anladım canım bende bakınıp çıkıyorum :)bende uğruyorum ama banada cvp veren çıkmıo bide kimse online olmuyor o yuzden bakınıp çıkıyorum. benim kuzu iyi şükür
canım benim kızımda bronşolit olmuştu 4 gün hastanede kaldık serum taktılar ventolin verdiler bide antibiotik çıktıktan sonra on gün daha sürdü öksürügü sonra geçti bitki çayları felanda vermiştim ama zamanla atıyor bebek balgamı çok geçmiş olsunçoksaol annelik işte herşeyidüşünüyoruz . benimkinin daha hiç dişi çıkmadı çok kaşınıyo ama bişi yok yavrum bir haftadırda hasta oldu balgam öksürük antibiyotik fayda etmedi çok üzülüyorum yavrumun öksürmesine Allahım hepimizin yavrularını korusunnnnnnnnnn
hayırlı olsun dişiniz canım ben yürütece bırakıyorum 10 dk kadar wc ye gidiceksem yada bi yemegi koyucaksam pişirmeye bırakıyorum çünkü yere koydugumda gökce emekleyip bi yerlere takılıyo korkuyom bişey olur die böyle daha güvenli geliyo banagaliba kuzumun 2. dişi de geliyo yine huysuzlanmaya başladı:-(
arkadaşlar kızımı hiçbir yere bırakamıyorum çünkü bıraktığım yerde bulamıyorum yürüteci tavsiye eder misiniz? başka ne yapabilirim???
canım sizede geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun benim kızın dişlerde hala belirti yok bakalım ne zaman çıkartıcakBen geliyorum vallayi yazıp yazıp çıkıyorum, kim var yok bilmem =)))
Kızımın ikinci dişi de çıktı 3 gün oluyor galiba. Çok şükür bir şey hissetmedik. Burun tıkanıklığı da geçti. Ihlamur ve serum sayesinde.
Hedi Lara62 çok geçmiş olsun yavrularınız düzelir inşallah.
kızımı dün doktora götürdüm diş çıkartıyormuş. aşırı iştahsız hiç birşey yemiyor kaç gündür. birde uyku düzenide tatamen bozuldu. doktor kan ve idrar tahlili istedi.. çok üzülüyorum.
:)
canım benim kızımda bronşolit olmuştu 4 gün hastanede kaldık serum taktılar ventolin verdiler bide antibiotik çıktıktan sonra on gün daha sürdü öksürügü sonra geçti bitki çayları felanda vermiştim ama zamanla atıyor bebek balgamı çok geçmiş olsun
çok teşekkürlerrrrrrrrrrrr
aynı beni anlatmışsın. hatta ben olayı abartıp ya oğlumun büyüdüğünü göremezsem diye endişeleniyorum. ama yavaş yavaş atlatacağımı düşünüyorum. bu arada kimseye-eşime bile- söylemedim bunları. akşam yatarken uyuyan oğluma bakıp Allah onu koru ve benden ayırma diye dua ediyorum.(aslında çok düşünmek istemiyorum -derler ya kötü düşünce kötülükleri çeker diye-)
slm kızlar uzun zamandır yazamıyodum elim iyileşti şükür yanlız izi kaldı puuufff
merak etmeyin ilgili annelerin çogu kaygılı annedir
özellikle ilk çocuklarda daha çok oluyo bende sizlerle aynı korkuları taşıdım halada taşyorum...
kızım 4 yaşını bitirdi oğlum 6.ayını ve hala sürekli en ufak bi ateş kabusum oluyo..
aslında bu onlar için çok iyi bişey biz koruma iç güdüsüyle onları korurkrn onlar da daha sağlıklı ve güvenli büyüyolar...
ben bebekliğinde fıtık olmuş ve o halde evleneni bilirim düşünün öle mi olalım boşverin kimin ne dediğini biz bebeklerimiz için en iyisini istediğimiz için tedirginiz
kaygısız mı olalım daha çok küçükler dilleri yok ki şuram buram ağrıyo desinler dimi ama
canım elinin geçmesine sevindim senin bebiş emmeyi bırakmıştı ne yaptın bende antibiotik kullanmak zorunda kaldımn hem sütümü azalttı hemde bebiş emmek istemiyor sen ne yaptın diye merak etim?inşallah emer bebişler Rabbim bebişlerin rızkını kesme...[/QUOTE
teşekkür ederim canım ya
ilaçtan sonra benimkide emmedi 3 günde bi emiyo o derece yani 3 gündür emmiyodu dun gece emdi ona bile sevinir oldum... ek gıdaya başladık kabızlıkta başladı gecede sırf sıkıntıdan emdihiç ümidim yok ama hayırlısı inş. bırakmaz sen ek gıdaya başladın mı nasıl gidiyo...:26:
hero baby tahıllı meyvelı sutlu kasık mamasını kullanan var mı
herkese mehabalar benim kızda nisanın birinde altı aylık oldu halen dişimiz yok ortada
bir hafta sonrada aşımız varkorkuyorum bende inş güzel atlatırız.
Ayrıca kızım ek gıda olarak hiçbirşey yemiyo sevmiyo çok üzülüyorum canımı sıkıyorum
sadece emmek istiyo bir öneriniz varsa söyleyin lütfen
herkese mehabalar benim kızda nisanın birinde altı aylık oldu halen dişimiz yok ortada
bir hafta sonrada aşımız varkorkuyorum bende inş güzel atlatırız.
Ayrıca kızım ek gıda olarak hiçbirşey yemiyo sevmiyo çok üzülüyorum canımı sıkıyorum
sadece emmek istiyo bir öneriniz varsa söyleyin lütfen
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anladım ki kızım benim çorbalarımı yemek istemiyor =)) Annemdeydim dün yuvalama çorbası yapmıştı kızıma tattırdım azcık suyundan, vermem için öyle ağladı ki. Bir kase çorba suyunu yaladı yuttu yavrum. Babası gibi yemeklerime laf söyleyecek anlaşılan
Bu arada Hedi biz 3 aylıkken bronşit olmuştuk. Daha çok başıydı ama antibiyotik kullanmadık. Ventolin ve ıhlamurla atlattık çok şükür. İnşallah siz de atlatırsınız. Antibiyotiğe ihtiyaç olmasa keşke. Küçücük yavrunun bünyesi ne ki =(( Bol bol su ver bence... Allah kolaylık versin hasta bebişlere ve annelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?