öncelikle anislere günaydin dün kiz arkadaslarim gelmisti onlarin bebekleri de benimkinden 3 ve 4 ay büyük benimkinin gazi vardi ates ölcme derecesiyle gazini cikardilar poposundan hic sormayin kizlar bir rahatladi bir rahatladi kizim gecede öyle rahat yati gazi cikinncada besiginde sesiz durdu. tehlikesizmis iciniz rahatlikla yapabilirsiniz bunu söyleyeyim dedim cok zorda kalirsaniz mutlaka ve mutlaka yapin gazini kakasiyla birlikte cikardi ben ve esim o kadar mutlu oldukki resmek icimde kelebekler ucustu simdilik kacioyrum tekrar görüsmek üzere
dün salak eltim diyorki morelini bozmak gibi olmasın ama bebege hiç kilo aldıramamışsın ..salak şeyy
eyan diksiler kendi eriyormus canim altakiler.kac gün oldu senin?
busefer benim sezeryanida kendi eriyen dikis yapmislardi dikis alinmadi kendi kendine kayboldu.
sadece bir dügüm var bir aydir duruyor o düsmedi plstik ip gibi birsey.
ama vajina dakiler hep kendi eriyen dikisi uyguluyorlar.ilk susla taraharet al mikrop kaptirma bacuk iylersir
bugün 16.gün nekadar sürüoki acaba:44: neyse canım bukadarınada razıyım o acılar hiç bitmicek sanmıştım en azından şimdi acı çekmiorumgöğüs ucu yaralarımdan başka şikayetim yok
canım benimde öyleydi hatta basur oldum doğumda ıkınmaktan :S proctolog diye bi fitil var 4 gündür kullanıyorum hem yapıyorum hemde acımıyor çok şükür. bi ara buzun üstüne oturasım geliyordukızlar bişey sorcam.. büyük tuvaletimi yapamıyorum canım çok acıyor. yürüyemiyorum. lağman yapsammı zararlımıdır....
kızlar gaz sancısı bızı mahvedıyor yaaa ne olucak bu hal
ay nolur duyma bunların dediklerini
balsurat dah 2 haftalik yavrun.bosver eltini falan.bir ayin sonunda belli oluyor kilo alip almadigi.
benimkini bugun sardım sarmaladım üstüne battaniye örttüm. ter içinde kalmış ama en uzun uyuduğu zaman o zamandı. napçam bilmiom. bende istemiodum sıcağa alışmasını ama huy demekki.
canım benimde öyleydi hatta basur oldum doğumda ıkınmaktan :S proctolog diye bi fitil var 4 gündür kullanıyorum hem yapıyorum hemde acımıyor çok şükür. bi ara buzun üstüne oturasım geliyordu
canım bizde öyleydik artık en sonunda nurse harveys aldık ve maşallah şuan çok iyiyiz
kızlar akşama misafirim var çocukla çok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?