2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba arkadaşlar bende 2009 ekim annesiyim 28ekimde doğdu kuzum allahım bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin inşallah şöle okumak istedim yazdıklarınızı geçen yıl bende kafayı yiyodum gazdı uykusuzluk derken ama hepsi geçio 1yaş sonrası yürüme başlıo bebek rahatlıo ama size zorluk başlıo her anları çok güzel bence sormak istediğiniz olursa seve seve cevaplarım...

teşekkür ederiz.geçeceğini bilmek dayanma gücü veriyo zaten.ilk 3 ay deli gibi gaz sorunumuz vardı geçti çok şükür.şimdi de uyku sorunumuz var.gece kuşuyuz kızımla.gündüz uyuyoruz gece ayaktayız.tabi ben leyla leyla dolaşıyorum ortalarda.6 aydan sonra o da düzene girer diye umut ediyorum.yürümeye başlayınca da ayrı zorluk dimi.sürekli peşinde dolanmak lazım.anne olmak zor zanaat.ölene kadar her dönem farklı zorluklar farklı lezzetler.şu anda karşımda evvv evvvv diye sevimli sevimli bağırıp durmasa sabaha kadar hangi güç beni uykusuz bırakırki:) herşeye değer

benim kız gece uykusuna çok garip dalıyor kızlar,tam uyumadan önce her on dakikada bir kalkıyor ,tekrar uyutuyorum,kalkıyor tekrar uyutuyorum,bu fasıl en az 6,7 defa devam ediyor,çok yorucu ya...

benim kız gece uykusuna çok garip dalıyor kızlar,tam uyumadan önce her on dakikada bir kalkıyor ,tekrar uyutuyorum,kalkıyor tekrar uyutuyorum,bu fasıl en az 6,7 defa devam ediyor,çok yorucu ya...

allah kolaylik versin isin baya zor desene insallah bu durum düzelir sende rahatlarsin

kızlar bugün kızımın diş buğdayı var..Koşturuyorum.Bi şalvar takımı görmüştüm miniçoda onu almaya gideceğim..Darısı sizin başınıza.

kızlar bugün kızımın diş buğdayı var..Koşturuyorum.Bi şalvar takımı görmüştüm miniçoda onu almaya gideceğim..Darısı sizin başınıza.

AH NE GÜZEL... kolay gelsin sana, o minik dişi görmek için ben de çok heyecanlıyım, bakalım biz ne zaman yapacağız....
bu arada günün çok güzel geçer ihşallah ve bize de anlatırsın neler yaptığını bekliyoruz...

aynen benimkide gruptan çıkalı hata vermio bende bilgisayara suç atıp duruodum

bizde yarın gideriz heralde şöle bi dikili yapsak fena olmaz

geldim ben artık hep yazcam beni yanlız bırakmayın

Bırakmayız canım.dikili izmir dikili mi bizde yaz gelsede gitsek güzel olur valla

Benım kızımda on gündür bu şekilde uyuyor ve sabaha kadar onkere kalkıyor deli olucam ne olduysa anlayamıyorum ya düzelirler insallah

Canım ya çok sevındm darısı bizlerin basına oo şalvarlada çok tatlı olur. Diş bugdaynda neler yapılıyo bir ara anlatrsan sevınırım

mrb arkadaşlar bende ekim annesiyim yaklaşık 3_4 aydır yazdıklarnızı takip ediyorum faydalandığım okadar çok şey olduki ama nedense ben hiç bişey yazmadım aranızdaki bu samimiyeti dostluğu görüncede çok hoşuma gitti. bende gurbette ve canı çok sıkılanlardanım

hoşgeldin canım gurbette neredesın

kızlarrrrrrr karsı komsumla sal orme yarısına gırdık ben ondeydım sımdı o benı gectı

selammm kızlarr iiii pazarlar kimsecikler yok çerkeskızı ve nevyascığımın dışında :) bi sürü temizlik işim var evde bakalım nasıl bitcek istanbul buluşmasındaki resimlerinize hayran kaldım valla:) maaşallah hepinize :96:

kolay gelsın canım ben temızlık ısını sukur dun hallettım gözumuzde buyuyo aslında basına gecınce bıtıyo

allah hepimize kolaylıklar versin inşallah kızlar valla yürüyünce bize zor koşuşturmak ama uykusuzluk ve gaza göre daha i bence en zından oyundan anlamaya başlıo birazcıkta olsa ne istediğini belirtio çok sevimli oluyolar ya...gece kesinlikle karanlıkta yatırın arkadaşlar biz 10.aydan sonra gece uyumaya başladık her bebek bir olmuyo 6.aya odaklanmayın derim

benimki de öyleydi son 1 aydır biraz daha azaldı iki kere falan emziriyorum gece uykusuna dalana kdr ama bu totalde 1 saate yakın sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…