2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

reçelin verilmemesi gerektiğini duymuştum. ilk yıl tuz şeker baharat yok ya. bir de tatlı şeyleri önce verirsek sebze yemede zorlanıyormuş bebeler..

canım cam rende daha sağlıklı olduğu için öneriliyor myveler metale çok fazla deymeden rendelensin diye ben elma armut muz yani tüm meyvelerin suyunu da püresinide bu yolla çıkarıyorum

kan ilacını meyve suyu ile verebilirsin reçelle verme lütfen gereken şekeri meyveden alsın ve illa bişeyler tatlansın dersen karadut pekmezi ekle

canım aynı çorbayı bende yapıyorum suyunu yarı su yarı tavuk suyu yap ben birazda limon damlatıyorum sebzelerin kokusunu bastırıyor hemde c vitamini birde sade benimki de çoğu kez az yer yoğurt ekle biraz mutlaka ter bence

Geçmiş olsun ya, işte mecbur olmasak vermeyeceğiz de mecburuz. Napalım artık, Allahım hastalık vermesin de. Neyse ki 6-7 ay sonra kurtulacak bebeklerimiz =)

bız aıle hakımlıgıne de goturuyoruz orada 5damla dedıler ama kendı doktorumuz 6damla verdı artırmadı kan tahlılerıne gore mıktarına karar verıyo aıle hekımlıgındekıler ıse tahlil falan yapmadan rutın kontrollerde verıyolar ben sırf o yuzden doktorumuza sordum normalde kılosuna gore verılıyo fakat kan tahlıllerınde cıkan degerlere göre (yanlızca hemoglobıne gore degıl karancıger enzımlerı ve bıkac seye daha bakıyolar bıldıgım kadarıyla) karar verılıyo o yuzden farklılık vardır

sen yanılmıyorsun kiloya 1 damla veriliyor 7 kiloylsa 7 dml 8 kg ise 8dml...
evet canım dogru

neden o kadar cok ya ferıtınde falan eksıklık mı vardı

günaydınn herkesebenim kızz kollarından tutup ayakları üzerine bastırdımda hiç adım atmaya çalışmıyo kızlar sizinkiler nasıl

günaydınn herkesebenim kızz kollarından tutup ayakları üzerine bastırdımda hiç adım atmaya çalışmıyo kızlar sizinkiler nasıl

Bizim kız da aynı, sadece basıyor, hiç ayağını bükmüyor, adım atmıyor. Doktoruna sordum; "Her şeyi normal, canı ne zaman isterse o zaman atar. Bir yere yetişmeye çalışmıyor ya" dedi, ben de sustum =)
Bazı çocuklar adım atmadan emekler ya da yürürmüş. Nörolojik durumu sağlıklıysa önemli değilmiş.

kızlar aranızda yürüteç kullanan veya bu konuda doktora danışan var mı?

yürütecini dolabın üzerinden indirip ambalajından çıkardım.. deneme amaçlı bi defa oturtum ama henüz kendi başına oturamadığından bidaha oturtmadım..
ne zaman desteksiz oturmaya başlıycak ozaman oturtucam..

ben aslında yürüteçten ziyade emeklesin istiyooooommm..
emekleyen bebişlere aşığıııım

kan ilacını meyve suyu ile verebilirsin reçelle verme lütfen gereken şekeri meyveden alsın ve illa bişeyler tatlansın dersen karadut pekmezi ekle

tamam canım.. meyveleri çok seviyoz.. meyve suyuyla veririm..
bide portakala bayılıyoz.. bitince daha istiyo ağlıyo:84:

aaa nolmuş bu sayfalara böyle ne gelen var ne giden.....

şimdi bu sayfalardan giden arkadaşlara biraz sitem edicem..

biz hamileleikten itibaren bibiriyle bu süreci paylaşmak amacıyla açılan bu sayfaları terkeden üye konu sorumlusu ve sayfa sahibi arkadaşlara teesüf ediyorum...

her nekadar birçoğumuz sürekli bulunamasak da buraya girdiğimizde yapılan bir çok paylaşımdan faydalanıyorduk bu arkadaşların facee de ayrı bir paylaşım alanı açmalarına ve kimsenin sahip çıkmamasına üzüldüm açıkcası

doğal olarak ekim anneleri başlığında annelik üsüreci üzerine konuşmalar yapılıyor sadece bu konuda konuşmak isteyen sorular sormak isteyen üyeler bu grubu bırakıp face katılmak zorunda kalıyorlar

tek tek birbirinizle samimi olup tbiki görüşürsünüz yanlış anlaşılmasın sorunum bu değil fakat herkesin birden neredeyse terki diyar edip daha da özele inebileceğiniz ayrı bir platforma taşınmanız kanımca çok doğru olmadı arkadaşlar..

tartışma yaratmak istemiyorum düşncelerimi yazıyorum yoksa kimseye gelin dediğim yok ben bilgilenmek ve bilgi vermek adına fırsat buldukça paylaşımlarıma burdan devam edicem..

selam ekim anneleri yürütec icin erken benim icin cünkükizim daha tam kendisi denge kuramiyor nezeman dengesini kurar iki elimle tutarsam o zaman düsüne bilirim

kızlar benim kız daha tam basamıyo, ben bastırıyorum popoyu dışarıya çıkarıyor, v halini alıyor, oturuyor hemen, varmı öyle olan,kafaya taktım iyice

benim oğlum adım atıyo parmak uçlarında ama parmaklarını bazen alta bükerek çerkes oldugundan mı acaba
kızlar benim kız daha tam basamıyo, ben bastırıyorum popoyu dışarıya çıkarıyor, v halini alıyor, oturuyor hemen, varmı öyle olan,kafaya taktım iyice

bazen benim oğlumda v seklınde duruyo ama oturmuyo adım atmaya devam edıyo belkı erkek cocuklarda erken oluyodur ama sanırım böyle seyler yapmaları için erken takma kafana canım olur zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…