kızlar bebeklerinizin bezini açtığınızda iç dudak kısmındaki beyaz akıntı gibi beyazlıkları bırakıyomusunuz silip temizliyomusunuz ben tam silemiyorum zaten bişi olcak korkusuyla silmeye korkuyorum siz nası yapıyosunuz söylermisiniz lütfen bu konuda çok tecrübesizim ben diğer 2 çocuğum erkek bu kız bende bu konularda çok korkağım sanırım kızım 5 aylık oldu ama hala genital bölge temizliği konusunda tam doğru nedir bilmiyorum lütfen siz nasıl temizliyosunuz banada anlatın kakalarını yaptıklarında onlarda arka tarafın bitip öntarafın başladığı iç dudak kısmında oluyo silerken çok tedirgin oluyorum.yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
yürütecini dolabın üzerinden indirip ambalajından çıkardım.. deneme amaçlı bi defa oturtum ama henüz kendi başına oturamadığından bidaha oturtmadım..
ne zaman desteksiz oturmaya başlıycak ozaman oturtucam..
ben aslında yürüteçten ziyade emeklesin istiyooooommm..
emekleyen bebişlere aşığıııım
bugün sağlık ocağına gittik.kızım kıyaftlerle 8 kilo geldi şükür kilo alıyo artık.1.5 ayda 1 kg. almış maaşallah
günaydın cnm.ben nemli pamukla iyice temizliyorum akıntı benim kızdada oluyo.kakanın zaten orada hiç kalmaması gerek.idrar yolu enfeksiyonu olabilir.çok içeri girmek sakıncalıymış ama ölede bırakamam.dudaklarını açmadan temizlemeye çalışıyorum ben.
günaydın canım dudakları açmadan derken dış dudak kısmınımı iç dudaklarımı öğrenip bende dikkat ederek ona göre temizlemeye çalışıyorum.teşekkürler şimdiden.
dış dudak kısmını hedicim.fazla içeri girmiyorum yani
kızlar benim kız daha tam basamıyo, ben bastırıyorum popoyu dışarıya çıkarıyor, v halini alıyor, oturuyor hemen, varmı öyle olan,kafaya taktım iyice
slm kızlar çok fenayım ya bir hafta önce elime tutuşmuş kızgın yağı devirdim sargıdaydı onun için hiç msj yazamadım yeni yeni biraz hareket ettirebiliyorum
kullandığım ilaçlardan mıdır nedir oğluşum memeyı bıraktı kendi acımamı yanayım oğlumun emmemesinemi çok üzülüyorum çoooook
slm kızlar çok fenayım ya bir hafta önce elime tutuşmuş kızgın yağı devirdim sargıdaydı onun için hiç msj yazamadım yeni yeni biraz hareket ettirebiliyorum
kullandığım ilaçlardan mıdır nedir oğluşum memeyı bıraktı kendi acımamı yanayım oğlumun emmemesinemi çok üzülüyorum çoooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?