6 aylık anneler bebişleriniz desteksiz oturmaya başladımı artık .benim tatlım bidaki hafta 6ayına gircek ne zaman desteksiz oturmaya başlıycaklar acep.
6 aylık anneler bebişleriniz desteksiz oturmaya başladımı artık .benim tatlım bidaki hafta 6ayına gircek ne zaman desteksiz oturmaya başlıycaklar acep.
doğru aslında bizler sabırsızız eninde sonunda yürüyecekler gelgelelim anneler daha heyecanlı oluyo.
ay zaten o millet sinir ediyo beni ay dönmüyomu ay ne zayıf ne küçük illa müdahele ne yapalım zayıfsa yada dönmüyorsa zorlamı yapalım
benım fıstıgım da baya kontrol edıyo bedenını oturuyoartık anlasıyoruz altı kırlendıgınde kollarını uzatıp ıııııııııııııı dıye ses cıkarıyor kac kere denedım bıldıgın haber verıyo :) degıstırıyorum hemen ısaretlerımız 10 numara kurduk ıletısımımızı elıne gecırdıgı oyuncakları sallayıp ses cıkarıyor fırlatıp atıyor
bu arada sebzeden hoslanmıyordu yogurdu cok sevıyordu bugun bır deneme yapayım dedım :) kabak patlıcan havuc hasladım düdüklüde sonra bunları ezıp yogurda buladım kocaman bır kase yedı ay nası sevındımm
canım benım bebıs 6ıncı ayına gırmeye 10 gun kala tek basına desteksız oturmaya basladı ben dusecek dıye tetıkte beklerken o kendını kontrol edebılıyor masallah kuzumaa
tesekkur ederım canımcanım biz kraft marka aldık çok memnunuz fiyatıda normal kampanya vardı 170 tl. ye aldık
tavsiye ederim :)))
coooooooook gecmıs olsun canım benımkızlar günaydın
benim oğlum gece çok hastalandı
2 günden beri sıkıntısı vardı hafif ishal gibiydi
gece okadar çok kustuku saat 3,5 ta
heryer battı beşiği yerler üstü başı ne yapacağımı şaşırdım
bugünde halsiz gibi annem bakıyo ben işteyim ishal devam ediyomuş
öğleden sonra doktora götürcem inş. önemli bişe yoktur((
ben 120 cc suya 3 yemek kaşıgı koyuyom koyu mamayı sevmiyo daha sıvı tüketiyo ama sana tavsiye tahıllı gıdalar kabız yapabiliyo benimki verdiğimden bu yana kabız. mamadan önce veya sonra 1 çay kaşıgı z.yagı ver bende bunu nette bi bayanın tavsiyesi ile uyguladım maşallah bizimki sabaha doldurmuş bezini:)
naber şeker anneler bizde altı aylık olduk dünyani 11 nisanda kızım fıldır fıldır dönüo artık ama sırt üstünden yüz üstü dönüo geri dönemeyince ağlıo hahha
Maşallah kuzuya. Ne komik oluyordur şimdi =) Bizim kızda hâlâ tık yok. Ayaklarını bile tutmuyor tembel sıpa =) Canı ne zaman isteyecek bakalım, merakla bekliyorum.
Bütün bebişlere maşallah. Artık hareketler belirgin olmaya başlayınca, anneler heyecanlanıyor ne güzel. Biz de dün salıncak aldık sıpama çok sevdi, az önce onda uyudu hatta. Yürütece karşı benim koca, mama sandalyesini çok ısrar edersem alır.
Beslenme konusunda da şunu keşfettim ki özellikle bebekler için yapılan yemekleri benim kız istemiyor. İki gündür kendimize tavuk suyuna şehriye ve yayla çorbası yapıyorum. Sadece salçayı ve tuzu az tutuyorum. Bizle birlikte yalayıp yutuyor. Özellikle yaptığım liste yalan oldu yani. Sağlıklı olsun da ne yerse yesin artık takmıyorum kafama.
Bu arada wetlew çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur oğlunun.
çoook geçmiş olsun wetlew seni çok iyi anlıyorum ALLAH yardımcın olsun bi anda geçmişime gittim
inşallah çabucak toparlar iyi bi doktora götür ihma etme nerdesin şehir neresi?
ben kizim sürekli bu şikayetle doktora götürürdüm doktor hemen antibiyotik verir di ?!!!
doğoda bi ilçedeydik merkeze öele gidiyoduk yine aynı...
en sonunda ankarada hacettepenin aciline yine aynı şıkayetle gittim doktor antb. kesinlikler vermiceksin dedi ve şok oldum tam 3 yıl her 3 ayda bi neredeyse böle gitti cahil doktorların elinde perişan oldu yavrum aman iyi bi doktor.. doğru teşhis..çok önemli basit bi rahatsızlık için basit bi tedavi için çocuklar perişan olmasın benden çok çekmiş bi anne tavsiyesi...
çok geçmiş olsun cnm. umarım ufacık bir rahatsızlıktır ve çabucak da geçer.
kıyamaaaaam çok geçmiş olsuuun
çok çok geçmiş olsun inş. bir şeyi yoktur.
Bu arada wetlew çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur oğlunun.
selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?