2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hadi gözünüz aydın. darısı başımıza, bizim de 1 aydır deli gibi kaşınıyor, 2 kontroldür diş gelebilir diyor doktor, ama daha göremedik incileri....

Ben de dün kızımın dişini gördüm çok mutlu oldum =))) Ucu görünüyor sadece ama patlamış mı bilmiyorum. Hiç de anlamadık, çok az salyası akıyordu bikaç gündür de tükürüp duruyor, dişten miydi acaba. Oyun yapıyor sanıyordum.

Bu arada ben hiç mama kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. Vermek gibi bir mecburiyitemiz var mı ki. Zaten on gün sonra çorba, muhallebi, meyveye tam anlamıyla geçiş yapacağız. Gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?

maşallah kızla dişler çıkmaya başlamış yavaş yavaş..darısı başımıza..inş sorunsuz çıkarır yavrucuklar :)

Edaa edaa inş öledir yaa içime su septin...nasıl korktum yaa bilmiyorsan sus eczaneci de bi tuhaff puff toplatıldı falan dedi yaaa

hadi gözünüz aydın. darısı başımıza, bizim de 1 aydır deli gibi kaşınıyor, 2 kontroldür diş gelebilir diyor doktor, ama daha göremedik incileri....
tsk ler darisi senin basina canim

aynen senin gibi benim kizda rahat cikardi bende anlamadim sütün yetoyorsa mamaya gecmeye gerek yok canim emzir emzire bildigin kadar

dişleriniz hayırlı olsun bizde ne diş var nede dönme gibi bi faliyet inşallah benim kızda bian önce aydaşlarına yetişir iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun dişlerınız canım. saglıklı bembeyaz dısler inş:):)

kızlar bana acilen bi çözüm bulun kızım aşırı ni şekilde kabız fitile bile çok az yapabiliyo ek gıdaya başladık bildiğiniz veya aynı sorunu yaşadıysanız ne yaptanız da geçti

kızlar bana acilen bi çözüm bulun kızım aşırı ni şekilde kabız fitile bile çok az yapabiliyo ek gıdaya başladık bildiğiniz veya aynı sorunu yaşadıysanız ne yaptanız da geçti

bızde de var canım bu sorun. fıtıle alıstırma zeytın yagı ver aradan armut puresı yedır. ben oyle yapıyorum canım. fıtıllık durum olursa da kulak copunu yada peceteyı kıvırıp da yapabılırsın. zeytınyagına batırıp poposunu uyarabılırsın.

benim oğluşumda kabızdı kara erik kurusunu kaynatıp içirdim. mamasına yada meyve püresinede atabilirsin. normale döndü bide bir kaç gün demir ilacını bıraktım demir ilacı yapıyo çünkü

mrb kızlar epeydir bende buraya ugramamıştım .. bebişler dişde çıkarmış hayırlı olsun benim kız hala çıkarmadı iki haftadır eli agzındakaşıyıp duruyo umarım sorunsuz atlatır huysuzlaştı iyice.. bide bu aralar yere bıraktıgımda geri gidiyo birazcık
kzıar kabızlık yaşıyomuış bebekleriniz bi arkadaşımda kabızlıkla ilgili link açmıştı onun sayfasına girin belki bilgi bulabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...418248-bebgimin-kaka-sorunu.html#post17475640

selam ekim anneleri kasik mamalarinin icine konalya yagi bir cay kasigi birak zeytin yagi vermeyin kizlar cok agir oldugundan iyi degilmis bebekler icin

benim kiz iki gündür besiginde durmyiuor illada oturacak etrafa bakicak herseyim ya simdi uyuyor allah tüm bebeklere saglik versin güzel günler yasatsin onlara

benim oğluşumda kabızdı kara erik kurusunu kaynatıp içirdim. mamasına yada meyve püresinede atabilirsin. normale döndü bide bir kaç gün demir ilacını bıraktım demir ilacı yapıyo çünkü

ben bi kaç gündür demir ilacı kullanmıyorum zati bende kayısı ve siyah üzümü kaynatıp içirdim sonrada o kayısıları püre yapıp yedirdim çıkardı kuzum en sonunda sizede tavsiye ederim arkadaşlar baya işe yaradı

lara canım ya ben kanolya yağını biraz araştırdım baya bi hastaliği tetikliyomuş içinde yani hammaddesi kolza olduğu için ben her ihtali göz önünde bulundurrak onu kullanmak istemedim

bunlarıda çok denedim canım ensonunda kayısı ve siyah üzümü kaynatıp içirdim sonrada kayısıları püre yapıp yedirdim de rahatladı

kızlar benım kızımın dişleri ne zaman çıkacak ya merakla bekliyorum bugün hiç durmadı biraz ateşide vardı acaba dişlerimi çıkıyo alt dişlerinin değilde yukarı dişlerin yerleri belli oldu ik önce alt dişler çıkmaz mı yoksa ben mı yanliş biliyorum
özellikle köpek dişlerinin yerleri kabarmış

slm seker anneler ben cok kötüyüm keçi girbi olmuşum dikkat edin aman salgın ortada bebeğimi kucagıma alıp oynamayı özledim korkumdan sevemiyorum bile bu arada bizde salya akması ve bişeyleri kemirmesi dışında dişinin çıkmasına ait bi belirti yok geç çıkacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…