2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ay banada öle diyolar yoruldum artık bu gün temizlik yaptım dizlerim tutmuyo hala küçük hnmla uğraşıyoz...

kızlar eylül anneleri karar almışlar kk ya dönmüşler tekrardan
eski hamilelik günlerine
bizde bi karar alsak ve sönsek olmazmı
eceeeeeeeeeeee tatlım bunu facede duyursana yaaaaaaaaaaa
yada facesi olan duyursun
gelin kızlar eskisi gibi olalım
eskiden ne gzldi burası
hamileliğimizde herşeyi paylaştık
gelin bebişleride beraber büyütelim

aaa bircenur da mı 11 ekim doğumlu.ticker şimdi yaptım da yeni farkettim
bende bilmiyordum cnm

bizim facete karıştı cnm ben de burdaım artık ama duyururum merak etme.

Bence konuyu dramatize etmemek gerek bu kadar:)) sonucta anlamaya basladiginda sunnet ettirmek daha kotu simdi bisey anlamazken yaptiriliyor ve bitiyor.. Ayrica bisey hissetmiyor ki..
Biz annelerin metanetli olmasi gerek hayat boyu:)) ben de en cok buyudugunde duser de bir yerine bisey olursa diye cok endiseleniyorum .. Sunnet basit kaliyor bunlarin yaninda.. Arabayi alir giderse ben ne yaparim diye dusunuyorum .. Herhalde ben de arkasindan giderim caktirmadann. Allah sabrini veriyor mudur acaba(

günaydın kızlar.. facebooku bırakıp dönen arkadaşlara teşekkürler..

fadimsacım maşallah küçük erkeğe.. çok geçmiş olsun..

avatarın süper,gribide atlatırsınız hemen inşallah...

çook geçmiş olsun lavinya dikk et aman nasıl olsa grib oldu die eşine yaklaştırma ben öle yaptım 3 günde kurtulduk şükür ama sokulursa çocuk zor atlatıoyo ..

canım sanada geçmiş olsunşnazar mı değiyor ekim annelerinin bebişlerine ne...

bu arada hasta olanlar geçmiş olsun biraz cnm sıkkında görmemişim.
hepinize teşekkürle kızlar bugün daha iyiyiz ........benim iin fark etmez ha face ha kk yeterki siz olun sohpet edecek arkadaşlar olsun gerisi mühim değil

valla kızlar bende sevindm burda olmanıza kasım anneleri boş diye buraya gelıyordum burasıda sezsizleşınce üzülmüştm.hoşgeldnz tekrardan

yine burası dolmuş ne güzel. ya burayı keşfettim ardından bir baktım kimse yok:)) yine kalabalık olmasına sevindim. face te ne olduysa iyi olmuş diyeceğim neredeyse.....

merhaba ecrin 5 aylık olmuşunuz maşallah
face deki gruptan çıktım bilgisayar hata verip duruyodu artık
aynen benimkide gruptan çıkalı hata vermio bende bilgisayara suç atıp duruodum
Hafta sonu, hava da güzel, kocalar da evdeyse herkes bir yerlere gitmiştir =))

bizde yarın gideriz heralde şöle bi dikili yapsak fena olmaz
valla kızlar bende sevindm burda olmanıza kasım anneleri boş diye buraya gelıyordum burasıda sezsizleşınce üzülmüştm.hoşgeldnz tekrardan
geldim ben artık hep yazcam beni yanlız bırakmayın

bencede canım katılıyorum sana ben oglumu 3aylıkken sunnet ettırdım elımden gelse dogdugu gun ettırecektım doktor bıle uzulme annesı canı cok acımaycak dedı bende ıllakı basına gelecek sımdı olması onun ıcın daha ıyı dedım doktor bılınclı anne dedı sevındı uvey anne demıstır belkıde ıcınden

benimde face de hep hata vardi yorum yapamyiordum burasi cok güzel en azindan burda daha güzel bilgilere konu acip yardimlasiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…