2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de avent kullanıyorum ama elektrikli olan modelini (aynı zamanda manuel de oluyor). Çok memnunum, çekiş gücü gayet iyi. Seninki niye öyle acaba

sutumun kesilmesi icin dr ilac verdi bir sutu tahlil aldilar cumayi bekliyoruz simdi allah dusmanimda olsa yardim etsin beyindeki iltapin nerden geldigini bulmak icin iki aileninde bugun kanlarini aldilar bir yandan sukrediyorum burdaki dr lar hemsireler cok iYi elinden geleni yapip bizi hep bilgilendiyorlar arastiriyorlar sonuclari bu dalda iyi olan dr lara yollamis tek bir kafadandegilde dogru tedaviyi uygulamak icin cabaliyorlar allah dr lari basimizdan eksik etmesin.

devlet memuruyum canım ben. son çıkan torba yasayla doğum sonrası ücretsiz izin hakkı analık izninin bitiminden itibaren 24 aya çıktı. ondan faydalanıyorum. her işin iyi ve kötü tarafları var işte. kendi işini kurmak istemen çok güzel ama rahat bir iş olsun. eşimin kendine ait mühendislik bürosu var ve 8,30 da eve geliyor,cumartesileri de çalışıyor. kendi işinin olması da çok büyük sorumluluk.
umarım herşey istediğin gibi olur canım, iyi şanslar

benimki sadece akşam yemeğine geliyor cnm yemeğini yiyip geri gidiyor kızım çok az görüyor muhtemelen özlüyor bi pazar günü evde ondada öğlene kdr uyuyor ve kendini sokağa atmak istio beyefendi sıkılıyormuş

walla duphalac var ondan düzenli içirince düzene giriyor ama çok şekerli gibi geldi bana ben vermedim.

ay aynı mestcan yaa babayo görünce heryeri oynaşıo bana anca kös kös bakıo
ıyyyk sıkıldım senden der gibi
bizimkindede hafif var cnm ben sık sık çeviriyorum yüzüstü sağa sola her uyandığında değişik yatırıyorum. benimki uyurken dönmüo o yuzden arada kendim uyanıcada çeviriyorum.

ah cnm yaaa allah şifa versin. biran önce bulup tedaviye başlasınlar dualarımız seninle. hemşirelerin doktorların iyi olması süper burdaki doktorlara soru bile sorulmuo cevaplarken suratına bile bakmıolar.

Allah yardımcınız olsun canım acil şifalar kızına iyi haberlerini bekliyorum

çooook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

kızlar bebıslerınız hangı kelımelerı soyleyebılıyor ayy cok guzel bı donemdeyız sanırım acayıp hosuma gıdıyo benımkı ba-ba an-ne ve gel(ellerıyle gel yaparak soyluyor) sımdılık bu 3 kelımeyı soyluyor :)

canım çok geçmiş olsun

ben ek gıda bile vermeye başlayamadım.doktor 7 ayından 1 gün alınca diyo şimdi çok erkenmiş sizin doktorlar 6 aylıkmı başlattı ek gıdaya.

meyve suları ile başlayın dedi doktor 5 ay 1 haftalıkkken. sebze çorbası da veriyorum şimdi. şuanda 6 ay 3 haftalık ama pek yemeklerle arası yok. her seferinde ancak yarım çay bardağı ya da bir kaç çay kaşığı yiyor. emmek istiyor daha çok.

ben ek gıda bile vermeye başlayamadım.doktor 7 ayından 1 gün alınca diyo şimdi çok erkenmiş sizin doktorlar 6 aylıkmı başlattı ek gıdaya.

Ben beş buçuk aylıkken gitmiştim en son doktora liste verdi ama fazla acele etme dedi. Ben de ilk hafta heveslendim sonra bıraktım =) Son iki haftadır düzenli (sayılır) veriyorum. Emiyorsa seni çok geç kalma gibi bir şey söz konusu olmuyor. Ama yoğurt ve meyveyi aksatmasan iyi olur sanki...

ücretsiz izin 2 yıla çıktımı? bende 2012 nin sonuna kadar ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum.

öğretmen misiniz? parça parça izin kullanmak mümkün mü? ben de oğluma bakacak birini bulamazsam göreve başladıktan sonra tekrar izin alabiliyor muyuz diye merak ediyorum?

Son düzenleme:
öğretmen misiniz? parça parça izin kullanmak mümkün mü? ben de oğluma bakacak birini bulamazsam göreve başladıktan sonra tekrar izin alabiliyor muyuz diye merak ediyorum?

evet öğretmeni. 4 aylık izin aldım yazında maaş aalayım diye eylül ayında 9 aylık bir izin daha alırım böyle böyle tamamlarım 2 yılı.parça parça almakta sorun olucağını sanmıyorum.okul müdürüm söylerdi yoksa bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…