ben de avent kullanıyorum ama elektrikli olan modelini (aynı zamanda manuel de oluyor). Çok memnunum, çekiş gücü gayet iyi. Seninki niye öyle acababen varıımm :) ya kızlar kızlar sütüm bitmek üzere makinam avent manueldi hiç memnun kalmadım. şimdi gittim milkway mini elektrikli aldım tavsiye üzerine aaaaa hiç çekmiyo hemen geri görütdüm bozuk çıktı yenisini verdiler ama ne biliim o da çok çekiyo gibi gelmedi çok canım sıkıldı. kadında diyo ki öyle vakum gibi bekleme hiç biri öyle değil diyo. çok canım sıkkın. çınarda akşam hiç emmedi. gece kalkti emdi birde sabah uyanıkken emmiyo bırakır diye ödüm kopuyor
2 yaşına kadar çok iyi ama nasıl bir işte çalışıyorsun? 2 sene çok uzun değil mi? ben 2 ay ücretsiz izin aldım ama buna bile şükrettim. Zaten o tempodan kopunca bir daha alışmam çok zor olurdu. En iyisi bir bayanın kendi işni yapması. Ben şu anda özel sektörde yöneticilik yapıyorum ama kendi işimi kurmak istiyorum artık, anne olduktan sonra daha rahat olacağım bir iş yapmaya karar verdim. Yine iş hayatını bırakmayacağım ama şimdki gibi sabah 6:45 te çıkıp akşam da 1,5 saat trafikte cebelleşip 8 de eve dönmek çok zor bir anne için.
benimki sadece akşam yemeğine geliyor cnm yemeğini yiyip geri gidiyor kızım çok az görüyor muhtemelen özlüyordemek ki cocuklar kendıne bakanları garantı goruyosen yıne de ver babasına yapsın ılgılensın cocuguyla benımde annem ılgılenırdı sureklı benımle babam pek ılgılenmezdı gorev askından ama yınede anneme duskunum fakat babamın sadece sevmek ıcın benımle ılgılenmesı bıle benı ona yaklastıramıyo esıne soyle ılerde sana soguk davranır dıye belkı o zaman yapr bu arada bu sıralr benım bebıste kaka yapma konusunda tembel ne yapacagım bılmıyorum bugun 5.gun
Kızlar babaya düşkün olur ecrinece boşuna uğraşma =)) Benim kızım da babasını görünce kelebek gibi kollarını çırpıyor =)
Bu arada Çerkeskızı, Ayşe geçenlerde kakasını yapmamıştı iki gün çok rahatsızlandı. Ben de iki siyah kayısı ve 3-4 siyah üzümü haşladım püre yaptım 2-3 kaşık verdim kıza. Bir saat olmadan doldurdu altını. Burda bi arkadaş önermişti hatırlayamadım adını şimdi, dene istersen.
bizimkindede hafif var cnm ben sık sık çeviriyorum yüzüstü sağa sola her uyandığında değişik yatırıyorum. benimki uyurken dönmüo o yuzden arada kendim uyanıcada çeviriyorum.kızlar benim oğlum da ekim de doğdu. kafasının arkasında yassıllık var. yan yatırıyorum ama 15 dakika sonra sırtüstü yatmak istiyor hemen dönüyor. sizde böyle bir sorun oldu mu? düzelir mi büyüdükçe? bir de geceleri beşiğinde yatıyor. üstünü çok açıyor. üşümemeleri için neler yapıyorsunuz? şimdiden teşekkür ederim. Allah hepinize bebeklerinizi bağışlasın. sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah:)
selam ekim anneleri gecmis olsun be dualariniz icin hepinize tek tek tesekur ediyorum allah kimseyi caresiz hic bir hastaligi sifasiz koymasin. iki hafta olduhastanedeyiz dahada kalicaz kizim simdi dahada iyiye gidiyor allahima bin sukur ciste cikan infektion degil virus mus kanda cikmadi onun icin tekrar arasrirmaya basladilar. cunku kandada cikmamasi baska bir seyden kapmis olabilir beyine iltap olmasinin nedenini nerden nasil bulastgini arastirdilar ucukta olan virus herkesin vucudu tasiyormus bende yukselince sutten gecmis bugun biraktim biran cokkotu hissetim ama kizimin sagligi herseyden onemli sutumu kontrol edince sonuclarda cikti kiz kalkti devamgene yazarim
sutumun kesilmesi icin dr ilac verdi bir sutu tahlil aldilar cumayi bekliyoruz simdi allah dusmanimda olsa yardim etsin beyindeki iltapin nerden geldigini bulmak icin iki aileninde bugun kanlarini aldilar bir yandan sukrediyorum burdaki dr lar hemsireler cok iYi elinden geleni yapip bizi hep bilgilendiyorlar arastiriyorlar sonuclari bu dalda iyi olan dr lara yollamis tek bir kafadandegilde dogru tedaviyi uygulamak icin cabaliyorlar allah dr lari basimizdan eksik etmesin.
selam ekim anneleri gecmis olsun be dualariniz icin hepinize tek tek tesekur ediyorum allah kimseyi caresiz hic bir hastaligi sifasiz koymasin. iki hafta olduhastanedeyiz dahada kalicaz kizim simdi dahada iyiye gidiyor allahima bin sukur ciste cikan infektion degil virus mus kanda cikmadi onun icin tekrar arasrirmaya basladilar. cunku kandada cikmamasi baska bir seyden kapmis olabilir beyine iltap olmasinin nedenini nerden nasil bulastgini arastirdilar ucukta olan virus herkesin vucudu tasiyormus bende yukselince sutten gecmis bugun biraktim biran cokkotu hissetim ama kizimin sagligi herseyden onemli sutumu kontrol edince sonuclarda cikti kiz kalkti devamgene yazarim
sutumun kesilmesi icin dr ilac verdi bir sutu tahlil aldilar cumayi bekliyoruz simdi allah dusmanimda olsa yardim etsin beyindeki iltapin nerden geldigini bulmak icin iki aileninde bugun kanlarini aldilar bir yandan sukrediyorum burdaki dr lar hemsireler cok iYi elinden geleni yapip bizi hep bilgilendiyorlar arastiriyorlar sonuclari bu dalda iyi olan dr lara yollamis tek bir kafadandegilde dogru tedaviyi uygulamak icin cabaliyorlar allah dr lari basimizdan eksik etmesin.
kızlar bebeğinize sabahları yumurta peynir vermeye başladınız mı?
ben ek gıda bile vermeye başlayamadım.doktor 7 ayından 1 gün alınca diyo şimdi çok erkenmiş sizin doktorlar 6 aylıkmı başlattı ek gıdaya.
ben ek gıda bile vermeye başlayamadım.doktor 7 ayından 1 gün alınca diyo şimdi çok erkenmiş sizin doktorlar 6 aylıkmı başlattı ek gıdaya.
ben de 2012 sonuna kadar ücretsiz izne ayrıldım. oğlum 2 yaşındayken çalışmaya başlayacağım. o daha zor olacak gibime geliyor. çok alışacağız birbirimize
ücretsiz izin 2 yıla çıktımı? bende 2012 nin sonuna kadar ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum.
öğretmen misiniz? parça parça izin kullanmak mümkün mü? ben de oğluma bakacak birini bulamazsam göreve başladıktan sonra tekrar izin alabiliyor muyuz diye merak ediyorum?
kızlar bebeğinize sabahları yumurta peynir vermeye başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?