kızlar benim oğlum da 1 ekim de doğdu. kafasının arkasında yassılık var. yan yatırıyorum ama 15 dakika sonra sırtüstü yatmak istiyor hemen dönüyor. sizde böyle bir sorun oldu mu? düzelir mi büyüdükçe? bir de geceleri beşiğinde yatıyor. üstünü çok açıyor. üşümemeleri için neler yapıyorsunuz? şimdiden teşekkür ederim. Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah:)
kızlar benim oğlum da ekim de doğdu. kafasının arkasında yassıllık var. yan yatırıyorum ama 15 dakika sonra sırtüstü yatmak istiyor hemen dönüyor. sizde böyle bir sorun oldu mu? düzelir mi büyüdükçe? bir de geceleri beşiğinde yatıyor. üstünü çok açıyor. üşümemeleri için neler yapıyorsunuz? şimdiden teşekkür ederim. Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah:)
sakın uyandırma bebeğinin uykusu düzeni girmişken bozma keşke benimkide uyanmasa gece çok kalkıyor düzene girmesi için bişey yaptınmı yatarken ne veriyorsun çok merak ettim
çalışan anneler sesimi duysun:) ben de yakında işe başlıyrum ama vicdan azabı başladı bende.. Ayrı kalamam gibi geliyor..
Nasıl aştınız bu problemi? Beni unutacakmış gibi geliyor nedense...(( Moralim çok bozuk...
çalışan anneler sesimi duysun:) ben de yakında işe başlıyrum ama vicdan azabı başladı bende.. Ayrı kalamam gibi geliyor..
Nasıl aştınız bu problemi? Beni unutacakmış gibi geliyor nedense...(( Moralim çok bozuk...
ben varıımm :) ya kızlar kızlar sütüm bitmek üzere makinam avent manueldi hiç memnun kalmadım. şimdi gittim milkway mini elektrikli aldım tavsiye üzerine aaaaa hiç çekmiyo hemen geri görütdüm bozuk çıktı yenisini verdiler ama ne biliim o da çok çekiyo gibi gelmedi çok canım sıkıldı. kadında diyo ki öyle vakum gibi bekleme hiç biri öyle değil diyo. çok canım sıkkın. çınarda akşam hiç emmedi. gece kalkti emdi birde sabah uyanıkken emmiyo bırakır diye ödüm kopuyor
kızlar bebeğimin bıngıldağı hafif bir şekilde bazen çöküyor sonra da eski haline geliyor. normal mi? ( 6 ay 3 haftalık)
ben de 2012 sonuna kadar ücretsiz izne ayrıldım. oğlum 2 yaşındayken çalışmaya başlayacağım. o daha zor olacak gibime geliyor. çok alışacağız birbirimize
3 aydır çalışıyorum kızımı bırakarak daha işe başlamadan aglamaya başladım alışamıcam sanıyordum ilk işe geldiğim gün bütün gün agladım ama zamanla geçiyor ama hala içim cız ediyor sabah evden çıkarken moralini bozma keşke çocuklarımızı kendimiz büyütebilseydik ama malesef olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?