canım onu sana doktorun mu onerdı bızımkı uykusunda bıle ıkınıp duruyo uyuyamıyoo ya zınco kullanıyoruz ama bu dedıgın dahamı ıyı kı
rıtacım senın bebıs conformılı ıcerken anne sutunu bırakmadı demı
ironic benim bebişte öyle kuş g,ibi hemen uyanıyoo
dilek o dedigin ilacı doktor mu verdi size ? ay bize sab simplexi verdi bi işe yaramıyo sankii.. hem benim oglus gazı olmasa da aglıyo cok yaramaz,memnuniyetsiz hep o kaşları çatık :)))) çocugun cıkmaya niyeti yoktu zorla cıkarttık diye kızgın halen sanırım :))))
bana doktor metsil yazdı çünkü nurse harveysi devlet karşılamıyo bitkisel olduğu için. metsili dene olmazsa onu kullanırsın demişti. içinde sadece dereotu ve kimyon özleri var. metsil hiç bi işe yaramayınca bende aldım. çok şükür iyi geldi.
ay canım benim yaa.. cok haklısın.nasıl bir insan bunlar. sana ne diye eziyet ediyor! müsade etmeseydin verilir mi ufacık cocuk.. allah korusun vallahi. böyle kendi kendini yiyeceğine söyle yüzlerine ya. ay biraz insanda anlayış olur,düşünce olur cok şaşkınım valla... cekip alsaydın ellerinden cok kızdım! :95:git canım valla git kafa dinle biraz..ay fıttırcam ben bu hafta valizi toplayıp anneme gidicem oglumla beraber..sevgili görümcem temizlik yapıyomus cocuklarını bana yollamıs sanki benim yorgunlugum bana yetmiyo,bi de üstüne kendi geldi çocugumu agzından yüzünden şap şap öpüp durdu,bi de cocugumu abuk subuk tutuyo kucagında o da yetmiyo gibi küçük oğlunun kucagına verdi hatta onun omuzlarına oturttu yaa( cocugum oyuncak oldu ellerinde sakatlıcaklar yaa oturamayan cocugu oglunun omuzuna oturtuyoo kontrolde bişi cıksın sorcam hesabını bu ne yaaaaaaa
aglamak istiyorum yaa sinir sistemim cöktü artık,gerekirse dönmicem annemin yanından artık sadece oglumla kalmak istiyorum ya başa cıkamıcam ben bunlarla((((((((((
cıldırcam kuzu ya söylesen de yine aynılar,en cok da agzından öpmelerine ve oglunun omuzuna oturtmasına gıcık oldum,sakatlancak yavrum,6 aya kadar oturamazlar ki el kadar bebek yazık yavruma yaa,sinirlerim cok bozuk artık,şu eşimin görgüsüz ailesinden bıktım adamdan da vazgectim bu adamı boşamadıgım sürece bunlardan kurtulus yok vallahi artık adamı da gözden cıkardım eger o da aile kuzusu olmasaydı böle yapamazlardı,sırf ailesi kırılmasın memnun olsun die oglunu ve beni sallamıyo..istemiyorum artık koca falan daay canım benim yaa.. cok haklısın.nasıl bir insan bunlar. sana ne diye eziyet ediyor! müsade etmeseydin verilir mi ufacık cocuk.. allah korusun vallahi. böyle kendi kendini yiyeceğine söyle yüzlerine ya. ay biraz insanda anlayış olur,düşünce olur cok şaşkınım valla... cekip alsaydın ellerinden cok kızdım! :95:git canım valla git kafa dinle biraz..
offff canım .. allah yardımcın olsun cok zordur eminim.kafanı dinle,dinlenince dönersin valla.
of bu gece annem gidiyor. bende kaynanamla başbaşa kalcam :S
cıldırcam kuzu ya söylesen de yine aynılar,en cok da agzından öpmelerine ve oglunun omuzuna oturtmasına gıcık oldum,sakatlancak yavrum,6 aya kadar oturamazlar ki el kadar bebek yazık yavruma yaa,sinirlerim cok bozuk artık,şu eşimin görgüsüz ailesinden bıktım adamdan da vazgectim bu adamı boşamadıgım sürece bunlardan kurtulus yok vallahi artık adamı da gözden cıkardım eger o da aile kuzusu olmasaydı böle yapamazlardı,sırf ailesi kırılmasın memnun olsun die oglunu ve beni sallamıyo..istemiyorum artık koca falan da
yok canım eşime de güvenim yok artık,annemde oldugum sürece karar vericem evlilikle ilgili,bebeğimle ilgili böyle bir ortam hayal etmedim ben,o daha iyi bir ortamda büyümeyi hakediyobilmiyor mu acaba el kadar bebegin öyle oturamayacagını felan ? kendisininde varmış cocugu. ben kendim bile öpmüyorum bebegimi mikrop kapacak diye kokluyorum hep ne kötü insanlarmış hakikatten görgüsüzlermiş kuzum. sen boşver,üzülme sıkma canını. dedigin gibi git madem annene kafanı dinle,toparlan hem belki eşinde düzelmiş olur geldiginizde ne biliyim özler de belki kıymetinizi anlar.. aman ne biliyim ya.. allah yardımcın olsun ama strese girip üzülme sakın sütün felan gider allah korusun. boşver, görgüsüz insanlar icin kendini ve bebegini üzme.
yok canım eşime de güvenim yok artık,annemde oldugum sürece karar vericem evlilikle ilgili,bebeğimle ilgili böyle bir ortam hayal etmedim ben,o daha iyi bir ortamda büyümeyi hakediyo
cıldırcam kuzu ya söylesen de yine aynılar,en cok da agzından öpmelerine ve oglunun omuzuna oturtmasına gıcık oldum,sakatlancak yavrum,6 aya kadar oturamazlar ki el kadar bebek yazık yavruma yaa,sinirlerim cok bozuk artık,şu eşimin görgüsüz ailesinden bıktım adamdan da vazgectim bu adamı boşamadıgım sürece bunlardan kurtulus yok vallahi artık adamı da gözden cıkardım eger o da aile kuzusu olmasaydı böle yapamazlardı,sırf ailesi kırılmasın memnun olsun die oglunu ve beni sallamıyo..istemiyorum artık koca falan da
eşim almaya kalkınca bana kızıyoo,ya her gün kavga ya da kökten çözüm bulcam bu işeallah sabir versin canim okuyunca cok sasirdim yanlismi anladim diye tekrar okudum yani insan sinir olmazda ne olsun ben direk söylüyorum yapilmasini istemedigim seyleri daha onlarin vucudu neki kemikleri bile su gibi aman canim dikkat et onlar kucagina alirsa yanlarindan ayrilma birsey olur senin üstüne kalir sonra birde bakamiyorsun diye laf atarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?