2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok zor oluyor ama alışıyor insan :) teşekkür ederim

ben başlayalı 15 gün felan oldu bende ilk havuç suyu verdim miktarlarını artırarak sonra elma suyu sonra pürelerini verdim (her ikisini karıstırarak da verdım) ama aralarda yoğurt ta verdim bugün ilk kez 2 çay kaşığı kadar muz püresi verdim

yüzüm asık oluo noldu neşeli oluyoum noldu biri bu adama izah etsin yaaa bişeyim yok bi sebebi yokkk deli olcam :2:

yüzüm asık oluo noldu neşeli oluyoum noldu biri bu adama izah etsin yaaa bişeyim yok bi sebebi yokkk deli olcam :2:

üzülme canım hepimizde aynı durum.yorgunluk bi yandan eski aktif hayatımızı yaşayamıyo olmamız eve kapanmamız bi yandan psikolojimizde yüz şeklimiz de heran değişiyo.eşler de her zaman anlayışlı olamıyo.anlayışlı olmak malesef yine bayanlara düşüyo.şimdi sizle çok hoşuma giden bişi paylaşcam

ÇÜNKÜ BEN BİR KADINIM...
Küçük bir erkek çocuk annesine sordu:
-Niçin ağlıyorsun?”
-Çünkü ben bir kadınım” diye cevapladı annesi...
-Anlamadım!” dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp,
-Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!” dedi...

Babasına
-Baba, annem niçin ağlıyor?” diye sordu...
Baba
-Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır... diye cevapladı...

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin ağladıklarını keşfedemedi...

Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah’a sordu...
-Allahım...Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?”
Allah dedi ki…
-Ben kadınları özel yarattım!… Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim...Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim...Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitselerde,cocuklarını sevmek duygusallığını verdim...Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor...Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek kudretini verdim...Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım...Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim...

Tek zayıflık olarak kadınlara birer GÖZYAŞI verdim...

Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere…

" İNSANLIK için bir GÖZYAŞI…”

Merhaba canım benim doktorum bunlara ek olarak iki yaşına kadar patlıcan verme dedi.
eec senin dr unu tebrik ediyorum cok güzel bir bilgi vermis patlicanin icinde kofeyin varmis onun icin vermeyin benim beslenme konusunda yardim aldigim bayanda bana demisti yarin patates ve havuca gecicem bir hafta boyunca birde kizimla yüzmeye gittik allahim allahim ben o kadar heycanlandimki sormayin ilk defa yüzücekti kizim ayaklarini bir cirpiyor bir mutlui oldu anlatamam size cok güzel bir seydi

benim kızımda 11 ekim doğumlu
hehehe buda gelir buda geçer alışmalısın alışmalısın haha

kızlar aklıma bişi geldi bebeklere 6 aydan önce su vermeyin diolarya bebekler yıkanırken ağzına su kaçmıyomu peki ölede yıkama suyundan yutmuş oluyolar kaçırmadan yıkamayı başaran varmıdır ben zannetmiyorum .

kızlar günaydın

dün oğlumu doktora götürdük yanaklarında kızarıklıklar oldu
atopik dermatit (egzama) olmuş ((( belirli bi yaşa kadar devam eder dedi
bu durumu yaşayan varmı nasıl geçecek lütfen bilgi verin

nası bi kızarıklık ben doktora götürmedim ama benimkindede var çenesine yakın yerde yanağında

nası bi kızarıklık ben doktora götürmedim ama benimkindede var çenesine yakın yerde yanağında

evet dediğin gibi önce hafif kızarıklık oldu 1 ay önce
doktor nemlendirici verdi ama geçmedi dahada arttı
sonra tahriş oldu kabardı yanakları

eğer mama alıyorsa su içmeli ek gıda alıyorsa kesinlikle su içmeli hoş ben doğduğundan beri su veriyorum mmama verdim çünkü vermediğim zamanlarda d a su içirdim

benım kızım su içmiyor ya..ek gıda alıyor ama suya gelınce itiyo diliyle...önümüz yaz alışır inşallah...

yıkarken su yutmuyomu peki ben başaramıyorum mutlaka su değiyor durularken ben ek gıdaya geçmedim daha suda vermedim hiç ama yıkarken hiç istemesemde kaçıyo mutlaka ağzına.

bide bişi da sorayım elma havuç gibi meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentten geçirmek yerine direk katı meyve sıkacağında sıksak olmazmı.cam rendede rendelediğimiz püreyide tülbentten geçirmek gerekmiyo dimi.

slm canım benim oğluşum 6 aylık yaklaşık son üç aydır sürekli ben su veriyorum oğluma günde bir iki kaşık beni emmesine rağmen

sagol canım bundan sonra kendim hazırlarım sen öncelikle hangi sebzeden başladın çorba yapmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…