2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım söylemeden edemicem, sen ek gıdada çok hızlı gidiyorsun, barsakları hemen uyum sağlayamaz. biraz yavaştan alsan daha iyi olmaz mı? çocuk zorlanmasın yazık

18 ekimdemi doğum yaptın sende benim kızımda 18 ekimde doğdu

Benim de bazen moralim bozuluyor. Kızımla aynı dönemde doğan çok çocuk var etrafımda. Bakıyorum sıpalara, kıpır kıpırlar. Benim kızım çok sakin. Aslında bundan bir şikayetim yok, sürekli kucak istemiyor ağlayıp huysuzluk yapmıyor. Ama dönmesi falan yok. Oturması, basması, dikkati gayet normal. Kendimi tutamayıp diğer çocuklarla karşılaştırıyorum bazen. Eşim kızıyor, zamanı gelince olur her şey diyor ama ne bilim. Sapık oldum vallayi =)

merak etme canım benim benimkide dönmüyor daha ama onun dışındaki herşeyi normal şükür eliyle tutması tepkisi,devamlı güler mesala..herkesin bebeği aynı olacak diye birşey yok,seninki çok sakindir başkasının ki hiç yerinde durmaz ikiside normal pank yapma bebem

benim kızım daha basmadı, ayaklarının üzerine koyunca hemen oturmaya hamle yapıyor yada poposunu dışarıya çıkarıyor, bi problem varmıdır kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…