merhaba kızlar ben oglumun uyumasına yardımcı olsun dıye bır kuzucuk aldım 4 farklı ses çıkarıyor yagmur sesı okyanus sesı nehır sesı ve balına sesı bebeklerı çok rahatlatıyormus anne karnındakı seslere benzıyormus ılk zamanlar sankı bosuna almısım dedım ama 1 hafta doldu alalı ve oglum alıstı kuzucuga ve onun sayesınde daha uzun ve huzurlu uyuyor bunu anladım kesınlıkle tavsıye edıyorum
http://www.bebekmarket.com/magaza/pr...oducts_id/5060 burdan bakabılırsınız
benim kzımında 4o
benim kzımında 4o
bn norml pamukla ıslatıp temızlıyom ıslk mendıl hm pişik yapıo hm doktorumuz kullanma demişti
merhaba kızlar ben oglumun uyumasına yardımcı olsun dıye bır kuzucuk aldım 4 farklı ses çıkarıyor yagmur sesı okyanus sesı nehır sesı ve balına sesı bebeklerı çok rahatlatıyormus anne karnındakı seslere benzıyormus ılk zamanlar sankı bosuna almısım dedım ama 1 hafta doldu alalı ve oglum alıstı kuzucuga ve onun sayesınde daha uzun ve huzurlu uyuyor bunu anladım kesınlıkle tavsıye edıyorum
http://www.bebekmarket.com/magaza/pr...oducts_id/5060 burdan bakabılırsınız
acaba ürünün adını yazar mısın? link açılmıyor da...
merhaba benim oğlumun da 2 aydır uyku düzeni bozuk maalesef 2 saatte bir kalkıyor,aç olduğundan değil ama anlayamadım ben de.bu oyuncağı ben de alacaktım ama kararsız kalmıştım.demek işe yarıyor..nasıl kullanıyosun peki kuzucuğu?uyuduktan sonra da açık mı kalıyor?
canım bende kararsız olarak aldım ama ıyıkı almısım ben uyumadan açıyorum hafıfde nınnı söylerek ve sallayarak uyutuyorum oglumu uyuyunca nınnı söylemeyı kesıyorum sadece kuzucuktan çıkan sesle sallıyorum az bişi ve kuzucugu açık bırakıp yatıyorum dksı var zaten 23-45dk ıstedıgıne ayarlıyosun kendılıgınden kapanıyor sonra ılk alısana kadar fayda etmedı ama 1 hafta 10gün sonra bır baktım o sesle uyuyo resmen ne kadar kıpırdanırsa kıpırdansın uyanmıyor devam edıyo uyumaya ınsallah senınde işine yarar
canım bende kararsız olarak aldım ama ıyıkı almısım ben uyumadan açıyorum hafıfde nınnı söylerek ve sallayarak uyutuyorum oglumu uyuyunca nınnı söylemeyı kesıyorum sadece kuzucuktan çıkan sesle sallıyorum az bişi ve kuzucugu açık bırakıp yatıyorum dksı var zaten 23-45dk ıstedıgıne ayarlıyosun kendılıgınden kapanıyor sonra ılk alısana kadar fayda etmedı ama 1 hafta 10gün sonra bır baktım o sesle uyuyo resmen ne kadar kıpırdanırsa kıpırdansın uyanmıyor devam edıyo uyumaya ınsallah senınde işine yarar
yok canim biz kan ilaci kullanmiyoruz burda vermiyorlarkan ilacından mı acaba ben dün başladım kan ilacına normalde günde 3 kez yapardı daha yapmadı
ek gida aliyor suyu da cok seviyor her aklima geldiginde veriyorum.poposuna hergün zeytinyağı sür ek gıda alıyorsa su içir sürekli barsakları yumuşar ben öyle yapıyorıum
dis cikma asamasinda da pisik oluyor canimbenim kızın dün ilkkez poposu pişmiş.ek gıdalardan oluyo sanırım.
merhaba kısçeler ya bişey sorcam benım kıpırdak oglum gecen gun altını actıgımda heryeri kakasına buladı zıbınındakı leke cıkmadı alt degıstırme mınderındekı cıktı cıkmayan lekelere ne yapıyosunuz
4 ay aşısı yaptıran anneler bebişlerinizin baş çevresi ölçümü kaç çıktı
grip bırak artık bebeğimin yakasınıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?