2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar size bişi sorcam.yürüteç ve mama sandalyesi için kendi başına oturabiliyo olması lazım dimi.bizim fıstık hala oturamıyo da bunları şimdi alsam işe yaramaz dimi

evet cnm kendi kendine oturamadan yürütece yada mama sandalyesine oturtma ama yavaş yavaş koltukta falan oturt yardımcı ol oturmayıda öğrensin yoksa nasıl öğrencek kuzu. sonra zaten kendisi oturmak istio ve gayette güzel oturuo.

hergün minderlerle filan oturtuyorum ama hanım istemiyo.kaydırıyo kendini aşağı doğru.doktorda 10.aya kadar bile oturmayanları gördüm merak etme şimdiye kadar oturamayan çocuk hiç olmadı diyo:)

hergün minderlerle filan oturtuyorum ama hanım istemiyo.kaydırıyo kendini aşağı doğru.doktorda 10.aya kadar bile oturmayanları gördüm merak etme şimdiye kadar oturamayan çocuk hiç olmadı diyo:)

hehe o zaman acele etme senin kuzu geç oturcak demekki. ama dene gene oturtmayı önüne oyuncak falan koy ilk otururkende yere eğiliyorlar dire yukarı doğru bakmasını sağlaki beli ağrımasın kuzunun ben böyle 2 dak 5 dak derken alıştırdım.

selam ekim anneleri en sonunda kizim hastaneden taburcu oldu tüm güzel dilleklerinizi dualariniz icin cok cok cok tsk ederim dün eve geldik ev gibisi yok ya bir aydir hastanedeydik simdi iyi ama bir ay boyunca yogun bakim su bu kan vere vere bir hal oldu kizim 6800 gr gelyior kiloda verdi hastaliktan dolayi hep yatti belki simdi sürünüyor olacakti ama tekrar herseye basladi oturturmyuorum daha kendisini tutamyior kaslari zayifladigi icin oda zamanla yoluna gircek kurban oldugum allahim kimseye can ciger acisi göstermesin ne veriyorsa hayilrisini hastaliginda sifasini versin

çok geçmiş olsun canım.acele etme toparlansın kuzucuk geç olsun güç olmasın. toparlanır kısa zamanda. sağlığı yerinde olsunda.

çok geçmiş olsun cnm sağliği yerinde olsun kendini en kısa zamanda toparliyacaktır Allah bir daha yaşatmasın size bu aciyi...

Gözün aydın canım çok sevindim çıktığınıza inşallah bir daha yaşamayın bunu, kiloyu hiç dert etme sağlıklı ya toparlar yine merak etme

çok geçmiş olsun lara kuzusunada size de
bende sizin gibi korkularla hastanelerde geçirdim günümü
Ama şükıürler olsun şimdi çok iyiyiz bebekliğini atlatsın lara bakın o zaman hiç yaşamamış gibi olacaksınız inş.kızınızla birlikte gezip dolaşmaya başladığınızda çektiğim sıkıntılara değmiş diyosunuz inanın şimdi zayıf bünyeli bebeklerin anneleri için çok zor bi süreç ilk 2 yaşa kadar bağışıklık sistemleri çok zayif olduğu için çok çabuk hastalanıyolarRABBİM TÜM BEBEKLERİMİZİ HER TÜRLÜ HASTALIKTAN BAZA VE BELALARDAN MUHAFAZA ETSİN.......

canım benim çok geçmiş olsun çok sevinidim iyileştiğinize. kilosuna takılma şimdi bir anda toparlanır kuzu. hareketlenir yetişir yaşıtlarına üzülme. çok şükür ki iyileşti. rabbim bir daha yaşatmasın.

çok çok geçmiş olsun, gözünüz aydın. Allah bir daha düşürmesin. birkaç aya toparlar merak etme, yeter ki sağlığı iyi olsun.

canım çok sevindim inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamazsınız ve bir an önce minik kuzu toparlanır. çok çok geçmiş olsun

geçmş olsun canım.anlıyorum neler çektiğini.bidaha yaşatmaz rabbim inşallah.

gözün aydın canım. cok gecmis olsun kilosunu takma toparlar kuzucuk.

canım benım ya cok cok gecmıs olsun ya bebeklerımızı allahım korusun.ınsallh bundan sonra hersey umdugunuzdanda cok cok guzel gıder

lara çokkkkkkkkkkkkkkkk geçmiş olsun bida olmasın inşallah allah biran önce kendini toparlamasını nasip etsin kızına.

laracım canım ne olduğunu bilemiyorum, haftasonu özellikle girip okuyacağım ama çok geçmiş olsun canım, allah başka dert vermesin, bebişine sağlık versin.

inşallah hemen toparlanır pıtırcık :)

acele yazıyorum ama ne olur kabul et geçmiş olsun dileklerimi..

canım bu arada benim kızım 6350 civarında şu an, o da rahatsızlandı bi 450 gr kadar verdi. siz bizden iyisiniz bak maşallah, sonrasında da toparlanır merak etme.

lara62 kullanıcısından alıntı
selam ekim anneleri en sonunda kizim hastaneden taburcu oldu tüm güzel dilleklerinizi dualariniz icin cok cok cok tsk ederim dün eve geldik ev gibisi yok ya bir aydir hastanedeydik simdi iyi ama bir ay boyunca yogun bakim su bu kan vere vere bir hal oldu kizim 6800 gr gelyior kiloda verdi hastaliktan dolayi hep yatti belki simdi sürünüyor olacakti ama tekrar herseye basladi oturturmyuorum daha kendisini tutamyior kaslari zayifladigi icin oda zamanla yoluna gircek kurban oldugum allahim kimseye can ciger acisi göstermesin ne veriyorsa hayilrisini hastaliginda sifasini versin

canım çok geçmiş olsun zayıflığını hiç takma benim kızım hastalanmadığı halde 6,700 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…