2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tam olarak nasıl yaptılar merak ettim?

pike dereceyi posuna koyuyorsun bebekde onu sikinip cikarcam diye kaka ve gazini cikariyor
ben oglumda öyle yapiyordum.ama poposunun kenarindaki damari catlatmisim.baktim bezini baglayinca kanli kaka yapmis.doktora gittim ne diyr bu diye elimde bezle.kaka örnegi aldi birsey cikmadi.meger derece ile gazini cikarttigim icin kanama olmus.doktor.hastanede bu sekilde ates ölcülüyor.her seferinde o sekilde gazini cikartirma dedi.bende yapmadim bir daha.
benim kizin altini aciyorum.bacaklarini hafif hafif karnina götürüp getiriyorum.o sekilde de güzel bir sekilde gazini cikarip rahatliyor.

bugun gözlerim şaşı görüyorrrrr benim oğlan misafir geldiğinde uykusundan uyanmak bilmez..millette herhal bu bebek hep böyle uyuyor sanıyorr dün uyuyann bebek bugun sabah 6dan 10 kadar uyumadı yaaa uykum varrr

kızlar nasılsınız nasıl gidior?benim kızım iki gündür canımıza okudu.ama bugün ilk bıcı bıcısını yaptı rahatladı uyuyo şimdi :)) ayy bu dikişler nolcak bi bileniniz varmı normal doğumdu benim dikişlerim fazla düşüomu bu dikişler eriomu bişi demediler bana ama ipler duruo öle orda ???

eyan diksiler kendi eriyormus canim altakiler.kac gün oldu senin?
busefer benim sezeryanida kendi eriyen dikis yapmislardi dikis alinmadi kendi kendine kayboldu.
sadece bir dügüm var bir aydir duruyor o düsmedi plstik ip gibi birsey.

ama vajina dakiler hep kendi eriyen dikisi uyguluyorlar.ilk susla taraharet al mikrop kaptirma bacuk iylersir

bugün 16.gün nekadar sürüoki acaba:44: neyse canım bukadarınada razıyım o acılar hiç bitmicek sanmıştım en azından şimdi acı çekmiorum göğüs ucu yaralarımdan başka şikayetim yok

Son düzenleme:
bugün 16.gün nekadar sürüoki acaba:44: neyse canım bukadarınada razıyım o acılar hiç bitmicek sanmıştım en azından şimdi acı çekmiorum göğüs ucu yaralarımdan başka şikayetim yok

cnm benım alttan 3 dıkısım vardı ilki 15inci günde , ikincisi 17.günde üçüncüsü ise 19uncu günde düştü ufak el aynasıyla da baktım dıkıs yerıne tamamen kavuşmustu

kızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....
canım benimde öyleydi hatta basur oldum doğumda ıkınmaktan :S proctolog diye bi fitil var 4 gündür kullanıyorum hem yapıyorum hemde acımıyor çok şükür. bi ara buzun üstüne oturasım geliyordu
kızlar gaz sancısı bızı mahvedıyor yaaa ne olucak bu hal

canım bizde öyleydik artık en sonunda nurse harveys aldık ve maşallah şuan çok iyiyiz

ay nolur duyma bunların dediklerini

balsurat dah 2 haftalik yavrun.bosver eltini falan.bir ayin sonunda belli oluyor kilo alip almadigi.

Aynen kızlar boşveriyorum dediklerini boş boş konuşsunlar iyiki çocuk büyütmüşler her bir b.k bildiklerini sanıyorlar.. :)
allahım sana şükürler olsun lohusalıkta her söylenen batar derlerdiii. takıntılı ben hep takarım sanıyordum :) hiçbir söz batmıyor aksine öteki kulagımdan cıkıyor ..

Son düzenleme:
benimkini bugun sardım sarmaladım üstüne battaniye örttüm. ter içinde kalmış ama en uzun uyuduğu zaman o zamandı. napçam bilmiom. bende istemiodum sıcağa alışmasını ama huy demekki.

yok kız huy değil kız bebekler sıcağı sever erkekler sevmez cok nadırdır sıcağı sevsın bende ıyıce sıcak yaptığımda mısıl mısıl uyuyo yoksa uyumuyo dun gece saat bası uyandık ya cok yoruldum sımdı sessızce yatıyo birzdan yıkıcam daha rahat yatar işallah... düngece bnde aglıcaktım artık hepkucak ıstıyo

kızlar evet ya denemeyen varsa nurse harvey's i deneyin gaz sancısı için, çok övdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…