- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
ben kullanıyom oğlum seviyo zaten bi onu beğendi ben bile sevdim
herkese selamlar bugün Ali Yahya 6aylık oldu teyzelerı diş falan yok ortalarda bu arada mama sandalyesı onerınız var mı
cok sagol canım ya cevap verdıgın ıcın ben anneler gorev basına danısma hattını aradım ordan soyledıler aldık 2kez verdım uzerınde 4yemek kasıgı yazıyordu ılk verdıgımde 2mama kasıgı verdım ıkıncısınde 2yemek kasıgı fazlasını verme konusunda tereddutlerım var sen ne kadar verıyorsun
kızlar günaydın
benim oğlum gece çok hastalandı
2 günden beri sıkıntısı vardı hafif ishal gibiydi
gece okadar çok kustuku saat 3,5 ta
heryer battı beşiği yerler üstü başı ne yapacağımı şaşırdım
bugünde halsiz gibi annem bakıyo ben işteyim ishal devam ediyomuş
öğleden sonra doktora götürcem inş. önemli bişe yoktur((
kızlar günaydın
günaydın kızlar. hepinize iyi bir hafta, güneş ne kadar da güzel bugün İstanbulda....
kızlar günaydın
Hani ki güneş, yağmur yağıyor burada =(
kızlar günaydın
arkadaşım bebeklerin bir çoğu diğerlerinin aksine ek gıdaya eçişte zorlanır. Malesef ben her ikisindede zor geçtim.
Ama bir anda değil yavaş yavaş 2 çaykaşıgı 3 çay kaşığu öle...eminim sen de benim gibi tez canlısın kaşığı verince yutsun istiyosundur
Benim oğlan ilk verdiğim kaşıklarda öğürüyodu çok kusmuştur. üstelik ben 4 ayda başladım vermeye hala kaşıkla 30 40 ml meyve püresi veya yoğurdu geçemedik sabırlı ol önce kaşıkla ver yok sinirlendi kızdı kalanı biberonla ver dilinin itme refleksi 9 ayı bulur...kolay gelsin...allah sabır versin...:79::80:
ayrıca bebeklerin tepkisi gıdadan çok malesef kaşıga emin olun...çiğneyip yutmak istemiyolar
görsen ağzını depo gibi yapıyo ben yuttu zannediyorum bir bakıyorum ağzının içi mama dolmuş yutmuyo öylece duruyo yaramaz nasıl tutuyon sen ağzında şaşırıyorm.
birde biberonu tutmuyo kızım bugün su verdim biraz içti alışacak gibi keşke alışsa belki biberonla verirdim herşeyi
anladım canım ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞ.BU YARAMAZLAR BÖLE İŞTE benim bi kuzen var oğlumla arasında bir hafta var saçta pişmiş ispanak böreği yiyo düşün artık gerisini biberonunu kendisi alıp iki dikişte 5 dk demeden bitiriyo ağzım açıkyiyecek olan cocuk yiyo bizimkilerde mızmız benim oğlan Sıvı gıdaya seslenmez biraz pütürlü olsun başlar öğürmeye ne disek bOş ALLAH İŞTAH NASİB ETSİN BEBİŞLERİMİZE NE DİYELİM:18:
oy maşallah bizimkiler de mıy mıy bir saat yemek yer.
amin inş düzelirler
ya benim kız mı çok tembel daha öyle sahına soluna dönme yok bizimkinde elleri ayakları çok hareketli
örümceğe koyuyorum gidiyo zıplaya zıplaya yavaş yavaş işte
ama dönmüyo bizimki
önemli değil cnm her bebişin gelişimi farklı çok takılma zaten millette aa daha dönmüomu öylemi böylemi derler takılma çok banada diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?