selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir artık giremiyorum kızım bu ara çok huysuz kucaktan inmiyor bırakınca deli gibi ağlıyor valla yorgunluktan ölüyorum gecede 7,8 kere kalkıyor aa 3 defa falan emiyor diğer kalkmaarınsa aglıyor mırıldanıyor tekrar uyutuyorum niye böyle yapıyoya sizde de bu tarz seyler yasayan var mı ılayd cem senın kızının gece uykuları düzeldi mi off çok halsizim bir fikir vefin arkadaşlar ya
canım oğlum gündüz pek uyumaz akşam üstü 16.00 19.00 arası 2 3 saat uyur ondan sonra 11.00 12.00 ye kadar ayaktayız ama gece uyur.. 9.00 10.00 gibi doyurucu bir mama ver gün içinde bol oyun daha az uyku yapmaya çalış akşam 10 dan sonra da karanlık sessiz bir ortamda uyut ki gece uykusunu algılasın..
kucaktayken zıplat hoplat sonra ser battaniyeleri yerde oynamaya alıştır yavaş yavaş
valla bunlar geşiyor aklıma şimdilik artık bizi kullanma zamanları geldi malum kolay gelsin canım
iyıyım demek ısterdm ama çok bitik durumdaym valla sen nasılsn
mestcan hllb teşekkürler kızlar ben emzirmeye devm ettim o emmiyo midesi bulanıyo ısrar edersem kusuyo napcamı bilmiyom yaa......pufff hiç emmiyo
Üzülme yahu zaten maşallah 6 aya yaklaşmış bir süre ek gıdayla devam edersin uyku aralarında da kandırarak emzirmeye çalışırsın. Olmazsa da yapacak bir şey yok, ilk günden mamaya başlayanlar var unutma. Sıkma canını, sütün azalmasın.
Canım kızm gündüzleri 3kez 30-40dakika arası uyıyor çok mu ki.gece uykusuna da 10 da yatıyor ben dodugundan beri loş ısıkta uyturum gecelerı konuşmam yani sadece emmeye kalkardı nolduysa bir süredir böyle dediğin gibi bende yere koyup oynatıyordum ama artık kıyametkoparıyor durmuyor mama ver demişsin ama kızım sadece emiyor yani yapıcak nişey yok heralde yinede saol cewp için
günaydin anneler kizim simdi uyumusken gireyim dedim evin iside bir yandan bu son günlerde hic bir sey yapmak istemiyorum o kadar ki pasakli olmusum sormayin
benimki de 2 gündür bayağı huysuz.. gündüz uykumuz zaten pek yok. akşam iyi uyurdu, gerçi emmeye 2-3 kere kalkar. ancak 2 sabahtır ağlayarak uyanıyoruz. ya bir de bu sabah görecektiniz, içim acıdı. pek ağlayan bir bebek değil de. bir de benimki de bu aralar çok kucak istiyor, daha doğrusu ben kucağımda tutayım o da zıp zıp zıplasın. kollarım koptu resmen :)
benim kızda bugün 6 da uyandı.dahada uyumadı.bide kızlar dün sebze çorbası vermeye çalıştım.daha ilk kaşıkta kusucakmış gibi yaptı.patates,havuç ve pirinçten yapmıştım.eşime söledim ben senin yemeklerini zor yiyorum o nasıl yesin diyor.siz nasıl yapıyosunuz:26:
Erkek çocukları daha hareketli sanırım, maşallahınız var. Benim kız sadece basıyor o da istemeye istemeye. Zıplatmaya çalışıyom hanımefendi hemen oturuyor. Çok tembel olacak galiba. Bir de Ayşe de çok uyuyordu önceden artık gündüzleri 10-20 dk arası uyuyor o da üç kere. Akşam da 7.30'da uyuyor. Sonra da 11'de yatıyor gece de iki kere kalkıyor. Fazla oyun da oynamıyoruz ama bir süre sonra sanırım kendilerini düzene koyuyorlar. Merak etme oğlun da kendini adapte edecektir.
Benim yemeklerim de hiç lezzetli olmuyor, kıza çorba yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum, tiksinirse diye =) Gerçi tuz, yağ konmayacak ne kadar kötü yapabilirim ki =)
benim kızda bu sıralar dönmeyi öğrendi devamlı dönüyor. yoruluyor ağlamaya başlıyor yerden aldığımdada bana kızıyor ne yapacağımı şaşırdım.
günaydın lara62.benim evde öle hiç bişi yapmak istemiyorum.zaten kızdan fırsat olmuyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?