2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim oğlum da ekim de doğdu. kafasının arkasında yassıllık var. yan yatırıyorum ama 15 dakika sonra sırtüstü yatmak istiyor hemen dönüyor. sizde böyle bir sorun oldu mu? düzelir mi büyüdükçe? bir de geceleri beşiğinde yatıyor. üstünü çok açıyor. üşümemeleri için neler yapıyorsunuz? şimdiden teşekkür ederim. Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah:)

Son düzenleme:
merhabalar herkese bebişleri hasta olanlara çok çok geçmiş olsun acil şifalar varsin RABBİM
bizim yaramaz da babasına aşırı düşkün babasını görünce çırpınıyo.rtık örümcekte ortalığı kurcalamayada başladı herşeyi almaya çalışıyo
mestcan bebişin ne güzel yatıyo daha ne istiyorsun benim kızda sabaha kadar on kez kalkar bende keşke uzun uzun yatsa diyorum
emmeyi bırakmaz merak etme sen acıkınca kalkar bebişin zaten
birde bebekler büyüdükce memeye daha düşkün oluyorlar 3-4aylıkken bırakma aşaması oluyo ama büyüdükçe memeye düşkün oluyorlar.korkma sen.

benim kızımda bir ekimde doğdu cnm
bende beşiğinde yatırıyorum ama üstünü açma gibi sorunum t-yok bebek yorganım var beşiğine göre üstüne örtüyorum kalın biraz ona gücü yetmiyo galiba açmıyo hiç. çok soğuk olursa yünlü battaniyesini de üstüne örtüyorum iyi oluyo yan yatırırsan arkasını destekle yani battaniye felan örtüyorsan hafif arkasına doğru sıkıştır biraz yan yatmış olur en azından
amin güzel duaların için sağol cümlemize inş

benim kızımda çok üstünü açıyo beşiğin içinde yorganın iki kenarınıda beşiğin yanlarına sokuyorum açamıyo o zaman.aminnnnnnnnnnnnnnnn hepimizin yavrularını korusun rabbim.

Bu arada canım çok sıkkın. Kızım dört gündür geceleri uyanmıyor, doğal olarak ben de uyanamıyorum. Bir uyanıyorum saat 6-7 olmuş. Kız aç aç uyuyor. Bu yüzden ek gıdayı azalttım, muhallebi de vermiyorum şimdilik, zaten bir yerde okuduğuma göre muhallebinin tek avantajı tok tutmasıymış pek fazla bir yararı yokmuş. Gece uyanıp emsin istiyorum. Bugün saat kuracağım bakalım...[/QUOTE]

sakın uyandırma bebeğinin uykusu düzeni girmişken bozma keşke benimkide uyanmasa gece çok kalkıyor düzene girmesi için bişey yaptınmı yatarken ne veriyorsun çok merak ettim

sakın uyandırma bebeğinin uykusu düzeni girmişken bozma keşke benimkide uyanmasa gece çok kalkıyor düzene girmesi için bişey yaptınmı yatarken ne veriyorsun çok merak ettim

Özel bir şey yapmıyorum aslında. İlk başlarda uykusu düzenli olsun diye saatle hareket ediyordum yine de istediği satte uyuyordu. Bir süre sonra vazgeçtim, kendi kendine erkene aldı saatini sonra da düzene girdi çok şükür. Sadece emziriyorum, iki üç günde bir de saat 8 - 9 gibi uhallebi veriyorum azcık. Sizinki de düzelir inşallah=)

çalışan anneler sesimi duysun:) ben de yakında işe başlıyrum ama vicdan azabı başladı bende.. Ayrı kalamam gibi geliyor..
Nasıl aştınız bu problemi? Beni unutacakmış gibi geliyor nedense...(( Moralim çok bozuk...

ben varıımm :) ya kızlar kızlar sütüm bitmek üzere makinam avent manueldi hiç memnun kalmadım. şimdi gittim milkway mini elektrikli aldım tavsiye üzerine aaaaa hiç çekmiyo hemen geri görütdüm bozuk çıktı yenisini verdiler ama ne biliim o da çok çekiyo gibi gelmedi çok canım sıkıldı. kadında diyo ki öyle vakum gibi bekleme hiç biri öyle değil diyo. çok canım sıkkın. çınarda akşam hiç emmedi. gece kalkti emdi birde sabah uyanıkken emmiyo bırakır diye ödüm kopuyor

canım bende çalışıyorum ama hala doğum iznindeyim 1 yıldoğum iznine ayrıldım kızım 1 yaşındayken başlıyacağım.sizde zamanla alışırsınız bu duruma ilk başlarda zor olsada ve unutmaz seni canını sıkma

3 aydır çalışıyorum kızımı bırakarak daha işe başlamadan aglamaya başladım alışamıcam sanıyordum ilk işe geldiğim gün bütün gün agladım ama zamanla geçiyor ama hala içim cız ediyor sabah evden çıkarken moralini bozma keşke çocuklarımızı kendimiz büyütebilseydik ama malesef olmuyor

aynı sorun bende de var çalışmaya başladığımdan beri sütüm azaldı şimdi de bitti bitecek gibi çok üzülüyorum hem çalışıp hemde 2 yaşına kadar nasıl emziriyorlar sütleri kesilmeden bilmiyorum inşallah sütümüz kesilmez

bizden önce doğum yapan eylül annelerinin 2010 eylül anaları ve onların tatlı danaları topiği baya kalabalık oluyo ama bizimki hep boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sahip çıkılmıyo bu topiğe.

kızlar bebeğimin bıngıldağı hafif bir şekilde bazen çöküyor sonra da eski haline geliyor. normal mi? ( 6 ay 3 haftalık)

ben de 2012 sonuna kadar ücretsiz izne ayrıldım. oğlum 2 yaşındayken çalışmaya başlayacağım. o daha zor olacak gibime geliyor. çok alışacağız birbirimize

selam ekim anneleri gecmis olsun be dualariniz icin hepinize tek tek tesekur ediyorum allah kimseyi caresiz hic bir hastaligi sifasiz koymasin. iki hafta olduhastanedeyiz dahada kalicaz kizim simdi dahada iyiye gidiyor allahima bin sukur ciste cikan infektion degil virus mus kanda cikmadi onun icin tekrar arasrirmaya basladilar. cunku kandada cikmamasi baska bir seyden kapmis olabilir beyine iltap olmasinin nedenini nerden nasil bulastgini arastirdilar ucukta olan virus herkesin vucudu tasiyormus bende yukselince sutten gecmis bugun biraktim biran cokkotu hissetim ama kizimin sagligi herseyden onemli sutumu kontrol edince sonuclarda cikti kiz kalkti devamgene yazarim

ben de 2012 sonuna kadar ücretsiz izne ayrıldım. oğlum 2 yaşındayken çalışmaya başlayacağım. o daha zor olacak gibime geliyor. çok alışacağız birbirimize

2 yaşına kadar çok iyi ama nasıl bir işte çalışıyorsun? 2 sene çok uzun değil mi? ben 2 ay ücretsiz izin aldım ama buna bile şükrettim. Zaten o tempodan kopunca bir daha alışmam çok zor olurdu. En iyisi bir bayanın kendi işni yapması. Ben şu anda özel sektörde yöneticilik yapıyorum ama kendi işimi kurmak istiyorum artık, anne olduktan sonra daha rahat olacağım bir iş yapmaya karar verdim. Yine iş hayatını bırakmayacağım ama şimdki gibi sabah 6:45 te çıkıp akşam da 1,5 saat trafikte cebelleşip 8 de eve dönmek çok zor bir anne için.

ben duygularımı pek dışarı yansıtmam özellikle de işyerinde asla.. O nedenle güçlü olmam gerekiyor. Bir süre daha deneyip olmazsa daha rahat bir iş kurup çocuğuma daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum. Her ne kadar senelerce okuyup kariyer yapsam da bu bilgi birikimimi ve tecrübemi, ticaret hayatında da kullanabilirim diye düşünüyorum :) Onunda zorlukları var ama şu anki maaşımı kazanabildiğim sürece sorun yok. Annelik ne kadar müthiş bir duyguymuş ki benim gibi bir kariyer düşkünü işkoliği bile dize getirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…