2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızımın hala dişi çıkmadı devamlı eli ağzında kulağınıda çekiştirip duruyo ama görünürde diş falan yok sizinkilerin çıktımı dişi

benim kızımın hala dişi çıkmadı devamlı eli ağzında kulağınıda çekiştirip duruyo ama görünürde diş falan yok sizinkilerin çıktımı dişi

benim oğlumun yeni çıkmaya başladı dişi. alttan biri çıkıyor. çok tatlı bir şey. ama ağzının suyu çok fazla akıyor. yanakları kızardı bu nedenle. silsem de kırmızı. bi tavsiyeniz var mı?

Ben basladim 6 ay 1 haftalikken.. 1 haftadir peynir veriyorum daha dogrusu kahvalti.. Yumurtayi da ilk kez dun ekledim. Bulamac gibi bisey ama mecburen yiyor minnosum:)))

biz sabah yarım yumurta-tuzu alınmış peynir-1 çay k. tereyağ-ekmek içi bugün bi de tahin ekledim hepsini sütümle karıştırıyrm sonra meyva püresi öğlen sebze çorbası(biraz koyu yapıyorum ama öğrenecem inşallah) öğleden sonra da yoğurt veriyoruz hafta içi böyle hafta sonu ben yanındayken biraz karışıyor emiyor çüğnkü abartmışmıyız biz biraz??

ben 3 aydır çalışıyrm işe başlamadan önce 2hafta sürekli ağladım aynı duyguları yaşadım oğluma bakıp bakıp ağlıyordum işten eve gelince de ağladım ilk hafta ama sonra onun benden daha kolay alıştığını görünce rahatladım hatta artık ben eve gelince heyecanlanıyor üstüme atılıyor içim gidiyor ama onun için çalışıyoruz sonuçta inan onlar daha kolay alışıyor :)

Selam. Herkes iyi umarım, hasta bebişler de iyileşmiştir inşallah. Biz artık bir düzene girdik çok şükür. Yeme sorunumuzu atlattık, ne versem alıyor mecburen =) Sabah kalkınca emziriyorum yarım saat sonra 40 cc formül süte, bir cicibebe, biraz öğütülmüş ceviz biraz pekmez çok az da peynir koyuyorum bir güzel yiyor. Sonra emzirip uyutuyorum, uyanınca yoğurt - meyve (sırası belli olmuyor) Saat 4-5 gibi çorba, akşam 8 gibi de muhallebi veriyorum. Aralarda da sürekli emiyor çok şükür. Yavaş yavaş hareketlerimiz de değişmeye başladı, bacaklar havaya iyice kalkıyor, adım da atılıyor =)) Allah sağlık versin....

Bu arada ben kivi verdim kızıma bugün, aklıma takıldı bir zararı yoktur değil mi?

kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? kullanışlı mı? almayı düşünüyorum ama hiç kullanamayıp bir kenarda durmasından korkuyorum...

kızlar mama sandalyesi kullanan var mı? kullanışlı mı? almayı düşünüyorum ama hiç kullanamayıp bir kenarda durmasından korkuyorum...

ben de almadım daha ama öyle çok da para vermek istemiyorum. sanırım ıkeadan alıcam 35 tl fiyatı kullananlar da çok memnun olduklarını söylüyorlar. burdan kullanan varsa fikir verebilirmi ?

ben de almadım daha ama öyle çok da para vermek istemiyorum. sanırım ıkeadan alıcam 35 tl fiyatı kullananlar da çok memnun olduklarını söylüyorlar. burdan kullanan varsa fikir verebilirmi ?

Ikea'dakini gördüm bana çok kullanışsız geldi. Plastik ayakları hiç güvenli değil gibiydi. Aynı modelden bahsetmiyor da olabiliriz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…