selam kizlar benim kizin dislari cok kasiniyordu allha bin sükür bir disi sorunsuz patlamis bugun uyutunca parmagimi agzina birakinca anladim ne kadar mutlu oldum anlatamam insallah allah izin verirse diger dislarinide sorunsuz atlatir yarin kizimi yüzmeye götürüyorum
tsk ler darisi senin basina canimhadi gözünüz aydın. darısı başımıza, bizim de 1 aydır deli gibi kaşınıyor, 2 kontroldür diş gelebilir diyor doktor, ama daha göremedik incileri....
Ben de dün kızımın dişini gördüm çok mutlu oldum =))) Ucu görünüyor sadece ama patlamış mı bilmiyorum. Hiç de anlamadık, çok az salyası akıyordu bikaç gündür de tükürüp duruyor, dişten miydi acaba. Oyun yapıyor sanıyordum.
Bu arada ben hiç mama kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. Vermek gibi bir mecburiyitemiz var mı ki. Zaten on gün sonra çorba, muhallebi, meyveye tam anlamıyla geçiş yapacağız. Gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?
Ben de dün kızımın dişini gördüm çok mutlu oldum =))) Ucu görünüyor sadece ama patlamış mı bilmiyorum. Hiç de anlamadık, çok az salyası akıyordu bikaç gündür de tükürüp duruyor, dişten miydi acaba. Oyun yapıyor sanıyordum.
Bu arada ben hiç mama kullanmadım. Kullanmayı da düşünmüyorum. Vermek gibi bir mecburiyitemiz var mı ki. Zaten on gün sonra çorba, muhallebi, meyveye tam anlamıyla geçiş yapacağız. Gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış mıyım?
kızlar bana acilen bi çözüm bulun kızım aşırı ni şekilde kabız fitile bile çok az yapabiliyo ek gıdaya başladık bildiğiniz veya aynı sorunu yaşadıysanız ne yaptanız da geçti
kızlar bana acilen bi çözüm bulun kızım aşırı ni şekilde kabız fitile bile çok az yapabiliyo ek gıdaya başladık bildiğiniz veya aynı sorunu yaşadıysanız ne yaptanız da geçti
benim oğluşumda kabızdı kara erik kurusunu kaynatıp içirdim. mamasına yada meyve püresinede atabilirsin. normale döndü bide bir kaç gün demir ilacını bıraktım demir ilacı yapıyo çünkü
selam ekim anneleri kasik mamalarinin icine konalya yagi bir cay kasigi birak zeytin yagi vermeyin kizlar cok agir oldugundan iyi degilmis bebekler icin
benim kiz iki gündür besiginde durmyiuor illada oturacak etrafa bakicak herseyim ya simdi uyuyor allah tüm bebeklere saglik versin güzel günler yasatsin onlara
bızde de var canım bu sorun. fıtıle alıstırma zeytın yagı ver aradan armut puresı yedır. ben oyle yapıyorum canım. fıtıllık durum olursa da kulak copunu yada peceteyı kıvırıp da yapabılırsın. zeytınyagına batırıp poposunu uyarabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?