2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benım fıstıgım da baya kontrol edıyo bedenını oturuyo artık anlasıyoruz altı kırlendıgınde kollarını uzatıp ıııııııııııııı dıye ses cıkarıyor kac kere denedım bıldıgın haber verıyo :) degıstırıyorum hemen ısaretlerımız 10 numara kurduk ıletısımımızı elıne gecırdıgı oyuncakları sallayıp ses cıkarıyor fırlatıp atıyor

bu arada sebzeden hoslanmıyordu yogurdu cok sevıyordu bugun bır deneme yapayım dedım :) kabak patlıcan havuc hasladım düdüklüde sonra bunları ezıp yogurda buladım kocaman bır kase yedı ay nası sevındımm

6 aylık anneler bebişleriniz desteksiz oturmaya başladımı artık . benim tatlım bidaki hafta 6ayına gircek ne zaman desteksiz oturmaya başlıycaklar acep.

canım benım bebıs 6ıncı ayına gırmeye 10 gun kala tek basına desteksız oturmaya basladı ben dusecek dıye tetıkte beklerken o kendını kontrol edebılıyor masallah kuzumaa

aynen millet ne biliosa seninki dişi erken çıkarabilir erkende dönebilir bize ne ala ala demi benimki kilolu banada dikkat et obez olmasın diolar halbuki normal sınırlar içinde

ohh maşallah size. bizimkide beni görünce kafayı aşaı yukarı sallıo hııı dio babasına dedim yap bak oda yapçak hah babasına daha çok yaptı onu daha çok seviyor onu görünce gülüşü duruşu bile değişio kıskanmıom dersem yalan olur acaip kıskanıom akşama kdr ben bakıom altını değiştiriom karnını doyuruom ama bütün cilveler babaya

bizde bugun mama sandalyesi aldık pek sevdi kuzucum

canım benım bebıs 6ıncı ayına gırmeye 10 gun kala tek basına desteksız oturmaya basladı ben dusecek dıye tetıkte beklerken o kendını kontrol edebılıyor masallah kuzumaa

maşallah cnm kuzuya. bizimki daha oturamıo bırakıom küt gidio hemen gerçi ben pek oturtmamıştım ondan sanırım destekli anca oturuoz tek başımıza hep kucakta oturdu koltukta falan pek oturtmamıştım

canım biz kraft marka aldık çok memnunuz fiyatıda normal kampanya vardı 170 tl. ye aldık
tavsiye ederim :)))
tesekkur ederım canım
coooooooook gecmıs olsun canım benım

dıkkat etmemıstım bu ayrıntıya tesekkur ederım canım ben 2yemek kasıgı suyunuda goz kararı eklıyorum yıyo ama zeytınyagı vermemıstım eger kabız olursa bende vereyım

kocaman bi günayydınnn gününüz aydın eviniz neşe ve huzur dolsun
benim yovrularsabahtan şarkıya operaya başladı:)
benim oğlan bi başlıyor aaaaaaaaaaaaaaa hiç bitmiyo :)
dün mutfaga oldım yemek yaparken minderine koydum bir dönüş döndü küt mutfak halısı:) yüksekte değil ama bi söyleniyo hahaha gül gül öldüm hiiiihiii kaş göz :)
büyüdüler yaa o yumuk eller gözler gitti cingibi bakışlar haylaz eller geldiben arada bi diyom oğlum delikanlı oldun die:))

naber şeker anneler bizde altı aylık olduk dün yani 11 nisanda kızım fıldır fıldır dönüo artık ama sırt üstünden yüz üstü dönüo geri dönemeyince ağlıo hahha

Maşallah kuzuya. Ne komik oluyordur şimdi =) Bizim kızda hâlâ tık yok. Ayaklarını bile tutmuyor tembel sıpa =) Canı ne zaman isteyecek bakalım, merakla bekliyorum.

Bütün bebişlere maşallah. Artık hareketler belirgin olmaya başlayınca, anneler heyecanlanıyor ne güzel. Biz de dün salıncak aldık sıpama çok sevdi, az önce onda uyudu hatta. Yürütece karşı benim koca, mama sandalyesini çok ısrar edersem alır.

Beslenme konusunda da şunu keşfettim ki özellikle bebekler için yapılan yemekleri benim kız istemiyor. İki gündür kendimize tavuk suyuna şehriye ve yayla çorbası yapıyorum. Sadece salçayı ve tuzu az tutuyorum. Bizle birlikte yalayıp yutuyor. Özellikle yaptığım liste yalan oldu yani. Sağlıklı olsun da ne yerse yesin artık takmıyorum kafama.

Bu arada wetlew çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur oğlunun.

Maşallah kuzuya. Ne komik oluyordur şimdi =) Bizim kızda hâlâ tık yok. Ayaklarını bile tutmuyor tembel sıpa =) Canı ne zaman isteyecek bakalım, merakla bekliyorum.

aynen ayakları keşfedemedi daha ama dediğim gibi yere pek koymadım ondan sanırım acelesi yok ya elbet keşfedecek işi ne

aynen benimkide hazır mamaları kavanozdaki meyveleri pek severek yemiyor. bizimle beraber bizim yediklerimizi daha iyi yiyor hatta heyecanlanıo kaşık yaklaşınca ağzını açıo

canım ben hatay iskenderundayım doktorumuz çok ii p.tesi gittik doktara ishal kesici damla verdi ve mamasını değiştirdi ama 1 hafta oldu yinede rahatsız((

çok geçmiş olsun cnm. umarım ufacık bir rahatsızlıktır ve çabucak da geçer.

kıyamaaaaam çok geçmiş olsuuun

çok çok geçmiş olsun inş. bir şeyi yoktur.

Bu arada wetlew çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur oğlunun.

teşekkür ederim kızlar biraz daha ii şimdi oğluşum ishali kesilir gibi oldu.

kızlar geçen gün bi prof.doktorun yazısını okudum

yürütece günde enfazla 10dk. bindirin diyo
hızlı yürütmek yerine yürümesini geciktiriyomuş
yürüteçdeyken kalça kaslarını çalıştırmayı öğrenemiyomuş

ayrıca hoppala kesinlikle sakıncalı bindirmeyin diyo

selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim

Çok geçmiş olsun ya, inşallah bir an önce iyileşir. Küçücük bedeni nasıl dayanıyor yavrunun, Allah yardımcın olsun. Bu enfeksiyon olaylarına çok sık rastlar olduk, dikkat etmek lazım...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah sağlık versin bidaha hastalık yaşatmasın

çook geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

çok geçmiş olsun cnm. annalik işte sen götürmesen kimse demezdi diş çıkarıo deyip atlatırlardı

geçmiş olsun.uzun zamandır girmiyordum buraya.allahım korusun yavrularımız.her rahatsızlığı dişe bağlamamak lazım çok haklısın

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. ecrinece
2. e_pack+
3. azizan
4. gulayse7
5. elifim1
6. 61esra

gözlerim yaşardı uzun zaman sonra 7 kullanıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…