derdi şu yeni bir düzen daha alışamadı ve kabullenemedi bence bebek sorumluluk demek buna hazır değildi belki
Benımde smokın cok hosuma gıdıyor ınternette arastırdım o kadar bulamadım ınsallah bulabılırım. Bızımde mevlut kıyafetımız oyleydı onlarda cok seker olmustu darısı dıs bugdayımıza artık :))) Davetıye ınternett seker ararken rsımlı buldum hosuma gıttı ordan kafamda soru ısaretı kaldı acıkcası bakalım dıger ıslerımızı haledelımde ona karar verırız. Aslnda hedıye olarak resımlı cam magnet dusundum ama bulamadım yaptrcak yer hala arastırıyorum bakalım bır an once halletmem lazım hepsını.
herkes faceye kayıtlı galiba bi ben göremedim şu resimleri bi resimde bu sayfaya koyunda bende göreyim .
mrb balum banada yollarmısın?bahar karacaoğlu kıvrak
cnm sende bana davet gönderirmisin..esra gülcan olarak
canım bende arıyorum bulunduğum yerde bulmak imkansız nette bunu buldum sanırım diş buğdayı için işimi görür ....
haa haa canım cok sagol bende bugun aynı urune baktım unnado'da evt hıc bulamamaktan ıyıdır takım olsaymıs daha hos olcakmıs tulum oldugu ıcın bıraz daha basıt kalmıs ama guzel genede... sızın dısler cıktı mı ? ne zaman yapıcaksınız ?
bugün aşı olduk kızlar.7900 gr ve 67 cm oğluşum
ya bayanlar siz kuzuları nasıl oyalıyorsunuz.benim kız tam bi kucak delisi oldu.uyanık olduğu her an kucakta evin içinde gezdirilmek istiyor.her zaman olduğumuz oturma odası da olmuyo:)hanfendi diğer odaları görecek.ama hiç işe güce bakamıyorum.uyanıyo alt değiştirme merasimi şarkılar konuşmalar 10-15 dk.oyuncaklar filan bi 15 dk daha.mızıldanmaya başlıyo.oyun halısına koyuyorum ordada yalnız olmayacak illa benimle birlikte oynayacak konuscaz filan.o da en fazla 15 dk.eee bitti bu kadar.başka napıyım ya.siz neler yapıyosunuz.fikir verin bana.bel ağrılarım başladı işe gücede bakamıyorum.günde 10 saat uyanık kaldığını düşünürsek 10 saat dolmuyo böyle.bebeği kucak istemeyen var mı.benimkimi anormal
benimkide uyanık oldu her an kucak istiyo durdumuz yerdede durmıycak sürekli kucakda gezinecek oda içinde volta atıyoz kucakta sırtım kopuyo ağrıdan
yok canım henüz çıkmadı o yüzden vaktim varr doğru diyosun belki takım bulurum acele etmim ...
Maşallah kuzuya
masallah canım kılosu cok guzel benım oglumda 2hafta önce 7550 gr 70cm benımkının kılosu az cıkmıs yaaaaaaaaa acaba bebegım 2610 gr dogmustu ondan mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?