hıpp alman markasımı üretildiği ülke almanya ve hırvatistan yazıyo.dinimize uygun olmayan hiçbişi katmıyolar dimi bu mamalara
slm kızlar arada ugruyorum ama kimse olmuyo
gökce artık yavaş yavaş geri geri sürünmeye başladı biraz ters ama olsunkuzum benim bide gece uykularını güzel uyusa daha rahat olurrum heralde bide bu ara yürütece koyuyorum 10 dk kadar ben mutfaga gitmeden ardımdan sürmeye çalışıyo bikaç adım geliyo onla:) allah ım ne güzel bişey bu yaa rabbim onların hep saglını göstersin bizlre inşş
sizin bebişler nasıl ??
hıpp alman markasımı üretildiği ülke almanya ve hırvatistan yazıyo.dinimize uygun olmayan hiçbişi katmıyolar dimi bu mamalara
korkmana gerek yok hijyenik , organik ve viteminlerini kaybetmeden bebeklerimize rahatlikla verebiliriz ben hipp veriyorum cok memnunum
bu arada benim kiz ikinci disini cikariyor galiba yedi bitirdi beni hep aglyior sinir den bir hos oldum ya sabir diye diye artik aksam oldu insallah kalkmaz kalkarsa bayilirim artik yorgunluktan
Ben geliyorum vallayi yazıp yazıp çıkıyorum, kim var yok bilmem =)))
Kızımın ikinci dişi de çıktı 3 gün oluyor galiba. Çok şükür bir şey hissetmedik. Burun tıkanıklığı da geçti. Ihlamur ve serum sayesinde.
Hedi Lara62 çok geçmiş olsun yavrularınız düzelir inşallah.
benim kızım ekimde doğdu o doğduktan sonra pskolojim çok bozulu hep onu kaybetme korkusu neyseki biraz buyüdükce bu duygudan kurtuldum ama şimdide hastamı acaba.hastalandığı zamanda doktorun verdiği ilaçları kafama takıyorum acaba doğrumu acaba ona fazlamı bu ilacın dozu gibi şeyler. eşim artık bence sen hastasın demeye başladı bu nedir bende anlamadımm ne yapsamki aceppp
öksürük balgam dışında bitanemin burnuda akmaya başladı siz hasta oldunda neler verdiniz bebişlerinize.melek kızım hemen iyiolsun. :
herkese selam
bu forumda harika bir çorba tarifi dosyası göndermişti sevgili bir kullanıcı (adını hatırlayamadığım için üzgünüm) daha sonra bakarım diye geçtim, şimdi bulamıyoruuuum. birisi yardımcı olsun nolur
canım benimkide çok hastaydı çok öksürüyordu.bir elma bi ayvayı kabuklarıyla beraber küp küp doğra kaynat altını kapatınca ıhlamur ve papatya ekle öksürüğe iyi gelir bir de bal ve karabiberi karıştır sırtına ve göğsüne sür üzerine bez koyarsın ona bulaşsın sonra silersin yada yıkarsın geçmiş olsun
kızlar bebişleri hasta olanlara acil şifalar...dişleri çıkanlara maşallah... hepinizi öpüyorum ...
nasıl bir çorbaydı canım?
ben sana bir tarif vereyim küçük boy patates ve yarım havucu soy doğra içine bir tatlı kaşığı pirinç at ez yedir afiyet olsun...
çok sağol, bunu deneyeceğim. bahsettiğim tarifler ise 10 tane falan tarif bir aradaydı, tam bir çorba dosyası gibi. şimdi forumda tek tek arıyorum tüm sayfaları, of of :)
benim kızım ekimde doğdu o doğduktan sonra pskolojim çok bozulu hep onu kaybetme korkusu neyseki biraz buyüdükce bu duygudan kurtuldum ama şimdide hastamı acaba.hastalandığı zamanda doktorun verdiği ilaçları kafama takıyorum acaba doğrumu acaba ona fazlamı bu ilacın dozu gibi şeyler. eşim artık bence sen hastasın demeye başladı bu nedir bende anlamadımm ne yapsamki aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?