dana etinde d vitamini cok yedirdikten sonra elma suyuda bir kac yudum icir o zaman vitamini daha cabuk alyiormus vucudu bebegin biz hic kan tahlili yapmadik yani dr yapmadi
kan ilacı çok acı olduğundan kızçem içmek istemiyo.. daha kaşığı yaklaştırırken kokusunu duyup kafasını çeviriyo..
iyimi yapıyorum bilmem ama bende reçele birlikte veriyorum.. napiiim içimiyo başka türlü..
kızlar aranızda yürüteç kullanan veya bu konuda doktora danışan var mı?
ben daha püreye geçmedim.. şimdilik suyunu süzgeçten geçirme yöntemiyle süzüp veriyorum..
elma püresi için en ideali cam rende diyorlar ama ben şahsen sadece elma için cam rende almayı düşünmüyorum..
kan ilacı çok acı olduğundan kızçem içmek istemiyo.. daha kaşığı yaklaştırırken kokusunu duyup kafasını çeviriyo..
iyimi yapıyorum bilmem ama bende reçele birlikte veriyorum.. napiiim içimiyo başka türlü..
Kızlar eylülbalım a corba yaptım patates havuç kabak koydum ıcıne bence cok oldu ama yemıyor sımdıye kdr verdıgım herseyı kabul eden bebek bunu yemedi hemde böğürdü resmen tksındıiçinde tuz baharat hıcbısey yok yasak oldugunu bılıyorum koymadım hersey usulune uygun ne yapıcam sebze yemeyecek mı bu kız :S
benim yavrum 1 aylıkken tanıştrı o ilaçla ben alıştım artık kan ilacı kırmızı kusmasına aylardır böyle ..lanet ılac gazsız oglumu gazlı yaptı karın agrısı yan etkılerı var bulantı
bız aıle hakımlıgıne de goturuyoruz orada 5damla dedıler ama kendı doktorumuz 6damla verdı artırmadı kan tahlılerıne gore mıktarına karar verıyo aıle hekımlıgındekıler ıse tahlil falan yapmadan rutın kontrollerde verıyolar ben sırf o yuzden doktorumuza sordum normalde kılosuna gore verılıyo fakat kan tahlıllerınde cıkan degerlere göre (yanlızca hemoglobıne gore degıl karancıger enzımlerı ve bıkac seye daha bakıyolar bıldıgım kadarıyla) karar verılıyo o yuzden farklılık vardırçokkk geçmiş olsun canım bize 7 damla verdiler kılosuna göre veriliyormuş falan dediler ama sende 5 damla veriliyo dedin kafam karıştı ya bu doktorların ( söyledıklerı bırbırını tutsa ne güzel olucak
evet canım dogru
sen yanılmıyorsun kiloya 1 damla veriliyor 7 kiloylsa 7 dml 8 kg ise 8dml...
shisco evet kilo başına 1 damla ben aylardır kullanıyorum demir damlasını 4 damlayla başladık şimdi 7-8 veriyorum ..biz sabah aksam verıyorz bide lanet ilacı 16 damla yapıo ..cocuk artık alıştı kasıgı uzatınca azını acıyor ılk zamanlar sevmıyodu..bakıyor bu annem bana ek gıda vermıyor kan ılacını alıyor maşallahhh acı şeyı nasıl yıyo bılmem
günaydınn herkesebenim kızz kollarından tutup ayakları üzerine bastırdımda hiç adım atmaya çalışmıyo kızlar sizinkiler nasıl
kan ilacını meyve suyu ile verebilirsin reçelle verme lütfen gereken şekeri meyveden alsın ve illa bişeyler tatlansın dersen karadut pekmezi ekle
tamam canım..meyveleri çok seviyoz.. meyve suyuyla veririm..
bide portakala bayılıyoz.. bitince daha istiyo ağlıyo:84:
benim oğlum adım atıyo parmak uçlarında ama parmaklarını bazen alta bükerek çerkes oldugundan mı acabagünaydınn herkesebenim kızz kollarından tutup ayakları üzerine bastırdımda hiç adım atmaya çalışmıyo kızlar sizinkiler nasıl
kızlar benim kız daha tam basamıyo, ben bastırıyorum popoyu dışarıya çıkarıyor, v halini alıyor, oturuyor hemen, varmı öyle olan,kafaya taktım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?