2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet canım arada kuruyo anlattığın gibi oldu bence bi cilt dr. götür kendi dr. anlamamıştı çünkü

Doktor bir süre getirme, şu sıralar çok salgın var koridorda falan rahatsız olur dedi. Biraz ara vereyim dedim ama cilt doktoruna götüreyim bari. Telaşlandım bak.

Valla eve gelince kuruyor, annemlerde kardeşim çok öpüyor. Sakallı falan bir de. Çok kızıyorum ama tutamıyor kendini. O yüzdendir diye düşünmüştüm.

kaşıkla su verin kızlarr bi de yedirdikten 10dk sonra içirin içerler

Kızım bir haftalıkken sarılık olmuştu. Kaşıkla şekerli su veriyordum, itiraz etmeden içiyordu. Geçenlerde sade su verdim önce istemedi ama kaşığı ağzından çıkarmadım, mecbur içti =)

kızlar demir ilacına hepiniz dördüncü ayda mı başadınız yoksa kan degerıne göre mi veriyorlar
biz 2aylıkken basladık canım cunku rh uygunsuzluguna baglı kanda yıkım vardı 20gunlukken kan nakli yapılmıs olmasına ragmen verılmesı gerektı ne kadar kullanacagız bılmıyorum ama normalde 5damla verılıyormus sanırım bıze 6damla olarak baslatıldı
youtubede anne bana bi masal anlatsana şarkısı süperrrrrrrrrrrrrrrrsizde dinleyin

evet tatlım bende dınledım cok guzel

hadı hayırlı olsunnnnnnnnn senın oglanın ılk ek gıdalarıııııı hhhhhhhh

samimikızzz slmmmmmmmmmmmm

slm canım.kızlar püreyi nasıl hazırlıyosunuz.ben bugün ilk defa elma püresi verdim.küçük küçük kesip az suda haşladım.ama hiç su kalmamıştı.çatalla ezdim verdim.hanımefendi almadı.ağzında dolandırdı sonra dilinin ucu ile itti.umarım ilk kez olduğu içindir.yarın tekrar deniycem.acaba siz daha sulumu veriyorsunuz

elmayı dılımleyıp soyup cam rendeden gecırıp dırek verıyorum ben

selam kızlar

ben bi baktım şimdi kaçıyorum :)

işe başladığım için giremiyorum ben artık

:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…