ecriin bitter ne olacak kıslar ?naapacas bölee? burda kimse kalmamış ,facedeki yeni gruplarına da bizi almıyolar
pratikanne diş buğdayı ve kınayı anlattığın için teşekkür ederim. sizde sanırım adet bunlar.. biz de sadece diş buğdayı var ve nasipse bende bi anı kalması için yapacağım.. ama bakalım bizim kızın dişleri ne zaman çıkacaaak....
altı ay kınamız daTrakya ve Ege bölgesinde yapılan bir adet,,Kuzuma bindallı aldık, gelin gibi kına tepsisi hazırladık.Mum falan da yaktık üzerine..Ablamız kınayı içeriye götürdü ışıklar kapatıldı yüzüne kına örtüsü attık..etrafında kızlar dönerek yüksek yüksek tepelere türküsünü söylediler..Babanemiz ananemiz ağladı,duygusallaştı. Ellerine ablamız kına yaktı,sonrada bütün kızlara yaktık..Sonra kızlar kurtlarını döktü
ben de 6 ay kınasını çok severim. umarım 2. bebeğim kız olur da ben de yaparım, o zaman da bindallı giydiririm kızıma(ay ne güzel, birden gözümün önüne geldi de...)
allah kolaylik versin isin baya zor desene insallah bu durum düzelir sende rahatlarsin
zor be tatlım,tam uyudu diyorum,on dakika sonra yeniden...hadi bakalım...Benım kızımda on gündür bu şekilde uyuyor ve sabaha kadar onkere kalkıyor deli olucam ne olduysa anlayamıyorum ya düzelirler insallah
benimki de öyleydi son 1 aydır biraz daha azaldı iki kere falan emziriyorum gece uykusuna dalana kdr ama bu totalde 1 saate yakın sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?