canım fucicort krem ince bi tabaka sürüyosun antibiyotik/kortikosteroid yazıyo üstünde inşallah çabuk geçer insan üzülüyo öyle görüncecanım kullandığınız kremin adı ne peki
dene canım böyle içiyorlar
evet canım arada kuruyo anlattığın gibi oldu bence bi cilt dr. götür kendi dr. anlamamıştı çünkü
mestcan oncelıkle benımde kızımda aynı sey oldu opmek le ılgılı oldugunu dusunmuyorum kuruyor cıltlerı ben lıpıkar dıye bı cılt sutu kullanıyorum dr vermıstı olusan alerjılerde vs kullanıyorummmm o bıraz rahatlattı onu ben emzık kucuk gelıyo ondan oldu zannettım ama degılmıs
kaşıkla su verin kızlarr bi de yedirdikten 10dk sonra içirin içerler
biz 2aylıkken basladık canım cunku rh uygunsuzluguna baglı kanda yıkım vardı 20gunlukken kan nakli yapılmıs olmasına ragmen verılmesı gerektı ne kadar kullanacagız bılmıyorum ama normalde 5damla verılıyormus sanırım bıze 6damla olarak baslatıldıkızlar demir ilacına hepiniz dördüncü ayda mı başadınız yoksa kan degerıne göre mi veriyorlar
youtubede anne bana bi masal anlatsana şarkısı süperrrrrrrrrrrrrrrrsizde dinleyin
slm kıscelere ben cıldırmıs bır sekılde ogluma verecegım ılk ek gıda ne olmalı dıye arastırma yaparkeeeeeeeeen komsumum 1yasındakı oglu ogluma cokonat vermıs benımkıde yalamıs agzı ve cevresı cıkolata ıcındeydı aksam babasıda kremsantı yalatmıs portakal emdırmıs umarım bısey olmaz
ee daha daha
samimikızzz slmmmmmmmmmmmm
slm canım.kızlar püreyi nasıl hazırlıyosunuz.ben bugün ilk defa elma püresi verdim.küçük küçük kesip az suda haşladım.ama hiç su kalmamıştı.çatalla ezdim verdim.hanımefendi almadı.ağzında dolandırdı sonra dilinin ucu ile itti.umarım ilk kez olduğu içindir.yarın tekrar deniycem.acaba siz daha sulumu veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?