2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben katı meyve sıkacağı kullanıyorum sonuçta sebzeyi meyveyi bıçakla kesiyoruz metal değiyor ben katı meyve sıkacağından geçirip veriyorum hiç cam rende kullanmadım
yıkarken su yutmuyomu peki ben başaramıyorum mutlaka su değiyor durularken ben ek gıdaya geçmedim daha suda vermedim hiç ama yıkarken hiç istemesemde kaçıyo mutlaka ağzına.

yutsun canım su sonnuçtabizim de duş alırken ağzımıza değiyor bişey olmaz

canım benim kızımdada olmuştudr krem verdi ilk kullanım sonrasında geçti tekrar olunca gene sürüyorum geçiyo

slm kıscelere ben cıldırmıs bır sekılde ogluma verecegım ılk ek gıda ne olmalı dıye arastırma yaparkeeeeeeeeen komsumum 1yasındakı oglu ogluma cokonat vermıs benımkıde yalamıs agzı ve cevresı cıkolata ıcındeydı aksam babasıda kremsantı yalatmıs portakal emdırmıs umarım bısey olmaz

evet dediğin gibi önce hafif kızarıklık oldu 1 ay önce
doktor nemlendirici verdi ama geçmedi dahada arttı
sonra tahriş oldu kabardı yanakları

Benim kızımın da iki aydır sağ yanağında hafif kızarıklık var. Bazen kuruyor bazen de isilik gibi oluyor. Özellikle de anneme gittiğimde öpüyorlar o yüzden belirginleşiyor. Akıl edip doktora da sormadım.

Sizinki arada kuruyor muydu yoksa sürekli aynı mıydı?

kızlar demir ilacına hepiniz dördüncü ayda mı başadınız yoksa kan degerıne göre mi veriyorlar

4 aydan sonra rutin tüm bebeklere veriliyo.çünkü annedeki demir stoğu bitmiş oluyo.test yapılmıyo çoğunlukla.beyin gelişimi için demir şartmış

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bugun aşıya gidince hemşire verdide herkese aynı zaman mı başlattılar diye soruyum dedim

evet canım arada kuruyo anlattığın gibi oldu bence bi cilt dr. götür kendi dr. anlamamıştı çünkü

mestcan oncelıkle benımde kızımda aynı sey oldu opmek le ılgılı oldugunu dusunmuyorum kuruyor cıltlerı ben lıpıkar dıye bı cılt sutu kullanıyorum dr vermıstı olusan alerjılerde vs kullanıyorummmm o bıraz rahatlattı onu ben emzık kucuk gelıyo ondan oldu zannettım ama degılmıs

nohutlu pılav aynen benım kızımda ıcmıyor su neden bende bılmıyorum gıttım suluk aldmmm ne fayda dıs kasıyıcı olarakm kullanıyor sulugunu ne yapaımmm ogrenecekler

günaydın kızlar.. benim kuzum da su içmiyor.. kırkının içinde şoğur şopur içiyordu.. bıraksam 30 ml bitiriyordu ama şimdi ne oldu anlamadım.. bi yol bulmam lazım.. mama ve ek gıda alıyo.. bi yerde suyuna az bi şey pekmez katmayı tavsiye ediyordu.. onu deneyecem bakalım.. :26:

canım ben denedim ama açken de içmiyo.. eskiden soğuk suyu içmezdi ılık verirdim şimdi onu da içmiyo.. akşam çorba yiyordu şapırdatarak arada suyu kaynatayım dedim tadını alınca geri akıttı içtiği suyu..

kaşığı hemen çıkarma ağzından mecburen yutar suya ihtiyaçları var ek gıda alıyorlar çünnkü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…