2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba benim oğlumun da 2 aydır uyku düzeni bozuk maalesef 2 saatte bir kalkıyor,aç olduğundan değil ama anlayamadım ben de.bu oyuncağı ben de alacaktım ama kararsız kalmıştım.demek işe yarıyor..nasıl kullanıyosun peki kuzucuğu?uyuduktan sonra da açık mı kalıyor?

acaba ürünün adını yazar mısın? link açılmıyor da...

canım bende kararsız olarak aldım ama ıyıkı almısım ben uyumadan açıyorum hafıfde nınnı söylerek ve sallayarak uyutuyorum oglumu uyuyunca nınnı söylemeyı kesıyorum sadece kuzucuktan çıkan sesle sallıyorum az bişi ve kuzucugu açık bırakıp yatıyorum dksı var zaten 23-45dk ıstedıgıne ayarlıyosun kendılıgınden kapanıyor sonra ılk alısana kadar fayda etmedı ama 1 hafta 10gün sonra bır baktım o sesle uyuyo resmen ne kadar kıpırdanırsa kıpırdansın uyanmıyor devam edıyo uyumaya ınsallah senınde işine yarar

bende bu üründen kullanıyorum.kolik bir kızım vardı ilk 3 ay çok zor geçti.saç kurutma sesi ile uyuyordu.kapatınca uyanıyordu.bu kuzucuk sayesinde ondan kurtulduk.ilk uyurken açıyorum.sonra o kapanıyo.gece hareketlenmeye başlayınca ağlamadan açıyorum.hemen geri dalıyo dediğin gibi.ve bizim için saç kurutmanın sesinden sonra bu ninni gibi.bizi de rahatlatıyo su sesi.bende şiddetle tavsiye ederim

arkadaşlar oğlum doğru düzgün gündüz uyumuyor. gece uykusunda pek sıkıntı yok ama gündüz uyumadan nasıl gelişecek bu çocuk

teşekkür ederim, deneyelim bakalım ne olacak..

kan ilacından mı acaba ben dün başladım kan ilacına normalde günde 3 kez yapardı daha yapmadı
yok canim biz kan ilaci kullanmiyoruz burda vermiyorlar

poposuna hergün zeytinyağı sür ek gıda alıyorsa su içir sürekli barsakları yumuşar ben öyle yapıyorıum
ek gida aliyor suyu da cok seviyor her aklima geldiginde veriyorum.
benim kızın dün ilkkez poposu pişmiş.ek gıdalardan oluyo sanırım.
dis cikma asamasinda da pisik oluyor canim

merhaba kısçeler ya bişey sorcam benım kıpırdak oglum gecen gun altını actıgımda heryeri kakasına buladı zıbınındakı leke cıkmadı alt degıstırme mınderındekı cıktı cıkmayan lekelere ne yapıyosunuz

yaa neden bısey yazmıyosunuz duygusala baglarım bakın zaten kocişimde yok

kndı deterjanımla yıkıyom snra onun sabunuyla yıkıyom öl gecıyo canım

4 ay aşısı yaptıran anneler bebişlerinizin baş çevresi ölçümü kaç çıktı

bnmkı bgn ölculdu 41,5 cıktı 11 gunde 200 gr almıs ama toplmda 1100 almış tam 4 ay 2 haftalık kilomuz 8450 5 ve 6 aydan snra cok daha yavaş kılo alır dedı ve 5 ayda kan ılacına baslıcaz dun ıshaldı dedım tahlıl ıstedı bgnde hıc yapadı kesın bn üşütüyom ondan öle oluyo
bgn aşı olduk iyiyiz çok şükür huysuzda deılız
bgn elma püresine 1 tane bebe bisküvici ezip yedrdım az bişey bıraktı :)
kusmasını sordum çook yıyo dedi ondandr bişey olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…