2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bbebıs nasıl oldu canım bu arada bende iskenderun dogumluyum yarı hemsom

cooooooooook gecmıs olsun canım sonucları aldınız mı belirtileri neydı nasıl farkedıldı benım oglumda bu aralar huysuz bende dıs dıyordum ama ortada dıs falan yok ve ısın kotusu bıngöldeyız burda ne kadar farkedılebılır oyle bı durum olsa bılemıyorum

lara çok geçmiş olsun canım..iyiki gitmişsiniz doktora..şimdi nasıl durumu?

çok teşekkür ederiz teyzesi inş daha ii olur kızım aşıları karta yazmışlardı gittik saglık ocagına verem aşısı ve karma aşı yapıldı 3 tane bcaktan bide agızdan verdiler canım dr tekrar danış istersen bide bir yaş aşısı var

laracım çok geçmiş olsun rabbim tezden şifa verir inşlh yüreğim sızladı birden neden diye sorarasan benım kıızda aynen öyle oldu hiç durmuyodu dişe yorduk bizde götürmedik şimdilik bişeyi yok ama çok tedirgin oldum

kızlar ben kızımla hiç uzun yola çıkmadım ve yarın çıkıcam şimdi ek gıdayada başladıkya ne alayım yanıma kızıma yedirmek için mama da kullanmıyorum bana bi yardımcı olsanız ilk çouğum olduğu için ne alayım bilmiyorum

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım yavrun hemen iyleşir çok kötü oldum ya dualarım seninle canım

kızlar oğlumun ishali bi türlü geçmedi
dün kusma ishal arttı bugün sabah dr. gittik
öğleye kadar sıra bekledik bide özel hastane
dr su kaybı yok bişe olmaz diyo ama geçmiyo
neyapmam lazım bilemiyorum yavrum çok halsiz

wetlw çok geçmiş olsun bende seni mrk etmiştim naptın bebiş nasıl oldu die canim bebişi başka bi doktora götür bu hiç süt (gıda ishaline ) benzemiyo benim kızım böle olduğunda bağırsak enfeksiyonu demişti drlar.enfeksiyon kusma yapar ateş var mı ? su kaybına dikkat et çok önemli!DR A BAKMA SEN dehidrasyonda damarlar daralır tedavide Çok Zorlaşır benim kızımda çık kustuğu için su kaybından dolayı damarları bulamıyolardı bide hemşireler hırpaladı yavrumu(
sen az az sık sık besle kusmamamı için fazla hareket ettirme ahhh çanım yaaa bide korkma ALLAHIN İZNİYLE bunlar geçip gidecek cesaretli ol benim elim kolum kalkmaz canım çekilirdi sanki baktımki şimdi bebekler hasta da olcak elbette kimse bir anda hop diye büyümedi şimdi kendimi böle teselli edip soğuk kanlı olmaya çalışıyom...şimdi maşallah 4 yaşında ve hastalanmıyo artık

6 ay aşısı yaptırdınızmı kaç tane oluyolar ateş yapıyomu.

2 bı bacaktan 1 dıger bacaktan canım. ates yapmadı ama oncekı asılarla aynı asılar. yapmadıysa oncekı asılarda yıne yapmıyor buyuk ıhtımalle dedı bana. bızde yapmadı ates fılan cok sukur.

ben de gecen 6-7 saatlıgıne bı yerlere gıtmıstım. trabzona avm ye. sutumle ıdare ettık. bı de kavanoz mamalardan aldım. sevmıyor kaan ama meyve puresı olanlardan aldım. bı ıkı cay kasıgı anca yedı ama sorun olmadı ya cok acıkmadı. evden cıkmadan yedır. yol ne kadar?

İyi ki aşıdan bahsetmişsin. Ben yok biliyordum ama aşı kartına yazmışlar "15 Nisan'da gel" diye ama ben bakmamıştım. Normalde hemşire söylüyor mutlaka gel diye sonra da karta yazıyor. Bu kez söylemedi ben de bakmadım, eşeklik edeceğim tuttu. Doktor da aşı yok deyince dikkate almadım. Neyse artık pazartesi günü gideceğim, inşallah sorun olmaz.

Demek ki neymiş; aşı kartına düzenli olarak bakmak gerekliymiş. Teşekkürler tekrar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…