evet aynen sürekli ilgi istiyo.hele uyumaya yakın iyice mızmızlanıyo.evde gezerek kucakta uyuyo.neyse etrafımda herkes milat 6 ay diyo.tüm bebekler 6 aya programlanmış.6. aydan sonra tüm sıkıntılar bi anda bitiyomuş.herşey düzene giriyomuş.1 ayımız kalmıştır inşallah
ay banada öle diyolar yoruldum artık bu gün temizlik yaptım dizlerim tutmuyo hala küçük hnmla uğraşıyoz...
oğlum sünnet oldu
walla hiç sanmıom yeni dertler başlıcak o zmda
bende bilmiyordum cnmaaa bircenur da mı 11 ekim doğumlu.ticker şimdi yaptım da yeni farkettim
kızlar eylül anneleri karar almışlar kk ya dönmüşler tekrardan
eski hamilelik günlerine
bizde bi karar alsak ve sönsek olmazmı
eceeeeeeeeeeee tatlım bunu facede duyursana yaaaaaaaaaaa
yada facesi olan duyursun
gelin kızlar eskisi gibi olalım
eskiden ne gzldi burası
hamileliğimizde herşeyi paylaştık
gelin bebişleride beraber büyütelim
allah kereme acil şifalar versinn sana da sabır ve kolaylıklar yaaa aklıma bile getirmek istemiyom ne zor bi durum elinle götürüyon çocuğun en hassas yerşini kestiriyon iyiki ilki kızmış napardım en azından bikere böle bişey yaşıcam puff darısı yapacakların başına bizimkilerde kolay geçer inş...
oğlum sünnet oldu
avatarın süper,gribide atlatırsınız hemen inşallah...
hoşgeldinn tatlım
yaşasın sonunda kalabalıklaşıyoruzz
geçmiş olsun tatlım inş en kısa zamanda geçer
süpermişşş
KIZLAR FACEDE NOLDU MERAK ETTİM BİRİ BANA ÖZELDEN ATABİLİRMİ
çook geçmiş olsun lavinya dikk et aman nasıl olsa grib oldu die eşine yaklaştırma ben öle yaptım 3 günde kurtulduk şükür ama sokulursa çocuk zor atlatıoyo ..
canım sanada geçmiş olsunşnazar mı değiyor ekim annelerinin bebişlerine ne...
hepinize teşekkürle kızlar bugün daha iyiyiz ........benim iin fark etmez ha face ha kk yeterki siz olun sohpet edecek arkadaşlar olsun gerisi mühim değilbu arada hasta olanlar geçmiş olsun biraz cnm sıkkında görmemişim.
gene buralar boş
aynen benimkide gruptan çıkalı hata vermio bende bilgisayara suç atıp duruodummerhaba ecrin 5 aylık olmuşunuz maşallah
face deki gruptan çıktım bilgisayar hata verip duruyodu artık
Hafta sonu, hava da güzel, kocalar da evdeyse herkes bir yerlere gitmiştir =))
geldim ben artık hep yazcam beni yanlız bırakmayınvalla kızlar bende sevindm burda olmanıza kasım anneleri boş diye buraya gelıyordum burasıda sezsizleşınce üzülmüştm.hoşgeldnz tekrardan
Bence konuyu dramatize etmemek gerek bu kadar:)) sonucta anlamaya basladiginda sunnet ettirmek daha kotu simdi bisey anlamazken yaptiriliyor ve bitiyor.. Ayrica bisey hissetmiyor ki..
Biz annelerin metanetli olmasi gerek hayat boyu:)) ben de en cok buyudugunde duser de bir yerine bisey olursa diye cok endiseleniyorum .. Sunnet basit kaliyor bunlarin yaninda.. Arabayi alir giderse ben ne yaparim diye dusunuyorum .. Herhalde ben de arkasindan giderim caktirmadann. Allah sabrini veriyor mudur acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?