2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızım bugün nhavuç suyunu denedik ama çok az içirebildim gerçi sonrasında üstüme çıkardı inşallah lekesi çıkar

kızlar nedir mesele anlamadım ama niye abartıldı bu grup işi kk dan devam edelim işte burda tek grup olsun herkes özgür zaten kkda tanışmadık mı? yapmayın hiç kırgınlığa değmez amacımız bilgi tecrübe paylaşımı ve öğrenimi değilmi?hepinizi seviyorum biz aileyiz unutmayın sevgi ve saygılar.

ben geldim bende burdan devam edicem artık faceteki üyeliğimede arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz.

pazar gunu ordaki alışverişmerkezine kahvaltıya geliciz şekerim sizde gelin

tatlitom kaynana brdaaaa :)) nası gelem
artık o gidince
kız bnm eşim sizin orayı daha çok sevmiş ora daha gelişmiş daha gzl diyo burda bişe yok diyo
yada biz öğrenemedik burayı :))

tatlitom kaynana brdaaaa :)) nası gelem
artık o gidince
kız bnm eşim sizin orayı daha çok sevmiş ora daha gelişmiş daha gzl diyo burda bişe yok diyo
yada biz öğrenemedik burayı :))

hehe :bilmiomki ben burdan sıkıldığımdan heralde burası cazip gelmio bana. dellendi benim ki bi ilgilenim canım. kaynanayı ekebilirseniz gelin hahah

oooooooo fıstıklar yıne mı bulusma var bı de bıngole gelın burda bulusalım

SLM KIZLAR BENDE FACE TEKİ GRUBTAN ÇIKIYOM ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERENLERİ KABUL EDERİM YOKSA YAZIŞMALARDA MİLLET KENDİNİ İISPATLAMANIN DERDİNDE ENSON LAFI BEN SÖYLEYİM ÜSTÜME LAF KİMSE SÖYLEMESİN GİBİ MAHALLE KAVGASINA DÖNÜŞTÜ İYİCE BİŞEY SÖYLÜYOSUN İLLAKİ DİDİŞECEK YA ARANIYO BAZILARI LAFA LAF DİŞE DİŞ VALLA BU YAŞTAN SONRA KİMSEYLE UĞRAŞAMAM İŞİM GÜCÜMMÜ YOK AYOL
VALLA BANA BİR TATLI SÖZ Bİ GÜLER YÜZ BU VAKİTTEN SONRA
ONUDA EN GÜZEL BU SAYFADA BULUYOM HİÇ İŞİM OLMAZ
DİCEM O Kİ BEN GELDİM :92:

Ben de bir iki insan görürüm, deneyimlilerden bir şeyler öğrenirim diye katılmıştım gruba. Pek bir muhabbetim yok ama akşam girdim, sabah pişman oldum çıktım. Burdan bir şeyler öğrenirim artık=)

haha bende geldim

kız ece iyi etmişin valla face dil sanki laf sokma yeri hehehe
akşama kadar ne çok şey öğreniyoz yavaş işlemeside bi yönden iyi heyecan oluyo işte beklerken hehehe

teşekkürler arkadaşlar inşallah çabuk iyileşir
dua edin teyzeleri çok ihtiyacımız var..

Fadimsaa çok geçmiş olsun anlatsana bizde aydınlanalım nasıl oldu mecburiyettenmi planlımı ne zaman bbiş şimdi nasıl***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…