ben de almadım daha ama öyle çok da para vermek istemiyorum. sanırım ıkeadan alıcam 35 tl fiyatı kullananlar da çok memnun olduklarını söylüyorlar. burdan kullanan varsa fikir verebilirmi ?
sma mama kullananlar arkadaşlar vardı eczanelere geldi alabilirler haberiniz olsun
dün doktordaydık ek gıdaya geçtik pekmez yasak cicibebede yasak hipp marka mamada kullanma dedi.ayrıca yürütecede kesinlikle koyma dedi.kan tahlili yaptılar kansızlıkçıktı kuzumda çok ağladı kanı alınırken ferrum 20 gün 20 damla 20 günden sonra 1 yaşına kadar 10 damla vericem.bide pelivit omega balık yağı verdi meyveli .şimdilik aklımdakiler bunlar.mama bebelac vermemi söyledi.kan aldırmak çok zordu yavrumun küçücük bileğinden zorla aldılar.neyse çok yazdım.
benim kızımın hala dişi çıkmadı devamlı eli ağzında kulağınıda çekiştirip duruyo ama görünürde diş falan yok sizinkilerin çıktımı dişi
CANIM GEÇMİŞ OLSUN KUZUYA MAŞALLAH...
canım ya niye hipp kullanma dedi ki? bebelac la anlaşmış olmasın direk mama markası verince insan şüpheleniyor sordunmu?
bizim yeni çoktı dişlerimizsizinde çıkar yakında kolayca inşallah ya canım kulağını çekiştiriyor diyorsun kulagı ağrıyor olmasın?
dün aşı olduk biraz mız mızız şimdide ....
ateş yaptımı aşı. bizde 3 mayısda aşı olcaz.yine çok ağlar kızım.ek gıdaya geçtik ama dün sadece çok az elma suyu verdim ilk defa .bu sabah oldu ne yapıcam nası yapıcam bilmiyorum.1 buçuk aydır hiç kiloda almadı yavrum bişiler vermem lazım yeni başladığınız zamanki bir günlük menüyü söylermisiniz bana hanginden günde nekadar vereyim.
canım biranda verilmez tabii ama ben ilk meyve püresi vermiştim. sonra ikinci hafta sebze çorbası(havuç pirinç patates) ekledim. üçüncü hafta hero baby peynirli pekmezli 8 tahıllı kahvaştıdan hazırlayıp vermeye başladım.sonra gece yatmadan bebelac irmikli muhallebi verdim. şimdi düzenli bir şekilde gidiyoruz. sabah kahvaltısını hazırlıyoruz içine ekstra yumurta yada peynir koyuyoruz. bazen iki cicibebe de koyuyoruz. öğlen sebze çorbamız var içine cicibebe ekmek ufalıyoruz. ara öğün bir gün meyve birgün yoğur birgünde meyveli yoğurt veriyoruz. akşam mümkün olduğunca işten gelince emziriyorum. pek birşey vermiyorum. gece yatmadan da muhallebisini veriyorum. gece kalkarsa emziriyorum yine. ayy çok uzun yazdım yaa
canım rahat ol kasılma ben elma suyu verdim 2-3 kjere sonra katı meyve sıkcağına attım püre olarak verdim sonra havuç verdim sonra bunları karıştırıp verdim bunlar bir haftada yaptım ben sonra çorba patates havuç pirinç ile başladım 2 gün aynısını yedirdim ki tadını öğrensin sonra sebze ekledim 2 günde bir sebze ekledim bençok çok saol ben dün akşam elma suyuyla başladığıma göre bir hafta sadece elma suyumu veriyim ikinci haftamı başka bişiye geçiyim bu akşam bebelacın gece mamasından vermeyi düşünüyodum vermesemmi
merhaba kızlar, muhallebiyi kendisi yapan var mı? nasıl yapıyorsunuz?
(Allah bütün meleklerimizi korusun)
canım ben kendim yapıyordum. pirinç unuyla hazırlayıp içine devam sütü ekliyordum. ama bugün sağlık ocağındaki hemşire tahıllı gece muhallebilerinden ver onların besleyiciliği daha iyi dedi. ben de onlardan yedireceğim artık.
ateş yaptımı aşı. bizde 3 mayısda aşı olcaz.yine çok ağlar kızım.ek gıdaya geçtik ama dün sadece çok az elma suyu verdim ilk defa .bu sabah oldu ne yapıcam nası yapıcam bilmiyorum.1 buçuk aydır hiç kiloda almadı yavrum bişiler vermem lazım yeni başladığınız zamanki bir günlük menüyü söylermisiniz bana hanginden günde nekadar vereyim.
kuzum akşam çok huysuzdu. zır pır ağlayarak kalktı. ilk defa bu kadar ağladığını gördüm(gerçi uzun değil kucağıma alıp pışpışlayınca geçiyordu) şimdi iyi gözüküyor, keyfi yerinde,ama içim gitti gece. aklıma iki ihtimal geliyor, ya gazı filan vardı, sancı yaptı(geçen kakasını zor yapmıştı acaba yine mi yapamıyor diye düşündüm ama geçenki gibi ıkınmıyordu, gazı olunca ayaklarını karnına filan geçerdi öyle de yapmadı) ya da acaba diş olabilir mi? böyle ağrı yapar mı çıkacağına yakın.
merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim ama ilkkz yazıyorum .neden muhallebinize inek sütü koymuyorsunuz?inek sütü 6 aydan sonra verilebilir.bu tamamen mama firmalarının uydurduğu bişey inek sütü alerjisi 100 çocuktan üçünde görülür.ki bu her gıda için geçerli olabilen bir orandır.yapmayın etmeyin arkadaşlar biz inek sütüyle büyüdük.muhallebinizi,yoğurdunuzu inek sütüyle hazırlayın.bir yaşa kadar verilmemesi hikaye,inanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?