2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bebeklerinizin bezini açtığınızda iç dudak kısmındaki beyaz akıntı gibi beyazlıkları bırakıyomusunuz silip temizliyomusunuz ben tam silemiyorum zaten bişi olcak korkusuyla silmeye korkuyorum siz nası yapıyosunuz söylermisiniz lütfen bu konuda çok tecrübesizim ben diğer 2 çocuğum erkek bu kız bende bu konularda çok korkağım sanırım kızım 5 aylık oldu ama hala genital bölge temizliği konusunda tam doğru nedir bilmiyorum lütfen siz nasıl temizliyosunuz banada anlatın kakalarını yaptıklarında onlarda arka tarafın bitip öntarafın başladığı iç dudak kısmında oluyo silerken çok tedirgin oluyorum.yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

günaydın cnm.ben nemli pamukla iyice temizliyorum akıntı benim kızdada oluyo.kakanın zaten orada hiç kalmaması gerek.idrar yolu enfeksiyonu olabilir.çok içeri girmek sakıncalıymış ama ölede bırakamam.dudaklarını açmadan temizlemeye çalışıyorum ben.

doktorlar 8. aydan önce yürütece kullanılmasını pek önermiyorlar

bugün sağlık ocağına gittik.kızım kıyaftlerle 8 kilo geldi şükür kilo alıyo artık.1.5 ayda 1 kg. almış maaşallah

bugün sağlık ocağına gittik.kızım kıyaftlerle 8 kilo geldi şükür kilo alıyo artık.1.5 ayda 1 kg. almış maaşallah

maşallah bebeğinize.kızlar genelde daha yavaş kilo alırlar sizinkisi iyi almış.tekrardan maşallah diyelim

ben yürütecin bebeklere fazla getirisi olmadığı kanaatindeyim.yürüteçte bebekler parmak uçlarına basarak yürüdükleri için kendi başlarına daha geç yürüyorlarmış.ama bebeğin oyalanması için ideal.

bugun doktorumuza gıttık gelısımı guzel dedı bugun ek besınlerı tatma olayımız basladı elma ve su verdım 1cay kasıgı cok sevdı oglusum bırde yürüteçi sordum su an zaten cok erken vakti geldiğinde de saglıklı degıl dedı 2ay sonra tekrar degerlendırecegız ama normal dogal yollarla ogrensın adım atmayı gezmeyı dedı doktor teyzemız

günaydın canım dudakları açmadan derken dış dudak kısmınımı iç dudaklarımı öğrenip bende dikkat ederek ona göre temizlemeye çalışıyorum.teşekkürler şimdiden.

günaydın canım dudakları açmadan derken dış dudak kısmınımı iç dudaklarımı öğrenip bende dikkat ederek ona göre temizlemeye çalışıyorum.teşekkürler şimdiden.

dış dudak kısmını hedicim.fazla içeri girmiyorum yani

kızlar benim kız daha tam basamıyo, ben bastırıyorum popoyu dışarıya çıkarıyor, v halini alıyor, oturuyor hemen, varmı öyle olan,kafaya taktım iyice

canım benım oglumda gec basladı basmaya. 6. 7. ayda basar dıyolar zaten.

slm kızlar çok fenayım ya bir hafta önce elime tutuşmuş kızgın yağı devirdim sargıdaydı onun için hiç msj yazamadım yeni yeni biraz hareket ettirebiliyorum
kullandığım ilaçlardan mıdır nedir oğluşum memeyı bıraktı kendi acımamı yanayım oğlumun emmemesinemi çok üzülüyorum çoooook

mrb kızlar bende kızımla ugraşmaktan fazla giremiyorum ama kimseler gelmiyo galiba havalar ısınıyoya ondan beklide
ismisuficim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin oglunun emmemesinede üzüldüm dr a danış istersen belki yeniden emmesi için bi yol gösterir

geçmiş olsun canım.yanık acısını bilirim zor olur.ne ilaç kullandınki emzirmemenmi gerkiyodu.

Çok geçmiş olsun. Hepten mi bıraktı yoksa arada emiyor mu?

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir artık giremiyorum kızım bu ara çok huysuz kucaktan inmiyor bırakınca deli gibi ağlıyor valla yorgunluktan ölüyorum gecede 7,8 kere kalkıyor aa 3 defa falan emiyor diğer kalkmaarınsa aglıyor mırıldanıyor tekrar uyutuyorum niye böyle yapıyoya sizde de bu tarz seyler yasayan var mı ılayd cem senın kızının gece uykuları düzeldi mi off çok halsizim bir fikir vefin arkadaşlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…