selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. ecrinece
2. e_pack+
3. azizan
4. gulayse7
5. elifim1
6. 61esra
gözlerim yaşardı uzun zaman sonra 7 kullanıcı
bende çok özlemişim kendim oldum burda kızlar doğuma ne kadra var
slm kızlar ne güzel herkes buradaymış kaçırmışım sizleri
llaracım çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
bide 6. ay aşılarını yaptırdık ama iki gündür çok huzursuz yemek yemegi reddediyo mama istemiyo memeyide istemiyo halsizlik var gibi bakalım dişlerinden die tahmin ediyodum ama larayı okuyunca korktum açıkcası
allah ım tüm yavrular sifalar versin inş
mestcancım sizede çok geçmiş olsun allah şifa versin yavruna inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?