2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

dün kuzuma 3 aşı yapıldı, 2si sol bacaktan biri sağdan. bir de ağızdan verdiler. mahvoldu paşam. neyse ki 1 yaşına kadar yok artık aşımız:)

bende uğruyorum ama banada cvp veren çıkmıo bide kimse online olmuyor o yuzden bakınıp çıkıyorum. benim kuzu iyi şükür
anladım canım bende bakınıp çıkıyorum :)
canım benim kızımda bronşolit olmuştu 4 gün hastanede kaldık serum taktılar ventolin verdiler bide antibiotik çıktıktan sonra on gün daha sürdü öksürügü sonra geçti bitki çayları felanda vermiştim ama zamanla atıyor bebek balgamı çok geçmiş olsun
hayırlı olsun dişiniz canım ben yürütece bırakıyorum 10 dk kadar wc ye gidiceksem yada bi yemegi koyucaksam pişirmeye bırakıyorum çünkü yere koydugumda gökce emekleyip bi yerlere takılıyo korkuyom bişey olur die böyle daha güvenli geliyo bana
canım sizede geçmiş olsun dişinizde hayırlı olsun benim kızın dişlerde hala belirti yok bakalım ne zaman çıkartıcak

canım geçmş olsun allah şifa versin bizim kızda gece uykuda çok inliyo galiba diş çıkıcak die bu kadar huzurusuz uykusuda gece güzel degil uyanıp duruyo inş bu günleri çabuk atlatırız
kızlar hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah

herkese selamlar bugün Ali Yahya 6aylık oldu teyzelerı diş falan yok ortalarda bu arada mama sandalyesı onerınız var mı

slm kızlar uzun zamandır yazamıyodum elim iyileşti şükür yanlız izi kaldı puuufff
merak etmeyin ilgili annelerin çogu kaygılı annedir
özellikle ilk çocuklarda daha çok oluyo bende sizlerle aynı korkuları taşıdım halada taşyorum...
kızım 4 yaşını bitirdi oğlum 6.ayını ve hala sürekli en ufak bi ateş kabusum oluyo..
aslında bu onlar için çok iyi bişey biz koruma iç güdüsüyle onları korurkrn onlar da daha sağlıklı ve güvenli büyüyolar...
ben bebekliğinde fıtık olmuş ve o halde evleneni bilirim düşünün öle mi olalım boşverin kimin ne dediğini biz bebeklerimiz için en iyisini istediğimiz için tedirginiz
kaygısız mı olalım daha çok küçükler dilleri yok ki şuram buram ağrıyo desinler dimi ama

canım elinin geçmesine sevindim senin bebiş emmeyi bırakmıştı ne yaptın bende antibiotik kullanmak zorunda kaldımn hem sütümü azalttı hemde bebiş emmek istemiyor sen ne yaptın diye merak etim?inşallah emer bebişler Rabbim bebişlerin rızkını kesme...

herkese mehabalar benim kızda nisanın birinde altı aylık oldu halen dişimiz yok ortada
bir hafta sonrada aşımız varkorkuyorum bende inş güzel atlatırız.
ayrıca kızım ek gıda olarak hiçbirşey yemiyo sevmiyo çok üzülüyorum canımı sıkıyorum
sadece emmek istiyo bir öneriniz varsa söyleyin lütfen

arkadaşım bebeklerin bir çoğu diğerlerinin aksine ek gıdaya eçişte zorlanır. Malesef ben her ikisindede zor geçtim.
Ama bir anda değil yavaş yavaş 2 çaykaşıgı 3 çay kaşığu öle...eminim sen de benim gibi tez canlısın kaşığı verince yutsun istiyosundur
Benim oğlan ilk verdiğim kaşıklarda öğürüyodu çok kusmuştur. üstelik ben 4 ayda başladım vermeye hala kaşıkla 30 40 ml meyve püresi veya yoğurdu geçemedik sabırlı ol önce kaşıkla ver yok sinirlendi kızdı kalanı biberonla ver dilinin itme refleksi 9 ayı bulur...kolay gelsin...allah sabır versin...:79::80:

ayrıca bebeklerin tepkisi gıdadan çok malesef kaşıga emin olun...çiğneyip yutmak istemiyolar

Anladım ki kızım benim çorbalarımı yemek istemiyor =)) Annemdeydim dün yuvalama çorbası yapmıştı kızıma tattırdım azcık suyundan, vermem için öyle ağladı ki. Bir kase çorba suyunu yaladı yuttu yavrum. Babası gibi yemeklerime laf söyleyecek anlaşılan

Bu arada Hedi biz 3 aylıkken bronşit olmuştuk. Daha çok başıydı ama antibiyotik kullanmadık. Ventolin ve ıhlamurla atlattık çok şükür. İnşallah siz de atlatırsınız. Antibiyotiğe ihtiyaç olmasa keşke. Küçücük yavrunun bünyesi ne ki =(( Bol bol su ver bence... Allah kolaylık versin hasta bebişlere ve annelerine.

kızlar sizin sıpalar da bağırıyomu.bizimki bi dönem yine böyleydi.sürekli bağırıyo.keyfi yerinde. konuşurken bağırıyo başım şişti valla.bağırma kız diye elimi ağzına götürüyorum dahada hoşuna gidiyo dahada artırıyo sesini:) zaten gece kuşu.sabaha kadar komşularımıza ninni söylüyo.zavallı komşularım:)

teşekkür ederim canım ya
ilaçtan sonra benimkide emmedi 3 günde bi emiyo o derece yani 3 gündür emmiyodu dun gece emdi ona bile sevinir oldum... ek gıdaya başladık kabızlıkta başladı gecede sırf sıkıntıdan emdihiç ümidim yok ama hayırlısı inş. bırakmaz sen ek gıdaya başladın mı nasıl gidiyo...:26:[/QUOTE]

canım uytmaya yakın emzir ya da biberonu ver arkasından çekip memeyi ver bakalım ben meyve kaşık maması veriyorum daha tam geçmedik yani çorbayı iki kere verdim

malesef çok üzgünüm ama balgamı için 2 ayrı doktorda 2 ayrı antibiyotik kullandık

dün gittimiz doktor antibiyotiği kesti ek gıdayada 7 ayından 1 gün alınca başlanacak dedi.daha 6 aylık bile olmadı meleğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…