- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
canım lokal anestezı yapılıyo ılk basta o bolgeye bı krem suruluyo uyusturuyo o krem sonra ıgne ıle bolge tamamen uyusturuluyo krem oldugu ıcın ıgne acısını duymuyorlar sonra kesılıyo ve bıtıyomErhaba ekim anneleri,
pglunu sunnet ettirenlere bir sorum var. Narkoz olayi nasil oluyorben biraz endiseleniyorum da..
hadı hayırlı olsunnnnnnnnn senın oglanın ılk ek gıdalarıııııı hhhhhhhh
slm canım.kızlar püreyi nasıl hazırlıyosunuz.ben bugün ilk defa elma püresi verdim.küçük küçük kesip az suda haşladım.ama hiç su kalmamıştı.çatalla ezdim verdim.hanımefendi almadı.ağzında dolandırdı sonra dilinin ucu ile itti.umarım ilk kez olduğu içindir.yarın tekrar deniycem.acaba siz daha sulumu veriyorsunuz
daha kolayı var elmayı ikiye kes ondan sonra kaşığıyla kazıyarak yedir hem püre hem suyu oluyor ben öyle veriyorum
canım lokal anestezı yapılıyo ılk basta o bolgeye bı krem suruluyo uyusturuyo o krem sonra ıgne ıle bolge tamamen uyusturuluyo krem oldugu ıcın ıgne acısını duymuyorlar sonra kesılıyo ve bıtıyo
tesekkur ederız teyzesı
slm canım.kızlar püreyi nasıl hazırlıyosunuz.ben bugün ilk defa elma püresi verdim.küçük küçük kesip az suda haşladım.ama hiç su kalmamıştı.çatalla ezdim verdim.hanımefendi almadı.ağzında dolandırdı sonra dilinin ucu ile itti.umarım ilk kez olduğu içindir.yarın tekrar deniycem.acaba siz daha sulumu veriyorsunuz
Merhaba cerkeskizi
cok tesekkurler cevabin icin ama lokal anestezi olunca bebek kipirdamiuor mu?? Nasil kesiyorlar? Ben yenidoganda lokal, biraz buyuyunce genel diye duydum ama umarim yanlistir:)
sen ne kadarlikken yaptirmistin acaba?
kan ilacı çok acı olduğundan kızçem içmek istemiyo.. daha kaşığı yaklaştırırken kokusunu duyup kafasını çeviriyo..
iyimi yapıyorum bilmem ama bende reçele birlikte veriyorum.. napiiim içimiyo başka türlü..
biz 2aylıkken basladık canım cunku rh uygunsuzluguna baglı kanda yıkım vardı 20gunlukken kan nakli yapılmıs olmasına ragmen verılmesı gerektı ne kadar kullanacagız bılmıyorum ama normalde 5damla verılıyormus sanırım bıze 6damla olarak baslatıldı
evet tatlım bende dınledım cok guzel
çokkk geçmiş olsun canım bize 7 damla verdiler kılosuna göre veriliyormuş falan dediler ama sende 5 damla veriliyo dedin kafam karıştı ya bu doktorların ( söyledıklerı bırbırını tutsa ne güzel olucak
Bu kan ilacıyla başımız dertte. Dün kızım durduk yere kustu. Kusmukta, kakasındakiler gibi kan izleri vardı. Hemen doktoruna götürdük. Kan ilacından olmuş, birkaç gün verme dedi. Mecbur olmasam hiç vermeyeceğim.
Yanağındaki kızarıklığa da egzama ama ilaç kullanmaya gerek yok, fazla ilerlememiş dedi. İnşallah ilerlemez.
selam kizlar kan ilaci neden veriyorsunuz benim dr an ilaci falan hic bir sey söylemedi sadece dogdugu günden beri bir damla vitamin ilacini veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?