2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

valla ben artık tuzsuz filan ayırmıyorum.kendimizinkini az tuzlu az salçalı yapıp ondan veriyorum.çok iştahlı değil normalde ama yemek sularını güzel yiyor.o da biliyo ağzının tadını.dediğin gibi herşey yasak.ben çok kasmıyorum ama kendimi.alışsın.biz büyürken annemiz biliyomuydu bu yasakları:)

hemen idrar testi yaptır canım Lara'nın da idrarı kokuyordu enfeksiyon çıktı iştahsızlıktan şüphelenip yaptırdık testi biz en belirgin etkisi bu idrar yolları enfeksiyonu iştahsızlık yapıyor

Yoğurt yiyor mu? Çorbaları falan yoğurtla vererek kandırmaya çalış. Belki yer. Bir de ben kayısı, kuru üzümden oluşan bir püre yaptım. Bazen yemek yemediği zaman onu veriyorum bir kaşık sonra çorbaya geçiyorum. Devamnda da gelecek sanıyor öyle öyle yediriyorum.

Ben de tuzu salçayı az koyup yapıyorum. Ona özel yaptığımda beğenip yemiyor. Biz ne yersek tattırıyorum mutlaka. Alışsın=)

hemen idrar testi yaptır canım Lara'nın da idrarı kokuyordu enfeksiyon çıktı iştahsızlıktan şüphelenip yaptırdık testi biz en belirgin etkisi bu idrar yolları enfeksiyonu iştahsızlık yapıyor

Bugün biraz daha iyi gibi. Bakalım devam ederse eğer götüreceğim ben de. İnşallah bişe çıkmaz. İştahsızlığı yok gerçi...

dr bana yemeğin suyuna ekmek batırıp vermek anlamsız dedi.faydası olmazmış.yemeğin kendisini biraz ez onu tattır demişti.

bizimki de emeklemiyor diş falan da yok.arkadaşım benden bir gün sonra doğum yaptı.onun alt dişleri çıkmış.gerçi geç çıkması daha iyi sağlam olur diyorlar ama.emekleme olayına takıldım.bu aylarda emeklemesi gerekmez mi.yüzüstü yatırınca kollar bacaklar çırpınıyor ama ilerleme yok.geri geri ittiriyor kendini:)

bebekler istahsiz oldugu zaman ne sinir bir durum benimkiside yemedigi zaman sinirden mahvolyuorum hicmi acikmaz

kizlar dis jellerini disikasindigi zaman süre kullanin her gün kullanirsaniz damak alisir etki göstermez

canim kafayi takma benimkiside ayni gecirdigi rahatsizliktan dolayi phsik terapisine gidiyorum ordaki dr 7 aylik bebegin yapmasi gereken herseyi yapyior dedi kizim lara icin senin bebeginin yaptiginin aynisini larada yapyior önce kaslarini gelistiriyor kendini yürüme icin vucut gelistiriyor her bebek ayni degil acele etme derim elinde sonunda yürüyecekler doganin kanununa uyuyorlar

valla canım bazen tuzluda veriyorum tabi çok aşırı acı tuzlu değil normal şekilde çünkü başka birşey yemiyor kızım yemeklerden biraz veriyorum bende alışsın yavaş yavaş.benim yaramazda gel babası yapıyor bu aylarda çabuk öğreniyorlar herşeyi.bizde zyıfız senin kız gibi 7.5 felan işte ne yapalım iştah yok zar zor kilo alıyoruz

bende fazla aldırmıyorum dediğin gibi önce bu kadar ayrıntılı mı büyüdük bizler sanki yesinler benim kızım yemekleri daha çok seviyor zaten iştah yok koca adam gibi yemek yiyecek benim kız :)

konuyla ilgisi yok ama bişi sorcam cetveli nasıl yapıyon yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum

cetveli liliypie diye yaz google dan oradan düzenle istediğin gibi daha sonra orada altta link var onu kopyalıyorsun profiline yapıştıracaksın hakkımda bölümü var oraya bende baya uğraşmıştım anlatabilmişimdir umarım.

kızlar bizim oğluş çok bağırıyor.uyanık olduğu sürede en fazla yarım saat oynuyor sonra hemen sıkılıyor bağırmaya başlıyor.ancak alıp başka odalara götürüp gezdirince susuyor.hiç kendi kendine oynama huyu yok.bazen tam bir kabus oluyor.yanlız olduğum zaman yemek bile yiyemiyorum.hiç bir iş yapamıyorum.uyuduğunda da tık sesi duysa kalkıyor.diş falan çıkardığı da yok.rahatsızlığı olsa hiç susmaz heralde.sizinkiler de öyle mi?

aynen benimkini anlatmışsın, son 4 gündür biz de öyleyiz. yalnız kalmayacak. çok yoruldum bu hafta sormayın...

benım oglumda bagırıyor sesının kac desıbel oldugunu olcuyor sankı bucurukler bu ayda annenın kendısını terk edecegı korkusu olurmus belkı ondaN yapıyordur benım oglum kendı kendıne oynuyor ama bazen yanınında goremezse aglıyor

aynen benim kızda böle hep kucak hep ilgi istiyo evde hiç bi iş yapamıyorum uykusu desen aynı çıt çıksa uyanıyo.şimdide hasta oldu burnu akıp duruyo çeşme gibi yarın doktora gitcez offfffffffff offfffffffff zor işler bunlar.Allah sağlık uzun ömür versin onlara hepsi hallolur büyüdüklerinde ararız bu günleri doya doya sevemeden anlamadan hemen büyüyüveriyorlar.neyse çok yazdım uyandı benim fıstık herkese hayırlı cumalar

aynen benimkide öyle...geceleri çok derin güzel uykusu vardı ama şimdi saat başı uyanıp orda olup olmadığımı kontrol ediyor.. yanıma yatırsam daha kolay olacak benim için ama onada alışır diye korkuyorum

canım sen facete yazdın mı bunu erva mısın

yok değilim canım face de yazmadım
aynıbenim kızım a öyle hiç tek kalmak istemiyor bugünde öksürüğü var doktora götürdüm inş düzelir.sizlere birşey soracam doktor bana devit3 kullANMA artık dedi poliviti kullanacakmışım bana bilgi verin kızlar.

yok değilim canım face de yazmadım
aynıbenim kızım a öyle hiç tek kalmak istemiyor bugünde öksürüğü var doktora götürdüm inş düzelir.sizlere birşey soracam doktor bana devit3 kullANMA artık dedi poliviti kullanacakmışım bana bilgi verin kızlar.[/QUOTE]
neden öyle söyledi acaba bende mi sorsam doktora

altı aya kadar devit 3 müş ondan sonra polivit kullanacakmışım sizin doktorlar ne diyor bu duruma.
birde bebeğiniz hasta olduğunda ferro sanol kan ilacını vermeyecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…