benim oğlum dönmüyor.emekleme pozisyonunu da hiç sevmiyor.yalnız yatarken ellerinden tuttuğumuzda direkt ayağa kalkıyor ve yürümeyi çok seviyor.galiba dönmeden emeklemeden direkt yürümeye geçeceğiz.
arkadaşlar sizin bebekleriniz kelime çıkarmaya başladı mı?benim velet bu sıralar değişik heceler çıkartıyor.yoğun çalışmalarımız sonucunda da birkaç kere allah dedi.:nazar:
slm kızlar oğlum altı aylık oldu şaka gibi ya ne çabuk geçti daha dün karnımdaydı...şimdi yolu yarıladık yaşına gelcek :)çoook şükür alllahım sana bin şükür
benim oğlum dönmüyor.emekleme pozisyonunu da hiç sevmiyor.yalnız yatarken ellerinden tuttuğumuzda direkt ayağa kalkıyor ve yürümeyi çok seviyor.galiba dönmeden emeklemeden direkt yürümeye geçeceğiz.
arkadaşlar sizin bebekleriniz kelime çıkarmaya başladı mı?benim velet bu sıralar değişik heceler çıkartıyor.yoğun çalışmalarımız sonucunda da birkaç kere allah dedi.:nazar:
maşallah bıcır bıcır konuşacak desene.
bizimki de önceleri öyleydi. yatarken ellerini tutunca hop ayağa kalkıyordu. sonra tek tarafına dönmeye başladı. şimdi halının ucuna bırakıyorum döne döne diğer tarafına gidiyor.bu arada ses açma çalışmaları yapıyor son zamanlarda :) avazı çıktığı kadar bağırıyor. o bağırdıkça benim boğazım acıyor:))
slm kızlar çok fenayım ya bir hafta önce elime tutuşmuş kızgın yağı devirdim sargıdaydı onun için hiç msj yazamadım yeni yeni biraz hareket ettirebiliyorum
kullandığım ilaçlardan mıdır nedir oğluşum memeyı bıraktı kendi acımamı yanayım oğlumun emmemesinemi çok üzülüyorum çoooook
yeğenimle bebeğim arasında yaklaşık bir ay var.ablam anne mama diye konuşuyor deyince biz de bizim velede ağırlık verdik.babaanne baba ve ben nerdeyse sürekli allah dedik çok şükür başardık :) uğraşmaya devam et bizimki de konuşmaya çalışırken ellerini ağzına götürüyor konuşmuyor sonra :)ay maaşallah ya Allah dedi demekbende uğraşıyorum ama sölücekmiş gibi yapıyo sinir oluyo konuşamayınca ağlamaya başlıyo
ay maşallah senin cimcimeye de benimki sadece kafasıyla beraber vücudunu hafif yan yapabiliyor onun haricinde bir dönme yapmıyor.maşallah bıcır bıcır konuşacak desene.
bizimki de önceleri öyleydi. yatarken ellerini tutunca hop ayağa kalkıyordu. sonra tek tarafına dönmeye başladı. şimdi halının ucuna bırakıyorum döne döne diğer tarafına gidiyor.bu arada ses açma çalışmaları yapıyor son zamanlarda :) avazı çıktığı kadar bağırıyor. o bağırdıkça benim boğazım acıyor:))
maşallah annesi oğluşuna.Rabbim inşallah daha nice yaşlarını da göstersin bizlereslm kızlar oğlum altı aylık oldu şaka gibi ya ne çabuk geçti daha dün karnımdaydı...şimdi yolu yarıladık yaşına gelcek :)çoook şükür alllahım sana bin şükür
önemli olan sağlıklı olması değil mi.lütfen kafana takıp da kendini sıkıntıya sokma.stres sütün en büyük düşmanı.uykusu da güzelmiş maşallah bak anneciğini hiç yormuyorselam kızlar
benim için hayat çok yorucu ve zor geçiyor, çok da mutsuzum..
nankörlük ediyormuşum gibi geliyor böyle düşününce, hastalığımız falan yok çok şükür ama...
çalışmaya başladığım için kızımla hiç ilgilenemiyorum, hiç.. eve gelir gelmez uyuyor akşamları, çünkü eve gelmemiz 9'u buluyor
çok zayıf da kaldı bu ara, hiç kilo almadı, hergün çorba ve ıhlamurlu pekmezli pirinç unu yiyor halbuki. bi de beni emiyor.
teşekkürler pikecim anlıyorum seni yaşadıklarını ben büyük kızım da yaşamıştım ama inan işi bırakıp yavruna baksanda mutsuz olcaktın...niye bıraktım die..ek gıdaya geçiş dönemi kreşe uyum toparlar inş. ama nereye kadar evde kalıp bakacaksın çocuklar sürekli bakım ve ilgi ister..her dönemi farklı komplikasyonlarla dolu ...selam kızlar
nankörlük ediyormuşum gibi geliyor böyle düşününce, hastalığımız falan yok çok şükür ama...
çalışmaya başladığım için kızımla hiç ilgilenemiyorum, hiç.. eve gelir gelmez uyuyor akşamları, çünkü eve gelmemiz 9'u buluyor
çok zayıf da kaldı bu ara, hiç kilo almadı, hergün çorba ve ıhlamurlu pekmezli pirinç unu yiyor halbuki. bi de beni emiyor.
pike hayat sartlari ne yapabilirsinki kafana takma emziriyorsun sütün kesilir insallah emer emmeyi birakmaz allah kolaylik versin sana ve senin gibi calisan annelereselam kızlar
Günaydın kızlar bebeğine SMA MAMA KULLANAN ANNE VAR MI
dün eczaneden mama alıcam kaç eczane gezdim bUlamadım en sonunda bi eczane mama piyasadan toplatılıdı mamada bı sıkıntı çıkmış dedi ne deekse ne yani şimdiye kadar çocuklarımıza verdiğimiz nolcak bu nedemek oluyo yaaaa
kızlar duyan bileniniz varmı acele cvb............................................... .................................................. .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?