2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar ya sizin bebişler emekliyor mu? bizimki sadece oturabiliyor ama emekleme yok.geri geri gidiyor:26:.sizinkiler ne durumda? erken mi henüz,acelemi ediyorum acaba?

Bizim minnos 4 mayista emeklemeye basladi:) ama herbebek farkli sonucta 23 nisandan beri de desteksiz oturuyor
ama bizimkinin de disleri cikmadi hala:)

kızlar bana bi çözüm bulun nolur kızım bıronşit oldu hiç bişey yemiyo o biçim yiyen kızım ağzina mamadan başka bişiy vurmuyo bu iştahsız olması bironşit olmadan önce başlamıştı çok iştahsızz ne yapayım kızıma çok moralım bozuluyo bu sabah mama vardim verdiğim gibi kustu az önce yine verdim biberonu ağzından çektiğim gibib kustu niye böyle acaba bu durumu yaşayan varmı

canım hiç telaş yapma çocuk bu elbet yemediği dönemler olucak.benim kızım 3 haftadır beni+mamadan başka birşey veremedik
olur yani dönem dönem ki hasta diyosın gayet normal.ıhlamur ve kuşburnuyu kaynat şekersiz ver bebişine

canım geçmiş olsun benim kız kardeşimin kızı var bronşit oda 1 haftadır hiç birşey yemiyor ve biraz olsada yiyince hemen kusuyor oda çok iştahlı bir bebek aslında ne verse yer hiç birşeye reddetmezdi ama bu hastalık sanırsam hem midesini bulandırıyor hemde iştah kesiyor yani sadce senin bebeğinde bu durum söz konusu değil iyleşince eksi haline döner merak etme

tamam canım çok sağol yaaa hep balgam kusuyo çok fena oldu yarım kilo verdi kızım bi haftada

anlıyorum canım ama işte ne yaparsın rabbim şifa versin tüm bebişlere

canım bizimde 2,5 aylıkken öyle olmuştu.önce bronşit başlangıcı dediler.şurup kullanmıştık.ama ateş yoktu sadece ara ara öksürüyor ve kusuyordu.sonra götürdüğümde micro crp yaptılar.bronşitle alakası yok enfeksiyon demişlerdi.başka bir ilaç verdiler.iki günde iyileşmişti.ateş yoksa dr dan micro crp iste bence.çok geçmiş olsun.en kısa sürede iyileşir inşallah

inşallah herşey yolunda gider canım.bulgur normal yetişkinlerde bile midesi hassas olanı rahatsız ediyor.ben hiç bulgur vermedim.zaten çok erken sanırım.

merhaba arkadaşlar bende ekim 2010 annesiyim benide aranıza alırmısınız

hosgeldin aramiza kübraderin

cok gecmis olsun canim gün boyu devamli kusarsa bebegi dr a götürmenin faydasi var

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım benim yaramaz da diş yok emeklemede yok şuan oturuyo kendi başına örümceğiyle yaramazlıklarına devam ediyor çekmecelerimi kurcalıyor artık ama iştahı fazla yok canımı sıkan o doktora götürdüm doktor ağız tadını sen bulacaksın dedi vitamin ilaçları yazdı gönderdi hiç beğenmiyorum buranın doktorlarını ne yapacağımı şaşırdım ek gıda sevmiyor kızım çok şey denedim ama sonuç olumsuz kaşığı uzattığım an ağlamaya başlıyor.yardımcı olsun kızlar

bugun suya et pirinc sogan domates makarna birazda tavuk suyu kaynatip blenderdan gecirdim uzun zamandan sonra ilk defa cok yedi sogan tatmi kati ne

tşk ederim lara 62.
bebişlerinizin kilosu boyu kaç? benim kızım ayına göre kiloda önde fakat boyu 2 ay geride ilerliyolar
çok sıkılıyorum bu duruma.kilo 9.50 boy 67 cm 7.5 aylık
paylaşırsanız sevinirim

kızlar çorbalara irmik koyuyosanızzz ne kadar koyuyonuz ve sebzelerle birliktemi yoksa pişmeye yakın mı koyuynuz acil cevap yazın çorbam üstünde çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…