2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

balum ya gerçekten bir türlü karşılaşamadık seninle:)))
faranjit olmuşum bebeğe geçecek diye aklım gidiyor. bu sene hastalıklardan kurtulamadım. sanırım doğum sonrası vücut çöküyor:))

canım havuç püresinin çok iyi geldiğini biliyorum,bence sen doktorunu değiştir..inş.hemencik geçer canım..

rotavirüs aşısını yaptırmış mıydınız?

benim kızımda birkaç haftadır ishal bende geçiremedim bitürlü.su içiriyorum onun dışında sadece emiyo doktor ek gıda için çok erken dedi.yavruma bende çare arıyorum bide benim kızımın ayakları çok üşüyo çok terliyo ayakları demir gibi bumbuz oluyo ısıt ısıt ısıtamıyorum bir türlü sizinde oluyomu öle.

Benim kızımın ayakları da çok terliyor ve soğuyor son günlerde bir de pis kokuyor =)) Çorap giydirmiyorum artık, zaten ayaklı alt giyiyor evim de sıcak. Kansızlıktan da ayaklar soğuk olur diye biliyorum, doktoruna danış istersen.

Bu arada canım çok sıkkın. Kızım dört gündür geceleri uyanmıyor, doğal olarak ben de uyanamıyorum. Bir uyanıyorum saat 6-7 olmuş. Kız aç aç uyuyor. Bu yüzden ek gıdayı azalttım, muhallebi de vermiyorum şimdilik, zaten bir yerde okuduğuma göre muhallebinin tek avantajı tok tutmasıymış pek fazla bir yararı yokmuş. Gece uyanıp emsin istiyorum. Bugün saat kuracağım bakalım...

niye uyandırıyorsun aç olsa uyanır zaten ki artık kesintisiz gece uyumayı öğrenmeleri lazım ben muhallebi veriyorum emziriyorum uyutuyorum uyandırmıyorum artık uyusun uykusunu alsın

Ne bilim gün içinde fazla gıda mı veriyorum acaba diye düşündüm. Birden uyanmayı kesince korktum açıkçası, emmeyi bırakır diye. Normal bir şey yani uyanmaması öyle mi? Madem ben de uyandırmayayım :/

gidecektim ama gitmedim midem çok rahatsız oldu. aklımda bulunsun diye soruyorum ne alabilim yanıma yakında memleketede gidicem
gümüşhane istanbul ve gümüişhane
uçakla gidersem sorun olmaz ama yine bilmek istiyorum

kızlar notebook tan giriom kk yı çok kasıo alıntı falan yapamıyorum. direk kendim hakkında yazayım hastalara geçmiş olsun. isale patates te iyi gelir aslında. deneyin bi. benim kız hep kabız olduğu için böyle bi sorun yok bizde ishal yapmaya çalışıoz

biz iyiyiz şükür kızım iicene büyüdü. babacı oldu bugun babasının arkasından ağladı. adamın bir hoşuna gitti anlatamma bende gıcık oldum akşam uyut die verdim eline hep ben bakıom sen rahat rahat tv ni izlion yemeğini yiyon deidmnoldu uyutamadı tabi aslında çabalamadıda. dün dışarıya arkadaşlarımızla yemeğe gittik ben çocukla uğraşıom o direk yemeğe daldı hiç bana baktığı yok arkadaşı dedi az sen tutta eşinde yesin die. o demese bana baktığı bile yoktu. ne altını değiştiriir ne kıyafetini hiçbişeyini yapamaz. bide babacı olursa feci olcem

demek ki cocuklar kendıne bakanları garantı goruyo sen yıne de ver babasına yapsın ılgılensın cocuguyla benımde annem ılgılenırdı sureklı benımle babam pek ılgılenmezdı gorev askından ama yınede anneme duskunum fakat babamın sadece sevmek ıcın benımle ılgılenmesı bıle benı ona yaklastıramıyo esıne soyle ılerde sana soguk davranır dıye belkı o zaman yapr bu arada bu sıralr benım bebıste kaka yapma konusunda tembel ne yapacagım bılmıyorum bugun 5.gun

Kızlar babaya düşkün olur ecrinece boşuna uğraşma =)) Benim kızım da babasını görünce kelebek gibi kollarını çırpıyor =)

Bu arada Çerkeskızı, Ayşe geçenlerde kakasını yapmamıştı iki gün çok rahatsızlandı. Ben de iki siyah kayısı ve 3-4 siyah üzümü haşladım püre yaptım 2-3 kaşık verdim kıza. Bir saat olmadan doldurdu altını. Burda bi arkadaş önermişti hatırlayamadım adını şimdi, dene istersen.

emmeyi bırakmaz benim oğlum 3 aylıktan beridir uyandırmıyorum emmeyi bırakmadı çok şükür acıkırsa uyanır onlar
ben hatta 2-3te uyanırsa sallıyorum uyutuyorum bazen öylesine uyanıyor çünkü alışsınlar yoksa büyüdükçe zorlaşıyor komşulardan biliyorum

benim kızımda acayip babasına düşkün demekki kız çocukları hep böle

çok sagol canım ya bu aksam cok az vardı bezınde ama 5gunun bırıkıntısının o kadar olacagını sanmıyorumama cok tesekkur ederım bunu deneyecegım

canım teşekkür ederim çok şükür ishali geçti
bende soğukkanlı olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum işte
inşallah ikinci bebekte tecrübe ediniriz sıkıntıdan vücüdumda bişeler çıktı alerji oldum
nezaman sıkılsam benek benek kızarıyorum
dr. verdiği ilacı cuma günü kestim vermedim hiç ishal mamasınıda yedirmedim
allahıma binşükür geçti:)))

rotavirüs aşısını yaptırmış mıydınız?

evet canım yaptırdık ama 2. doz 1 ayı geçti dr. ihtimal vermedi

evet canım doğduğundan beri ayakları hep terli ve soğuk
doktoru sorun değil demişti
benimde ellerim ayaklarım çok terler bana çekmiş diye düşünüyodum
başka bi dr. danışmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…