gecmiş olun işllah gecer
grip bırak artık bebeğimin yakasınıııııııııııııı
ele hele ekim anneleri
benim kizda kabiz bazen günde bir bazen de 2 günde yada 3 günde yapardik.
dün kipkirmizi oldu basti cigligi dedim ne oluyor.hemen kucagima aldi altini actim.findik kadar yapmis.karnina ayaklarni bastirdim hafifden gerisi geldi kanli sekilde.yavrum bütün gün gaz cikarcagi zamanda agladi.yirtilmis ya agridi hep.dogol yollan nasl cözüm bulcaz.zeytin yagi cay kasigi veriyorum.siz neler yapiyorsunuz bu durumda
bebeğini sünnet ettiren var mı aranızda??
çabuk iyileşiyor diyorlar doğru mu? Biz bu ay içinde düşünüyoruz.
bnmkı bgn ölculdu 41,5 cıktı 11 gunde 200 gr almıs ama toplmda 1100 almış tam 4 ay 2 haftalık kilomuz 8450 5 ve 6 aydan snra cok daha yavaş kılo alır dedı ve 5 ayda kan ılacına baslıcaz dun ıshaldı dedım tahlıl ıstedı bgnde hıc yapadı kesın bn üşütüyom ondan öle oluyo
bgn aşı olduk iyiyiz çok şükür huysuzda deılız
bgn elma püresine 1 tane bebe bisküvici ezip yedrdım az bişey bıraktı :)
kusmasını sordum çook yıyo dedi ondandr bişey olmaz dedi
nerde bu millettttonurlu heidi slmlrrrr
selam ekim anneleri arada girip bakyiorum allah tüm bebislere saglik verir benim kizimda bu ay 500 gr almis üzülüyorum benimle ayni gün dogan kizin 8 kilo benimkisi 6500 gr ve masallah kiz arkadasimin kizi ayni gün dogan yürüyor örümcekte kendi yürüyor sok gecirdim resmen
Benim de bazen moralim bozuluyor. Kızımla aynı dönemde doğan çok çocuk var etrafımda. Bakıyorum sıpalara, kıpır kıpırlar. Benim kızım çok sakin. Aslında bundan bir şikayetim yok, sürekli kucak istemiyor ağlayıp huysuzluk yapmıyor. Ama dönmesi falan yok. Oturması, basması, dikkati gayet normal. Kendimi tutamayıp diğer çocuklarla karşılaştırıyorum bazen. Eşim kızıyor, zamanı gelince olur her şey diyor ama ne bilim. Sapık oldum vallayi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?