2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben kullanıyom oğlum seviyo zaten bi onu beğendi ben bile sevdim

cok sagol canım ya cevap verdıgın ıcın ben anneler gorev basına danısma hattını aradım ordan soyledıler aldık 2kez verdım uzerınde 4yemek kasıgı yazıyordu ılk verdıgımde 2mama kasıgı verdım ıkıncısınde 2yemek kasıgı fazlasını verme konusunda tereddutlerım var sen ne kadar verıyorsun

kızlar günaydın
benim oğlum gece çok hastalandı
2 günden beri sıkıntısı vardı hafif ishal gibiydi
gece okadar çok kustuku saat 3,5 ta
heryer battı beşiği yerler üstü başı ne yapacağımı şaşırdım
bugünde halsiz gibi annem bakıyo ben işteyim ishal devam ediyomuş
öğleden sonra doktora götürcem inş. önemli bişe yoktur ((

ben 120 cc suya 3 yemek kaşıgı koyuyom koyu mamayı sevmiyo daha sıvı tüketiyo ama sana tavsiye tahıllı gıdalar kabız yapabiliyo benimki verdiğimden bu yana kabız. mamadan önce veya sonra 1 çay kaşıgı z.yagı ver bende bunu nette bi bayanın tavsiyesi ile uyguladım maşallah bizimki sabaha doldurmuş bezini:)

çoook geçmiş olsun wetlew seni çok iyi anlıyorum ALLAH yardımcın olsun bi anda geçmişime gittim
inşallah çabucak toparlar iyi bi doktora götür ihma etme nerdesin şehir neresi?
ben kizim sürekli bu şikayetle doktora götürürdüm doktor hemen antibiyotik verir di ?!!!
doğoda bi ilçedeydik merkeze öele gidiyoduk yine aynı...
en sonunda ankarada hacettepenin aciline yine aynı şıkayetle gittim doktor antb. kesinlikler vermiceksin dedi ve şok oldum tam 3 yıl her 3 ayda bi neredeyse böle gitti cahil doktorların elinde perişan oldu yavrum aman iyi bi doktor.. doğru teşhis..çok önemli basit bi rahatsızlık için basit bi tedavi için çocuklar perişan olmasın benden çok çekmiş bi anne tavsiyesi...

çok geçmiş olsun cnm. umarım ufacık bir rahatsızlıktır ve çabucak da geçer.

kıyamaaaaam çok geçmiş olsuuun

çok çok geçmiş olsun inş. bir şeyi yoktur.

bende dört aylıkken başladım çok zor ya bu işler inş.alışır
hiçbirşeyin tadını sevmiyo işte neler neler deniyorum biraz kilo alsın diye yok yemiyo
düzelir inş.

ayrıca bebeklerin tepkisi gıdadan çok malesef kaşıga emin olun...çiğneyip yutmak istemiyolar

görsen ağzını depo gibi yapıyo ben yuttu zannediyorum bir bakıyorum ağzının içi mama dolmuş yutmuyo öylece duruyo yaramaz nasıl tutuyon sen ağzında şaşırıyorm.
birde biberonu tutmuyo kızım bugün su verdim biraz içti alışacak gibi keşke alışsa belki biberonla verirdim herşeyi

anladım canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞ.BU YARAMAZLAR BÖLE İŞTE benim bi kuzen var oğlumla arasında bir hafta var saçta pişmiş ispanak böreği yiyo düşün artık gerisini biberonunu kendisi alıp iki dikişte 5 dk demeden bitiriyo ağzım açık yiyecek olan cocuk yiyo bizimkilerde mızmız benim oğlan Sıvı gıdaya seslenmez biraz pütürlü olsun başlar öğürmeye ne disek bOş ALLAH İŞTAH NASİB ETSİN BEBİŞLERİMİZE NE DİYELİM:18:

naber şeker anneler bizde altı aylık olduk dün yani 11 nisanda kızım fıldır fıldır dönüo artık ama sırt üstünden yüz üstü dönüo geri dönemeyince ağlıo hahha

6 aylık anneler bebişleriniz desteksiz oturmaya başladımı artık . benim tatlım bidaki hafta 6ayına gircek ne zaman desteksiz oturmaya başlıycaklar acep.

oy maşallah bizimkiler de mıy mıy bir saat yemek yer.
amin inş düzelirler
ya benim kız mı çok tembel daha öyle sahına soluna dönme yok bizimkinde elleri ayakları çok hareketli
örümceğe koyuyorum gidiyo zıplaya zıplaya yavaş yavaş işte
ama dönmüyo bizimki

önemli değil cnm her bebişin gelişimi farklı çok takılma zaten millette aa daha dönmüomu öylemi böylemi derler takılma çok banada diolar

önemli değil cnm her bebişin gelişimi farklı çok takılma zaten millette aa daha dönmüomu öylemi böylemi derler takılma çok banada diolar

doğru aslında bizler sabırsızız eninde sonunda yürüyecekler gelgelelim anneler daha heyecanlı oluyo.
ay zaten o millet sinir ediyo beni ay dönmüyomu ay ne zayıf ne küçük illa müdahele ne yapalım zayıfsa yada dönmüyorsa zorlamı yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…