yok kız huy değil kız bebekler sıcağı sever erkekler sevmez cok nadırdır sıcağı sevsın bende ıyıce sıcak yaptığımda mısıl mısıl uyuyo yoksa uyumuyo dun gece saat bası uyandık ya cok yoruldum sımdı sessızce yatıyo birzdan yıkıcam daha rahat yatar işallah... düngece bnde aglıcaktım artık hepkucak ıstıyo
kızlar akşama misafirim var çocukla çok zor oluyor
demek kızlar sıcağı seviyor, yandık vala :) sıcakçı olmasa iyiydi ya neyse
kızlar boza incir suyu için tahin helvası yiyin sütünüz bol bol olsun ayrıca günde 3 tane ceviz yiyorum faydasını gördüm ....
bi arkadaşımda cevizle kuru dutu önermişti ikisini beraber rondodan geçiririp kaşıkla yiycen oda gerçekten sütü artırıyo ben humana süt çayıyla beraber içiyorum anca sütüm oluyo çünkü
kızlar bebişleri 1 gün araylamı yıkıyorsunuz ?hergünmü ?2.gunde 1 mi
haftada 2 kez yıkıyom kış olduğu için üşür diye yıkamıyom ama şu 40 ı bı cıksa daha cok yıkıcam
canım benimde öyleydi hatta basur oldum doğumda ıkınmaktan :S proctolog diye bi fitil var 4 gündür kullanıyorum hem yapıyorum hemde acımıyor çok şükür. bi ara buzun üstüne oturasım geliyordu
canım bizde öyleydik artık en sonunda nurse harveys aldık ve maşallah şuan çok iyiyiz
rıtacım senın bebıs conformılı ıcerken anne sutunu bırakmadı demıselam kızlar...yarın yine mevlüdümüz var bu sefer de annemin evinde...hummalı bir çalışma var sabahtan beri...yarın da eşim safradan ameliyat oluyor ama ankara da..benim adanaya gitmemi bekledi...stres olmuyayım diyeymiş...annesi bakcak oğluna...bende mutluluklar diledim ikisine:)))
selam cnm bana saatli randevu verdiler ben de o saatte yaptırdım asımızı..size hemsireler saat vermedi mi?benim dogumdan sonra evime geldiler sorular sordular ve asıya cağırdılar..randevu günü ve saatimiz belliydi...Selam kızlar..
Sağlık ocağında aşı yaptıranlara bi sorum olucak, aşıyı yaptırmanın bi saati var mı acaba? Yoksa gün içinde istediğimiz saatte gidip aşımızı olabiliyormuyuz?
selam cnm bana saatli randevu verdiler ben de o saatte yaptırdım asımızı..size hemsireler saat vermedi mi?benim dogumdan sonra evime geldiler sorular sordular ve asıya cağırdılar..randevu günü ve saatimiz belliydi...
Selam kızlar..
Sağlık ocağında aşı yaptıranlara bi sorum olucak, aşıyı yaptırmanın bi saati var mı acaba? Yoksa gün içinde istediğimiz saatte gidip aşımızı olabiliyormuyuz?
selam cnm bana saatli randevu verdiler ben de o saatte yaptırdım asımızı..size hemsireler saat vermedi mi?benim dogumdan sonra evime geldiler sorular sordular ve asıya cağırdılar..randevu günü ve saatimiz belliydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?