ben katı meyve sıkacağı kullanıyorum sonuçta sebzeyi meyveyi bıçakla kesiyoruz metal değiyor ben katı meyve sıkacağından geçirip veriyorum hiç cam rende kullanmadımbide bişi da sorayım elma havuç gibi meyveleri cam rendede rendeleyip tülbentten geçirmek yerine direk katı meyve sıkacağında sıksak olmazmı.cam rendede rendelediğimiz püreyide tülbentten geçirmek gerekmiyo dimi.
yıkarken su yutmuyomu peki ben başaramıyorum mutlaka su değiyor durularken ben ek gıdaya geçmedim daha suda vermedim hiç ama yıkarken hiç istemesemde kaçıyo mutlaka ağzına.
kızlar günaydın
dün oğlumu doktora götürdük yanaklarında kızarıklıklar oldu
atopik dermatit (egzama) olmuş((( belirli bi yaşa kadar devam eder dedi
bu durumu yaşayan varmı nasıl geçecek lütfen bilgi verin
canım benim kızımdada olmuştudr krem verdi ilk kullanım sonrasında geçti tekrar olunca gene sürüyorum geçiyo
evet dediğin gibi önce hafif kızarıklık oldu 1 ay önce
doktor nemlendirici verdi ama geçmedi dahada arttı
sonra tahriş oldu kabardı yanakları
eğer mama alıyorsa su içmeli ek gıda alıyorsa kesinlikle su içmeli hoş ben doğduğundan beri su veriyorummmama verdim çünkü vermediğim zamanlarda d a su içirdim
kızlar demir ilacına hepiniz dördüncü ayda mı başadınız yoksa kan degerıne göre mi veriyorlar
4 aydan sonra rutin tüm bebeklere veriliyo.çünkü annedeki demir stoğu bitmiş oluyo.test yapılmıyo çoğunlukla.beyin gelişimi için demir şartmış
benım kızım su içmiyor ya..ek gıda alıyor ama suya gelınce itiyo diliyle...önümüz yaz alışır inşallah...
Benim kızımın da iki aydır sağ yanağında hafif kızarıklık var. Bazen kuruyor bazen de isilik gibi oluyor. Özellikle de anneme gittiğimde öpüyorlar o yüzden belirginleşiyor. Akıl edip doktora da sormadım.
Sizinki arada kuruyor muydu yoksa sürekli aynı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?