kızlar oğlumun ishali bi türlü geçmedi
dün kusma ishal arttı bugün sabah dr. gittik
öğleye kadar sıra bekledik bide özel hastane
dr su kaybı yok bişe olmaz diyo ama geçmiyo
neyapmam lazım bilemiyorum yavrum çok halsiz
evet prinç suyuna mama ver bide tahıllı mamalar var hem tok tutar hemde ishale iyi gelir şu ülkerin 8 tahıllı meyvelisi var dene bakim severse besleyicide ama benim oğlanı feci kabiz etti:44:wetlew çok geçmiş olsun. pirinci haşlayıp suyunu içir canım.
2
ben de gecen 6-7 saatlıgıne bı yerlere gıtmıstım. trabzona avm ye.
trabzon forumamı geldin.balum sen nerelisin.
2 bı bacaktan 1 dıger bacaktan canım. ates yapmadı ama oncekı asılarla aynı asılar. yapmadıysa oncekı asılarda yıne yapmıyor buyuk ıhtımalle dedı bana. bızde yapmadı ates fılan cok sukur.
ben de gecen 6-7 saatlıgıne bı yerlere gıtmıstım. trabzona avm ye. sutumle ıdare ettık. bı de kavanoz mamalardan aldım. sevmıyor kaan ama meyve puresı olanlardan aldım. bı ıkı cay kasıgı anca yedı ama sorun olmadı ya cok acıkmadı. evden cıkmadan yedır. yol ne kadar?
demek ki cocuklar kendıne bakanları garantı goruyokızlar notebook tan giriom kk yı çok kasıo alıntı falan yapamıyorum. direk kendim hakkında yazayım hastalara geçmiş olsun. isale patates te iyi gelir aslında. deneyin bi. benim kız hep kabız olduğu için böyle bi sorun yok bizde ishal yapmaya çalışıoz
biz iyiyiz şükür kızım iicene büyüdü. babacı oldu bugun babasının arkasından ağladı. adamın bir hoşuna gitti anlatamma bende gıcık oldumakşam uyut die verdim eline hep ben bakıom sen rahat rahat tv ni izlion yemeğini yiyon deidmnoldu uyutamadı tabi aslında çabalamadıda. dün dışarıya arkadaşlarımızla yemeğe gittik ben çocukla uğraşıom o direk yemeğe daldı hiç bana baktığı yok arkadaşı dedi az sen tutta eşinde yesin die. o demese bana baktığı bile yoktu. ne altını değiştiriir ne kıyafetini hiçbişeyini yapamaz. bide babacı olursa feci olcem
Ne bilim gün içinde fazla gıda mı veriyorum acaba diye düşündüm. Birden uyanmayı kesince korktum açıkçası, emmeyi bırakır diye. Normal bir şey yani uyanmaması öyle mi? Madem ben de uyandırmayayım :/
Kızlar babaya düşkün olur ecrinece boşuna uğraşma =)) Benim kızım da babasını görünce kelebek gibi kollarını çırpıyor =)
Bu arada Çerkeskızı, Ayşe geçenlerde kakasını yapmamıştı iki gün çok rahatsızlandı. Ben de iki siyah kayısı ve 3-4 siyah üzümü haşladım püre yaptım 2-3 kaşık verdim kıza. Bir saat olmadan doldurdu altını. Burda bi arkadaş önermişti hatırlayamadım adını şimdi, dene istersen.
Kızlar babaya düşkün olur ecrinece boşuna uğraşma =)) Benim kızım da babasını görünce kelebek gibi kollarını çırpıyor =)
Bu arada Çerkeskızı, Ayşe geçenlerde kakasını yapmamıştı iki gün çok rahatsızlandı. Ben de iki siyah kayısı ve 3-4 siyah üzümü haşladım püre yaptım 2-3 kaşık verdim kıza. Bir saat olmadan doldurdu altını. Burda bi arkadaş önermişti hatırlayamadım adını şimdi, dene istersen.
wetlw çok geçmiş olsun bende seni mrk etmiştim naptın bebiş nasıl oldu die canim bebişi başka bi doktora götür bu hiç süt (gıda ishaline ) benzemiyo benim kızım böle olduğunda bağırsak enfeksiyonu demişti drlar.enfeksiyon kusma yapar ateş var mı ? su kaybına dikkat et çok önemli!DR A BAKMA SEN dehidrasyonda damarlar daralır tedavide Çok Zorlaşır benim kızımda çık kustuğu için su kaybından dolayı damarları bulamıyolardı bide hemşireler hırpaladı yavrumu(
sen az az sık sık besle kusmamamı için fazla hareket ettirme ahhh çanım yaaa bide korkma ALLAHIN İZNİYLE bunlar geçip gidecek cesaretli ol benim elim kolum kalkmaz canım çekilirdi sanki baktımki şimdi bebekler hasta da olcak elbette kimse bir anda hop diye büyümedi şimdi kendimi böle teselli edip soğuk kanlı olmaya çalışıyom...şimdi maşallah 4 yaşında ve hastalanmıyo artık
rotavirüs aşısını yaptırmış mıydınız?
benim kızımda birkaç haftadır ishal bende geçiremedim bitürlü.su içiriyorum onun dışında sadece emiyo doktor ek gıda için çok erken dedi.yavruma bende çare arıyorum bide benim kızımın ayakları çok üşüyo çok terliyo ayakları demir gibi bumbuz oluyo ısıt ısıt ısıtamıyorum bir türlü sizinde oluyomu öle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?