2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız facete olanlar orda kalsın şimdi bişey desek hoş olmaz laf taşımak olur......... neyse ya nasılsınız bakalım uzun zamandır kimseler yok

buranın tadı bir başka kızlar,zaten lafın çokluğundan işler karışıyor ya,nerde çokluk ......... meselesi...

allah acil şifalar versin. inşallah ağrısız sızısız atlatıverir oğluşun.

teşekkürler canım Allah razı olsun...

Fadimsaa çok geçmiş olsun anlatsana bizde aydınlanalım nasıl oldu mecburiyettenmi planlımı ne zaman bbiş şimdi nasıl***

canım sonra geniş anlatırım kuzuylada ilgeniyrm bir taraftan.bugün yaptırdık sünneti planlı daha çabuk iyileşir bebekken ağlıyor huzur
suz ama geçecek inşallah anlatırım sonra dua edin kuzuma kıyamıyorum...

teşekkürler arkadaşlar inşallah çabuk iyileşir
dua edin teyzeleri çok ihtiyacımız var..

fadimsa geçmiş olsun bende yaptırdım 2,5 aylıkken..o gün huysuzluk yaptı ama ertesi gün bişeyi yoktu maşallah..ama biz o bölgesine plastik bardak gibi bişi koyduk beze sürtmesin diye..aklında bulunsun :) inş. çabuk iyileşir

hoşgeldinn tatlım
yaşasın sonunda kalabalıklaşıyoruzz

kızlar oğlum çok hasta
geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda geçer

süpermişşş

KIZLAR FACEDE NOLDU MERAK ETTİM BİRİ BANA ÖZELDEN ATABİLİRMİ

allah kereme acil şifalar versinn sana da sabır ve kolaylıklar yaaa aklıma bile getirmek istemiyom ne zor bi durum elinle götürüyon çocuğun en hassas yerşini kestiriyon iyiki ilki kızmış napardım en azından bikere böle bişey yaşıcam puff darısı yapacakların başına bizimkilerde kolay geçer inş...

canım sonra geniş anlatırım kuzuylada ilgeniyrm bir taraftan.bugün yaptırdık sünneti planlı daha çabuk iyileşir bebekken ağlıyor huzur
suz ama geçecek inşallah anlatırım sonra dua edin kuzuma kıyamıyorum...
[/QUOTE]

geçmiş olsun canım...

ya kızlar benim cadı bikaç gündür gece 3 den önce uyumuyo.napçam ya.bi çaresi yokmu bunun.bugün gündüz az uyuttum ki gece uyusun diye 11.buçukta uyumuştu.yarım saat uyudu kalktı az önce.bu gecede 3 de yatar gece uykusuna.tabi bu sefer gündüz çok uyuyo.kısır döngü devam ediyo

benimkide aynı cnm şu anda uyanık kendi kendine oynasa takmıcamda mız mız sürekli ilgi istio.

evet aynen sürekli ilgi istiyo.hele uyumaya yakın iyice mızmızlanıyo.evde gezerek kucakta uyuyo.neyse etrafımda herkes milat 6 ay diyo.tüm bebekler 6 aya programlanmış.6. aydan sonra tüm sıkıntılar bi anda bitiyomuş.herşey düzene giriyomuş.1 ayımız kalmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…