lara canım ya ben kanolya yağını biraz araştırdım baya bi hastaliği tetikliyomuş içinde yani hammaddesi kolza olduğu için ben her ihtali göz önünde bulundurrak onu kullanmak istemedim
bizimde eller sürekli ağızda.. hergün bakıyorum dişlerde bi kıpırtı varmı diye ama henüz çıkan yok
dün yürütecine koydum geri geri gitti... çok mutlu oldum.. alkış sana yaptım çok sevindi.. beli ağırmasın diyede fazla yüreteçte bırakmadım..
dönmeye felan hiç çalışmıyoruz. çok kalpazanız galiba
selam dila icinde omega vitaminleri bulunuyor vucut bu yagi daha iyi hazmediyormus hatta hipp kasik mamamalarinin icinde kanolya yagi ekstra var.
o zaman bende alim ya aktarlardan mı yoksa eczaneden mi alıcam ve nasıl kullanıcam bilgi verirmisin canım
ben almak istemiyordum yürüteç ama dedesi almış ben de bugün biraz bindireyim dedim.mutfağın kapısına yakın yere koydum ben de mutfakta işleniyordum.bir baktım meleğim yanıma gelmiş çok güldüm çok mutlu oldum
bir de bugün meleğimin birşeyini daha gördüm.koltuğa oturtmuştum meleğim koltuğun koluyla oynuyordu.ben de yere oturup bir yandan onu tutarken bir yandan da onu izliyordum.sonra tv de birşey çıktı bakmak için döndüğümde yüzümde küçücük bir el hissettim ona bakınca tekrar kolla oynadı.5-6 sefer tv ye bakmak için döndüm her defasında eliyle yüzüme dokunup ona bakmamı istedi o kadar mutlu oldum ki bir an gözlerim yaşarıverdi :)
benim veledimin de hiç dönme gibi bir derdi yok hangi pozisyon rahat gelirse öylece kalıyor:)
bunlarıda çok denedim canım ensonunda kayısı ve siyah üzümü kaynatıp içirdim sonrada kayısıları püre yapıp yedirdim de rahatladı
merhaba yazınızda bebeğinizin yürütece bindirdiğinizi solemısınız benım olumda 6.ayına gırmek uzere ama premature 1,5 ay erken doğdu yürütece bindirmeyi neye gore belirlemeliyim hareketlerinden mi yoksa belirli bi ayı beklemek gerekıyormu
canim nerden alacagin konusunda bir bilgim yok ben avusturyada yasiyorum ben burda bio marketinden aldim ama sen eczanede bulursan ordan orda yoksa markettlere bak bildigim kadariyla büyük marketrlerde bulunuyor kasik mamalarinin ve tozla yapilan kasik mamalarinin icine bir cay kasigi dökmen yeterli ben öyle yapyiorum. etli kasik mamalarindan sonra da bir kac kasik elma suyuda icirirsen d vitaminini daha cabuk vucudu sindiriyor aklinda bulunsun baska sorun olursa yardimci olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?