2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar...
bakıyorumda yine kimse yok ..
biz diş çıkarıyoruz galiba 1 aydır gece çok sık uyanıyor ishal çok huzursuz galiba geliyor diş
hadi hayırlısı ya bu arada bende diş buğdayı yapmak isterim nasıl yapsak ki?,

maşallah maşallah dişler çıkmaya başlamış bizimde baya kaşınıyo salyalar akıtıyo aa bende bir belirti göremedi bütün kuzucukların inci gibi dişleri olur inş. Bende fadimsa gibi diş buğdayı nasıl yapılır merak ediyorum

Bence de kabızlık için kayısı suyu en mantıklısı. Bebek için bir sorun yaratacağını da sanmıyorum.
Bizde hâlâ dönme, adım atma yok. Dişimizin çıkmasına bile çok şaşırdım, hiç beklemiyordum =)
Allahım bütün bebeklere sağlık versin, gelişimlerini akip etmek çok güzel. Bir ajandaya böyle ani değişikliklerini yazmayabaşladım tarihleriyle. Büyüdüğünde güzel anı olur diye.

selam herkese
ekim bebeklerimizi büyütüyoruz çok şükür
diş konusunda şunu ssöyleyebiliirm kızım yaklaşık 2 aylıkken salyalarıı akmaya başladı veeeee 5.5 aylıkkken ilk dişimiz patladı çok şükür ki ne ishal ne ateş vardı.sanırım diğer dişlerimizde arkasından yavaş yavaş gelecek
zorlu bir süreç belki ama sabır diyorummm

Merhaba arkadaşlar,

Konu dişler benim oğlumunda 5 aylıken çıtı dişleri alttaki iki dişi aynı anda çıktı. Ayın 10 unda 6 aylık olacağız.

bizimde eller sürekli ağızda.. hergün bakıyorum dişlerde bi kıpırtı varmı diye ama henüz çıkan yok
dün yürütecine koydum geri geri gitti... çok mutlu oldum.. alkış sana yaptım çok sevindi.. beli ağırmasın diyede fazla yüreteçte bırakmadım..
dönmeye felan hiç çalışmıyoruz. çok kalpazanız galiba

lara canım ya ben kanolya yağını biraz araştırdım baya bi hastaliği tetikliyomuş içinde yani hammaddesi kolza olduğu için ben her ihtali göz önünde bulundurrak onu kullanmak istemedim

selam dila icinde omega vitaminleri bulunuyor vucut bu yagi daha iyi hazmediyormus hatta hipp kasik mamamalarinin icinde kanolya yagi ekstra var.

ben almak istemiyordum yürüteç ama dedesi almış ben de bugün biraz bindireyim dedim.mutfağın kapısına yakın yere koydum ben de mutfakta işleniyordum.bir baktım meleğim yanıma gelmiş çok güldüm çok mutlu oldum
bir de bugün meleğimin birşeyini daha gördüm.koltuğa oturtmuştum meleğim koltuğun koluyla oynuyordu.ben de yere oturup bir yandan onu tutarken bir yandan da onu izliyordum.sonra tv de birşey çıktı bakmak için döndüğümde yüzümde küçücük bir el hissettim ona bakınca tekrar kolla oynadı.5-6 sefer tv ye bakmak için döndüm her defasında eliyle yüzüme dokunup ona bakmamı istedi o kadar mutlu oldum ki bir an gözlerim yaşarıverdi :)
benim veledimin de hiç dönme gibi bir derdi yok hangi pozisyon rahat gelirse öylece kalıyor:)

o zaman bende alim ya aktarlardan mı yoksa eczaneden mi alıcam ve nasıl kullanıcam bilgi verirmisin canım

canim nerden alacagin konusunda bir bilgim yok ben avusturyada yasiyorum ben burda bio marketinden aldim ama sen eczanede bulursan ordan orda yoksa markettlere bak bildigim kadariyla büyük marketrlerde bulunuyor kasik mamalarinin ve tozla yapilan kasik mamalarinin icine bir cay kasigi dökmen yeterli ben öyle yapyiorum. etli kasik mamalarindan sonra da bir kac kasik elma suyuda icirirsen d vitaminini daha cabuk vucudu sindiriyor aklinda bulunsun baska sorun olursa yardimci olmak isterim

merhaba yazınızda bebeğinizin yürütece bindirdiğinizi solemısınız benım olumda 6.ayına gırmek uzere ama premature 1,5 ay erken doğdu yürütece bindirmeyi neye gore belirlemeliyim hareketlerinden mi yoksa belirli bi ayı beklemek gerekıyormu

merhaba eda.benim oğlum normal doğum zamanından 2 hafta geç doğdu.şuan ayak üzerinde rahat durabiliyor hatta yürüttüğümüzde de birkaç adım atabiliyor.aslında bindirmek için belki erken ama bizimkinin boyu da biraz uzun zorlanmadı yani binerken.
hem öyle çok bindirmiyorum günde 1 veya 2 kere 5-10 dk.

canım benım yaa çok sağol ben hiç mama kullanmadım altı aya kadar emzirdim şimdide ek çorbalar püreler veriyorum

slm kızlar
ya niye terk etti herkes burayı kötü oldu ama ya ne güzel yazışıyorduk...
uyku problemimiz var sürekli uyanıyor çok mızıkçı oldu galiba dişimiz geliyor...
inat ettim almayacağım diye ama olmadı sonunda aldım gece çayı deneyen varmı işe yarıyormu?bir de 100 cc diyor bence çok ben 50 vermeyi düşünüyorum öpüyorum annişler...

ben kızıma organik mama olduğu için aldım ama 1 kutuyu zor bitirdi tadını begenmedi herhalde bebelac a alıştığı için başka mama yemiyor milupanın sütlü pirinçlisini almıştım onuda yemedi ama hipp bildiğim kadarıyla iyi bir mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…