2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

demek kızlar sıcağı seviyor, yandık vala :) sıcakçı olmasa iyiydi ya neyse

kızlar boza incir suyu için tahin helvası yiyin sütünüz bol bol olsun ayrıca günde 3 tane ceviz yiyorum faydasını gördüm ....

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum daha dogrusu uykusuzum benim kız uyudukça bende uyuyorum annem gidince neyapcam bilmiyorum çünkü ben uyuyunca oglumla annem ilgileniyodu oda gidince gündüz oglan gecede kız uyutmıycak neyapcam ben diye şimdiden düşüncelerdeyim

kızlar boza incir suyu için tahin helvası yiyin sütünüz bol bol olsun ayrıca günde 3 tane ceviz yiyorum faydasını gördüm ....

bi arkadaşımda cevizle kuru dutu önermişti ikisini beraber rondodan geçiririp kaşıkla yiycen oda gerçekten sütü artırıyo ben humana süt çayıyla beraber içiyorum anca sütüm oluyo çünkü

bi arkadaşımda cevizle kuru dutu önermişti ikisini beraber rondodan geçiririp kaşıkla yiycen oda gerçekten sütü artırıyo ben humana süt çayıyla beraber içiyorum anca sütüm oluyo çünkü

kuru dutu duydum ama denemedım onuda denerım hersey yawrular için sık sık emzırmekde cok faydalı sütün gelişi için allah hiç eksik etmsin sütlerimiz hep bol bol olur işallah...yawrularımızda güzel beslenir ...

selam kızlar...yarın yine mevlüdümüz var bu sefer de annemin evinde...hummalı bir çalışma var sabahtan beri...yarın da eşim safradan ameliyat oluyor ama ankara da..benim adanaya gitmemi bekledi...stres olmuyayım diyeymiş...annesi bakcak oğluna...bende mutluluklar diledim ikisine:)))

canım onu sana doktorun mu onerdı bızımkı uykusunda bıle ıkınıp duruyo uyuyamıyoo ya zınco kullanıyoruz ama bu dedıgın dahamı ıyı kı

rıtacım senın bebıs conformılı ıcerken anne sutunu bırakmadı demı

Selam kızlar..

Sağlık ocağında aşı yaptıranlara bi sorum olucak, aşıyı yaptırmanın bi saati var mı acaba? Yoksa gün içinde istediğimiz saatte gidip aşımızı olabiliyormuyuz?

Selam kızlar..

Sağlık ocağında aşı yaptıranlara bi sorum olucak, aşıyı yaptırmanın bi saati var mı acaba? Yoksa gün içinde istediğimiz saatte gidip aşımızı olabiliyormuyuz?
selam cnm bana saatli randevu verdiler ben de o saatte yaptırdım asımızı..size hemsireler saat vermedi mi?benim dogumdan sonra evime geldiler sorular sordular ve asıya cağırdılar..randevu günü ve saatimiz belliydi...

selam cnm bana saatli randevu verdiler ben de o saatte yaptırdım asımızı..size hemsireler saat vermedi mi?benim dogumdan sonra evime geldiler sorular sordular ve asıya cağırdılar..randevu günü ve saatimiz belliydi...

Bizim sağlık ocağında kaydımız yok canım tetenoz yüzünden uğramamıştım hiç.Son hafta buldular evraklarınla gel kayıt yapıcaz dediler bende doğurucam dedim gitmedim yarın kaydımız açılcak yani.

Selam kızlar..

nevyas saglık ocagında herhangı bı saat yok canım en gec 3 olsun gıtcegın saat ıstedıgın saatte gıt yaptır hastaneler randevu verıolar bız de taburcu olurken 10kasıma randevu verdıler sabah 10da asımız
saglık ocakları ıcın randevuya gerek yok

slm kızlaaarr ay ne güzel ekip toplanmış gene herkesler burdaben fırsat bulup giremiyorum bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…