2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecriin bitter ne olacak kıslar ?naapacas bölee? burda kimse kalmamış ,facedeki yeni gruplarına da bizi almıyolar

pratikanne diş buğdayı ve kınayı anlattığın için teşekkür ederim. sizde sanırım adet bunlar.. biz de sadece diş buğdayı var ve nasipse bende bi anı kalması için yapacağım.. ama bakalım bizim kızın dişleri ne zaman çıkacaaak....

canım rica ederim inş. darısı başına...güzel anılar bunlar..

ben de 6 ay kınasını çok severim. umarım 2. bebeğim kız olur da ben de yaparım, o zaman da bindallı giydiririm kızıma(ay ne güzel, birden gözümün önüne geldi de...)

allah kolaylik versin isin baya zor desene insallah bu durum düzelir sende rahatlarsin

sağol canım,inşallah...

Benım kızımda on gündür bu şekilde uyuyor ve sabaha kadar onkere kalkıyor deli olucam ne olduysa anlayamıyorum ya düzelirler insallah
zor be tatlım,tam uyudu diyorum,on dakika sonra yeniden...hadi bakalım...

benimki de öyleydi son 1 aydır biraz daha azaldı iki kere falan emziriyorum gece uykusuna dalana kdr ama bu totalde 1 saate yakın sürüyor

bendede durum aynı,yakında sünecek aletler ben ondan korkuyorum ....:86:

slm ecrin...naber?

ya bişey sorcam sana...evlilik cüzdanımı bulamıyorum...lazımda oldu...eşimde bilmiyo bulamadığımı..napcam ben ya..tek başına çıkarılırmıki bu cüzdan..eşim olmadan

kızlar kimin nazarı değdi bu topiğe yaaa.eskiden bi girerdim geçmişi oku oku bitiremezdim.bebişler mi fırsat vermiyo yoksa anlatcak bişeyimiz mi kalmadı acaba
neyse ben bişi sorucam.siz yoğurt veriyo musunuz bebişlere.ben turkcellin bebek bilgilendirme mesaj servisine üyeyim de.bebğin doğum tarihini giriyosunuz ona göre hergün bilgi geliyo 6 aydan önce kesinlikle yoğurt vermeyin diye geldi.ben daha yeni geçicem ek gıdaya da meyve suyu ile başlıcam.acaba inek sütü diye mi vermeyin diyolar.bi de ben kızım kilo alsın istiyorum.pekmez ne zaman verebiliriz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…