kızlar ya sizin bebişler emekliyor mu? bizimki sadece oturabiliyor ama emekleme yok.geri geri gidiyor:26:.sizinkiler ne durumda? erken mi henüz,acelemi ediyorum acaba?
kızlar bana bi çözüm bulun nolur kızım bıronşit oldu hiç bişey yemiyo o biçim yiyen kızım ağzina mamadan başka bişiy vurmuyo bu iştahsız olması bironşit olmadan önce başlamıştı çok iştahsızz ne yapayım kızıma çok moralım bozuluyo bu sabah mama vardim verdiğim gibi kustu az önce yine verdim biberonu ağzından çektiğim gibib kustu niye böyle acaba bu durumu yaşayan varmı
canım hiç telaş yapma çocuk bu elbet yemediği dönemler olucak.benim kızım 3 haftadır beni+mamadan başka birşey veremedik
olur yani dönem dönem ki hasta diyosın gayet normal.ıhlamur ve kuşburnuyu kaynat şekersiz ver bebişine
canım geçmiş olsun benim kız kardeşimin kızı var bronşit oda 1 haftadır hiç birşey yemiyor ve biraz olsada yiyince hemen kusuyor oda çok iştahlı bir bebek aslında ne verse yer hiç birşeye reddetmezdi ama bu hastalık sanırsam hem midesini bulandırıyor hemde iştah kesiyor yani sadce senin bebeğinde bu durum söz konusu değil iyleşince eksi haline döner merak etme
kızlar bana bi çözüm bulun nolur kızım bıronşit oldu hiç bişey yemiyo o biçim yiyen kızım ağzina mamadan başka bişiy vurmuyo bu iştahsız olması bironşit olmadan önce başlamıştı çok iştahsızz ne yapayım kızıma çok moralım bozuluyo bu sabah mama vardim verdiğim gibi kustu az önce yine verdim biberonu ağzından çektiğim gibib kustu niye böyle acaba bu durumu yaşayan varmı
evet canim o kadar dogru bilip yanlis yaptigimiz seyler varmiski hic farkinda degiliz bakalim yarin gene phisik terapisi var bakalim yarin yeni bir seyler ögrenicekmiyim birde bebeklere bulgur pilavi karin agrisi yapyiormus ne kadar dogru bilmiyorum midede sislik yapinca rahatsilik yapyiormus duydum
merhaba arkadaşlar bende ekim 2010 annesiyim benide aranıza alırmısınız
iyi de çorbalarına katın diyorlar ben veriyorum şahsen
selam laracım
valla ben öyle de veriyorum yoğurda karıştırıp veriyorum
zayıflamak isteyen el kaldırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...kilolari-birlikte-verelimmi.html#post19242879
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?