 hafta yok(aman benim guzel kizlarim yanimda
ama biliyorumki benimki is sebebiyle gitmeli
ankara hazır mı yarına
kızlar gelişim kontrolümüz vardı bugün
boy 68 cm. kilo 6850 ama kıyafetli,ben kafadan 200 gram çıkıyorum,600 gram almış yani bu ay...
sağlıklı olsunda gerisini taktığım yok....
doktor çok fazla bastırma dedi,keçi sütüne tamamen karşı(folik asit eksikliği yapıyomuş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?