2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm ecrin...naber?

ya bişey sorcam sana...evlilik cüzdanımı bulamıyorum...lazımda oldu...eşimde bilmiyo bulamadığımı..napcam ben ya..tek başına çıkarılırmıki bu cüzdan..eşim olmadan
bilmiomki cnm yaaa eşime sorimmi o muhasebeci bilir

ben bi kaç kere verdim sonrada bu hafta alcam mayalıcam turkcelin servise nasıl üye olcez benim turkcell değilde avea kardeşimde var turkcell ondan okurum hehe

benim kızım da 5,5 aylık oldu...
ek gıdalara yavaş yavaş geçtik biz... meyve püreleri, sebze çorbası filan yiyo artık kuzum...
çorbalar yağsız tutzsuz tabii...
yoğurt sanırım inek sütü diye verdirtmiyorlar ama bende halen vermiyorum, 6 ay dolduğunda keçi sütüyle mayalamayı planlıyorum...
mama, devam sütü vs vermiyorum hiç... zaten anne sütü alıyor, 6 aydan sonra da ek gıdalarla birlikte 2 yaşına kadar emziricem kısmetse...

slm kızlar uzun zamandır netim yoktu girememiştim herkes ii inşallah
bende kızıma milupanın akşam sebze çorbasını aldım 4. aydan itibaren olanı sevdi ttadını bundan sonrada elma ve havuç suyuna başlıyıcam

ooo maşallah kuzuya.inşallah 2 yaşına kadar bol bol sütümüz olur.anne sütü apayrı bi mucize

ben bi kaç kere verdim sonrada bu hafta alcam mayalıcam turkcelin servise nasıl üye olcez benim turkcell değilde avea kardeşimde var turkcell ondan okurum hehe[/QUOTE]

bebek yazıp 2222 ye yolluyosunuz.istersen babanın numarasını da verebiliyosun.onada ayrı mesajlar gidiyo.ben hamile iken de üye idim.çok şey öğrendim ordan
TURKCELL - Bebeğim Büyürken Paketi

Ben de bir iki kere yoğurt mayaladım iki kaşık verdim, sevdi ama artık vermicem galiba. Altı ayı doldurmak istiyorum, elma - havuç suyu da verdim bir iki kere yeter. Bir ay daha dayanırım artık.

Bu arada benim kızın kakası düzelmedi hâlâ. Önceden bir kere yapardı son iki haftadır en az üç kere yapıyor. Üstelik gece de yapıyor. Hem de su gibi :/ Doktor kan ilacındandır dedi ama kan ilacı kabız yapmaz mı niye böyle ishal gibi oldu. Sizde de oldu mu böyle? Annem kilo almaz böyle giderse diyor ne yapsam bilemedim...

kan ilacı neymiş onu bilmiyorum ama benim kızım da doğduğundan beri günde 3 sefer filan en az kaka yapıyor... kıvamı ishal gibiyse normal değilse bilmem ama zaten ek gıda almazken bizimkinin de hep cıvık olurdu... ek gıdalara geçince kıvamlı olmaya başladı ama hala 2 veya 3 kez kaka yapıyor günde...
kilo alımı da gayet güzel... 5,5 aylık 8.400 kg çıktı en son...

bence hazır almaktan çok kendi hazırladıklarına öncelik ver canım... içinde ne olduğu belli değil sonuçta hazır olan herşeyin...
zararsız diolar ii diolar sonra zaman geçio bi bakıosun tü kaka diolar...
en iisi hiç riske girmemek... sebze çorbasıymış, meyv püresiymiş hepsini ellerimle hazırlıyorum tosunuma :)

aynen canım bizimkinin de kaka düzeni değişti.günde 1 kez yapardı.şimdi 3 yapıyo hemde bi kaç saat arayla.ama kıvamı normal.demir ilacı her zaman kabız yapmıyo.bağırsak düzenini değiştiyo.bizimki iyi yönde değişti.ben memnunum valla.kuzucuk yaptıkça rahatlıyo

Bizimki de geçen hafta 7800dü. Ağrısı sızısı yok ama bağırsaklarında mı sorun var dedim. İçim rahatladı vallayi sağol =)

Kan ilacı olduğundan eminiz yani, iyi bari. Bizimki de önce ıkınıyor falan ama sonra sırıta sırıta bir hal oluyor=)

slm ecrin...naber?

ya bişey sorcam sana...evlilik cüzdanımı bulamıyorum...lazımda oldu...eşimde bilmiyo bulamadığımı..napcam ben ya..tek başına çıkarılırmıki bu cüzdan..eşim olmadan

yanlış biliyor olabilirim ama bi daha çıkmıyor biliyorum yerne geçen bir belge veriyorlar sanırsam

kızlar ek gıdaya geçtiğimizde 1 yaşına kadar hangi gıdaları asla vermememiz gerek süt yumurta beyazı bal şeker tuz dışında.

arkadaşlar meraba :) ben yeni üye oldum 11 ekim doğumlu ikiz kız bebeklerim var yeni yeni ek gıdaya geçiyoruz sizlerde ek gıda sürecinde ne zaman neler verdiğinizi anlatırmısınız :) (bu arada mutlaka yazanınız olmustur tekrar yazmak ıstemeyebılırsınız ama geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım malum ikiz kızlarıma yalnız bakıyorum

Hoşgeldin. İkizlere yalnız bakabiliyorsun demek maşallah sana =) Ekim anneleri başlığı altında "Ek gıdalar"la ilgili bilgiler var, hatta anneler günlük gıda maceralarını da yazıyorlar oraya bak istersen.
Bu arada benim kızım da 11 ekim doğumlu =)

benim kızımda 11 ekim doğumlu.bende bugün ilk kez 2 çay kaşığı havuç suyu verdim.bu 3 gün havuç suyunu biraz artırarak devam etcem.sonraki 3 gün sadece elma suyu.alerjik reaksiyon olursa hangisinin yaptığını anlamak için tek tek veriliyo.sonra bunların püresi olacak yani daha pütürlü hali.sonra sebze çorbası şeklinde bişi vercem.mesela kabak havuç patates( buharda pişerse daha iyi) ezilip anne sütü ile sulandırılıp onu vercem.bunlar doktorumuzun söyledikleri.bu ay sonu tekrar gitcez 6 ay sonrasını konuşcaz.sanırım muhallebi yoğurt kaşık mama başlatcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…