bebeklerinizi yürütece koycakmısınız kızıma amcası hediye almış ben yürüteç kullanmayı aslında istiyordum ama araştırdım biraz drlar önermiyor annemde kızıma yürütece koyalımda daha çabuk yürüsün diyor diyemedim yürüteç zararlıymış daha geç yürüyormuş o zaman bebekler diye zaten onu öyle yapmayın bunu böyle yapmayın diye diye yaptıkları herşeye çok karışıyorum bu gelinde çok biliyor dicek içinden :) eskiden yapılan herşey şimdi zararlı bizler nasıl büyümüşüz bilmiyorum :)
slm kızlar
ya niye terk etti herkes burayı kötü oldu ama ya ne güzel yazışıyorduk...
uyku problemimiz var sürekli uyanıyor çok mızıkçı oldu galiba dişimiz geliyor...
inat ettim almayacağım diye ama olmadı sonunda aldım gece çayı deneyen varmı işe yarıyormu?bir de 100 cc diyor bence çok ben 50 vermeyi düşünüyorum öpüyorum annişler...
slm kızlar
ya niye terk etti herkes burayı kötü oldu ama ya ne güzel yazışıyorduk...
uyku problemimiz var sürekli uyanıyor çok mızıkçı oldu galiba dişimiz geliyor...
inat ettim almayacağım diye ama olmadı sonunda aldım gece çayı deneyen varmı işe yarıyormu?bir de 100 cc diyor bence çok ben 50 vermeyi düşünüyorum öpüyorum annişler...
Selam kızlar bebekleriniz de siz de iyisiniz umarım. Kızımın burnu tıkandı. İki gündür geceleri sürekli uyanıyor. Yavrum nefes almakta zorlanıyor. Serum fizyolojik ve ıhlamur veriyorum. Korkuyorum açıkçası en son burnu tıkandığında üç aylıktı ve bronşit olmuştu. Bir hafta öksürüp kusmuştu yavrum. Doktorunu aradım serum kullan dedi. Ne yapacağım bilemedim =(
cok iyi bir marka emin olabilirsinkızlar hıpp marka mama hakkında bılgısı olan var mıı
cok gecmis olsun anne sütü bende damlatim gene gecmedi dr bir tane damla yazdi en sonunda onunla gecti allah kolaylik versin bebeklerde burun tikanikligi zor bir yasina kadar kesin hic bir süt cesidini kullanma hazir muhalebiler var yada suyla yapburnuna anne sütü damlatmayı denedin mi,anane yöntemi gibi geliyo başta ama geçen hafta bzimkinin de burnu tıkanıktı,uyanıyodu sürekli,uyurken damlattım,rahatladı,belki iyileşeceği vardı ama ben ona yordum,denemende zarar yok bence.. kızlar muhallebi yapmak istiyorum ama inek sütü zararlı bebeğe,siz ne kullanıyosunuz süt olarak???
cok iyi bir marka emin olabilirsin
cok gecmis olsun anne sütü bende damlatim gene gecmedi dr bir tane damla yazdi en sonunda onunla gecti allah kolaylik versin bebeklerde burun tikanikligi zor bir yasina kadar kesin hic bir süt cesidini kullanma hazir muhalebiler var yada suyla yap
cok iyi bir marka emin olabilirsin
bir yasina kadar kesin hic bir süt cesidini kullanma hazir muhalebiler var yada suyla yap
yoğurdu nası yapıyosunus süt kullanmadan bebeğim5 buçuk aylık oldu 1 aydır hiç kilo almamış 4 buçuk aylık kilosuyla aynı bişiler vermeye başlasammı .
yoğurdu nası yapıyosunus süt kullanmadan bebeğim5 buçuk aylık oldu 1 aydır hiç kilo almamış 4 buçuk aylık kilosuyla aynı bişiler vermeye başlasammı .
canım ben bebeğim kolik olduğu dönemlerde 50 70 cc kadar verdim 100cc gün içine bölerek verilen oran bir defada 50 ye kadar ver
milupanın rezenesini kullandım valla o dönemde oğluma biraz olsun huzur verdi diyebilirim
aynen benim oğlum da gece uyumadan önce mızmızlanıyor, dişleri çıkacakj diye düşünüyorum ben de..haftaya 6 ayımız doluyor artık yavaş yavaş dişler gelir herhalde di mi?
ben anne sütü dışında hiçbişey vermedim henüz, gece çayı falan zararlı değil midir?
haftaya ek gıdaya geçeceğiz kısmetse.. Bbeğin mamasını koymak için özzel bir kap aldınız mı? örneğin sebze çorbasını nasıl bir tencerede hazırlayacağız? (hijyen açısından yani) Çok acemiyim
canım bence plastik kaplar daha zararlı ii temizlenmiyor yani bebek kaseleri genelde plastik diye söylüyorum ben cam kasede yediriyorum çay kaşığı ile slikon kaşık var ama onunla zor yiyiyor
:)
canım ben kullanıyuorum organik mama en azından 6 ay bitene kadar organik yesinler fiytıda milupayla aynı sayılır18 kusurkızlar hıpp marka mama hakkında bılgısı olan var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?