oğlum sünnet oldu
merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 28ekimde doğdu kuzum allahım bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah şöle okumak istedim yazdıklarınızı geçen yıl bende kafayı yiyodum gazdı uykusuzluk derken ama hepsi geçio 1yaş sonrası yürüme başlıo bebek rahatlıo ama size zorluk başlıo her anları çok güzel bence sormak istediğiniz olursa seve seve cevaplarım...
benim kız gece uykusuna çok garip dalıyor kızlar,tam uyumadan önce her on dakikada bir kalkıyor ,tekrar uyutuyorum,kalkıyor tekrar uyutuyorum,bu fasıl en az 6,7 defa devam ediyor,çok yorucu ya...
kızlar bugün kızımın diş buğdayı var..Koşturuyorum.Bi şalvar takımı görmüştüm miniçoda onu almaya gideceğim..Darısı sizin başınıza.
aynen benimkide gruptan çıkalı hata vermio bende bilgisayara suç atıp duruodum
bizde yarın gideriz heralde şöle bi dikili yapsak fena olmaz
geldim ben artık hep yazcam beni yanlız bırakmayın
benim kız gece uykusuna çok garip dalıyor kızlar,tam uyumadan önce her on dakikada bir kalkıyor ,tekrar uyutuyorum,kalkıyor tekrar uyutuyorum,bu fasıl en az 6,7 defa devam ediyor,çok yorucu ya...
kızlar bugün kızımın diş buğdayı var..Koşturuyorum.Bi şalvar takımı görmüştüm miniçoda onu almaya gideceğim..Darısı sizin başınıza.
Bence konuyu dramatize etmemek gerek bu kadar:)) sonucta anlamaya basladiginda sunnet ettirmek daha kotu simdi bisey anlamazken yaptiriliyor ve bitiyor.. Ayrica bisey hissetmiyor ki..
Biz annelerin metanetli olmasi gerek hayat boyu:)) ben de en cok buyudugunde duser de bir yerine bisey olursa diye cok endiseleniyorum .. Sunnet basit kaliyor bunlarin yaninda.. Arabayi alir giderse ben ne yaparim diye dusunuyorum .. Herhalde ben de arkasindan giderim caktirmadann. Allah sabrini veriyor mudur acaba([/QUO
AKŞAM EŞİMLE KONUŞTUM İNŞ GELECEK AY BİZDE YAPTIRICAZ HAKLISINIZ BANA KALSA YAPTIRMAZDIM AMA BAYA Bİ GAZA GELDİM CESARETİMİ TOPLADIM VİRE BİSMİLLAH
TEŞEKKÜRLER KIZLAR CESARETLİ ANNELERDEN CESARET TOPLUYOZ
mrb arkadaşlar bende ekim annesiyim yaklaşık 3_4 aydır yazdıklarnızı takip ediyorum faydalandığım okadar çok şey olduki ama nedense ben hiç bişey yazmadım aranızdaki bu samimiyeti dostluğu görüncede çok hoşuma gitti. bende gurbette ve canı çok sıkılanlardanım
selammm kızlarr iiii pazarlar kimsecikler yok çerkeskızı ve nevyascığımın dışında :) bi sürü temizlik işim var evde bakalım nasıl bitcek istanbul buluşmasındaki resimlerinize hayran kaldım valla:) maaşallah hepinize :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?