bbebıs nasıl oldu canım bu arada bende iskenderun dogumluyum yarı hemsomcanım ben hatay iskenderundayım doktorumuz çok ii p.tesi gittik doktara ishal kesici damla verdi ve mamasını değiştirdi ama 1 hafta oldu yinede rahatsız((
teşekkür ederim kızlar biraz daha ii şimdi oğluşum ishali kesilir gibi oldu.
selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
selam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
6. ay aşıları hangisi, bize doktor en son rotavirüs yaptı ondan sonra bir yaşına kadar aşı yok demişti.
Bizim geçen haftalarda ufacık bir burun tıkanıklığımız vardı atlattık çok şükür =) Arı Maya'n da inşallah çabucak kendine gelir...
merhba kızlar,
uğruyorum ama kimsecikler yok. neden ki((
6 ay aşısı yaptırdınızmı kaç tane oluyolar ateş yapıyomu.
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım yavrun hemen iyleşir çok kötü oldum ya dualarım seninle canımselam ekim anneleri bizde hastanedeyiz sali gunu huzursuzdu carsamba hic durmadi dis cikariyor dediler kucagimdan inmedi hep agladi bir sey yemedi 10 saatten baska hemen hastaneye getirdim kan cis aldilar cisinde infektion cikti hemen antibiotikuma bir sey yemedigi icin serum taktilar 2 gun sonra duzelme olmayinca arastirdilar arastirdilar en sonunda beyinde iltap cikti yogun bakima alip virusu bulmaya calistilar oda cisindeki virusu buldular tedaviye basladilar bugunde kanindaki virusun sonuclari gelecek allahima bin sukur uykudan uyandirdilar dun bugun dahada iyi allah hic kimsenin cocugunu hasta etmesin kizlar kimseyi dinlemeyin bir anne olarak hislerinize kulak verin dis cikariyor diye getirmemis olsaydim cok daha da kotu olabilirdi simdilik sizinle paylasmak istedim
kızlar oğlumun ishali bi türlü geçmedi
dün kusma ishal arttı bugün sabah dr. gittik
öğleye kadar sıra bekledik bide özel hastane
dr su kaybı yok bişe olmaz diyo ama geçmiyo
neyapmam lazım bilemiyorum yavrum çok halsiz
6 ay aşısı yaptırdınızmı kaç tane oluyolar ateş yapıyomu.
kızlar ben kızımla hiç uzun yola çıkmadım ve yarın çıkıcam şimdi ek gıdayada başladıkya ne alayım yanıma kızıma yedirmek için mama da kullanmıyorum bana bi yardımcı olsanız ilk çouğum olduğu için ne alayım bilmiyorum
çok teşekkür ederiz teyzesi inş daha ii olur kızım aşıları karta yazmışlardı gittik saglık ocagına verem aşısı ve karma aşı yapıldı 3 tane bcaktan bide agızdan verdiler canım dr tekrar danış istersen bide bir yaş aşısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?