kendi yediğin yemeğin suyundan mı veriyorsun yoksa bebeğine tuzsuz mu ayırıyorsun ben bazen yemeğe tuz atmadan ayırıyorum bazen tuzluda veriyorum salça yasak tuz yasak herşey yasak bebeklere ama salçasız yemek hiç vermedim kızımda emeklemiyor sadece yattığı yerde popsuyla sürüne sürene dönüyor koltuğa tutunarak bir süre ayakta duruyor ama yürüteçte kıpırdamıyor yürütecin üzerindeki oyuncaklarıyla oynuyor kilo olarak biraz zayıf 7 kilo ona biraz üzülüyorum gel babası gel yapmayı ögrendi çagır babanın dediğimiz zaman ellerini açıp kapatıyor
Selam kızlar sizler de yavrularınız da iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür. Fazla hareketlendik ama hala dönmüyoruz =) Ağızda yemek tutmayı öğrendik, yutturana kadar canım çıkıyor.
Şu sıralar kızımın çişi çok keskin kokmaya başladı. Nedenine baktım netten ama emin olamadım. İdrar yollarında enfeksiyon olsa acısı falan olmaz mı :/
Bir de ben hiç kızıma yağ krem türü şeyler sürmedim. Yağdan özellikle rahatsız oluyor. Ama yüzünde az kuruluk olmaya başladı sanki. Kullandığınız kremler neler acaba fikir verebilir misiniz?
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasl.benim yaramaz ne emekliyo ne diş ortada birşey yok tembel çıktık biz biraz.ek besin konusunda aynıyız yemiyor doğru düzgün kızım bende yemeklerin suyundan veriyorum artık ekmek içini batırıyorum sulu şeylere öyle yediriyorum onu da zor bela yemiyor
valla ben artık tuzsuz filan ayırmıyorum.kendimizinkini az tuzlu az salçalı yapıp ondan veriyorum.çok iştahlı değil normalde ama yemek sularını güzel yiyor.o da biliyo ağzının tadını.dediğin gibi herşey yasak.ben çok kasmıyorum ama kendimi.alışsın.biz büyürken annemiz biliyomuydu bu yasakları:)
hemen idrar testi yaptır canım Lara'nın da idrarı kokuyordu enfeksiyon çıktı iştahsızlıktan şüphelenip yaptırdık testi biz en belirgin etkisi bu idrar yolları enfeksiyonu iştahsızlık yapıyor
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasl.benim yaramaz ne emekliyo ne diş ortada birşey yok tembel çıktık biz biraz.ek besin konusunda aynıyız yemiyor doğru düzgün kızım bende yemeklerin suyundan veriyorum artık ekmek içini batırıyorum sulu şeylere öyle yediriyorum onu da zor bela yemiyor
bebekler istahsiz oldugu zaman ne sinir bir durum benimkiside yemedigi zaman sinirden mahvolyuorum hicmi acikmazmerhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasl.benim yaramaz ne emekliyo ne diş ortada birşey yok tembel çıktık biz biraz.ek besin konusunda aynıyız yemiyor doğru düzgün kızım bende yemeklerin suyundan veriyorum artık ekmek içini batırıyorum sulu şeylere öyle yediriyorum onu da zor bela yemiyor
kizlar dis jellerini disikasindigi zaman süre kullanin her gün kullanirsaniz damak alisir etki göstermezgecmıs olsun canım astalanınca zayıflıyor bebısler malesef
amin canım cümlemizin bebişlerini
ona korkuyorum canım ya sezeryanlıyım ya gercı bu konuyu pek arastırmadım sezeryanlı olunca neler yapılabıldıgını umarım gıder ya cok asırı degıl ama bazen cok gozume takılıyo
benım oglumun daha cıkmadı dıslerı ama fıtıl kullandım ateslıyse yarım degılse butun fıtıl ver demıstı doktor ama o doktora pek guvemedıgım ıcın mecbur kalmadıkca kullanmadım kendı doktorumuzda bısey soylemedı dıs jelı denedın mı benım bebısınde cok kasınıyo huzursuz oluyo dıs jelı kullan dıyorlar kımılerıde kullanma curutuyo dıyo bu konuda bılgısı olan var mı kızlar
canim kafayi takma benimkiside ayni gecirdigi rahatsizliktan dolayi phsik terapisine gidiyorum ordaki dr 7 aylik bebegin yapmasi gereken herseyi yapyior dedi kizim lara icin senin bebeginin yaptiginin aynisini larada yapyior önce kaslarini gelistiriyor kendini yürüme icin vucut gelistiriyor her bebek ayni degil acele etme derim elinde sonunda yürüyecekler doganin kanununa uyuyorlarbizimki de emeklemiyor diş falan da yok.arkadaşım benden bir gün sonra doğum yaptı.onun alt dişleri çıkmış.gerçi geç çıkması daha iyi sağlam olur diyorlar ama.emekleme olayına takıldım.bu aylarda emeklemesi gerekmez mi.yüzüstü yatırınca kollar bacaklar çırpınıyor ama ilerleme yok.geri geri ittiriyor kendini:)
kendi yediğin yemeğin suyundan mı veriyorsun yoksa bebeğine tuzsuz mu ayırıyorsun ben bazen yemeğe tuz atmadan ayırıyorum bazen tuzluda veriyorum salça yasak tuz yasak herşey yasak bebeklere ama salçasız yemek hiç vermedim kızımda emeklemiyor sadece yattığı yerde popsuyla sürüne sürene dönüyor koltuğa tutunarak bir süre ayakta duruyor ama yürüteçte kıpırdamıyor yürütecin üzerindeki oyuncaklarıyla oynuyor kilo olarak biraz zayıf 7 kilo ona biraz üzülüyorum gel babası gel yapmayı ögrendi çagır babanın dediğimiz zaman ellerini açıp kapatıyor
valla ben artık tuzsuz filan ayırmıyorum.kendimizinkini az tuzlu az salçalı yapıp ondan veriyorum.çok iştahlı değil normalde ama yemek sularını güzel yiyor.o da biliyo ağzının tadını.dediğin gibi herşey yasak.ben çok kasmıyorum ama kendimi.alışsın.biz büyürken annemiz biliyomuydu bu yasakları:)
bebekler istahsiz oldugu zaman ne sinir bir durum benimkiside yemedigi zaman sinirden mahvolyuorum hicmi acikmaz
evet canım çok zor ya bazen ağlıyordum sinirden artık aldırmıyorum yemeklerden tıkıyorum ağzına zar zor zayıf olmasıda bir ayrı üzüntü ne yapım sağlıklı olsun büyür yaramazım.
Yoğurt yiyor mu? Çorbaları falan yoğurtla vererek kandırmaya çalış. Belki yer. Bir de ben kayısı, kuru üzümden oluşan bir püre yaptım. Bazen yemek yemediği zaman onu veriyorum bir kaşık sonra çorbaya geçiyorum. Devamnda da gelecek sanıyor öyle öyle yediriyorum.
kayısı kuru üzümüde denedim onu da sevmedi benim kızın kaşığa karşı alerjisi var bence :)kaşığı uzattığım an ağlıyo elimle yediriyorum bende yoğurt de yemiyo ama yoğurt çorbasını yemişti kendimize yapmıştım onu yemişti bende bugün yine pişirdim kızıma bakalım yiyecekmi.çok zor işler bunlar ya
konuyla ilgisi yok ama bişi sorcam cetveli nasıl yapıyon yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum
kızlar bizim oğluş çok bağırıyor.uyanık olduğu sürede en fazla yarım saat oynuyor sonra hemen sıkılıyor bağırmaya başlıyor.ancak alıp başka odalara götürüp gezdirince susuyor.hiç kendi kendine oynama huyu yok.bazen tam bir kabus oluyor.yanlız olduğum zaman yemek bile yiyemiyorum.hiç bir iş yapamıyorum.uyuduğunda da tık sesi duysa kalkıyor.diş falan çıkardığı da yok.rahatsızlığı olsa hiç susmaz heralde.sizinkiler de öyle mi?
benım oglumda bagırıyor sesının kac desıbel oldugunu olcuyor sankı bucurukler bu ayda annenın kendısını terk edecegı korkusu olurmus belkı ondaN yapıyordur benım oglum kendı kendıne oynuyor ama bazen yanınında goremezse aglıyorkızlar bizim oğluş çok bağırıyor.uyanık olduğu sürede en fazla yarım saat oynuyor sonra hemen sıkılıyor bağırmaya başlıyor.ancak alıp başka odalara götürüp gezdirince susuyor.hiç kendi kendine oynama huyu yok.bazen tam bir kabus oluyor.yanlız olduğum zaman yemek bile yiyemiyorum.hiç bir iş yapamıyorum.uyuduğunda da tık sesi duysa kalkıyor.diş falan çıkardığı da yok.rahatsızlığı olsa hiç susmaz heralde.sizinkiler de öyle mi?
canım sen facete yazdın mı bunu erva mısınYoğurt yiyor mu? Çorbaları falan yoğurtla vererek kandırmaya çalış. Belki yer. Bir de ben kayısı, kuru üzümden oluşan bir püre yaptım. Bazen yemek yemediği zaman onu veriyorum bir kaşık sonra çorbaya geçiyorum. Devamnda da gelecek sanıyor öyle öyle yediriyorum.
kayısı kuru üzümüde denedim onu da sevmedi benim kızın kaşığa karşı alerjisi var bence :)kaşığı uzattığım an ağlıyo elimle yediriyorum bende yoğurt de yemiyo ama yoğurt çorbasını yemişti kendimize yapmıştım onu yemişti bende bugün yine pişirdim kızıma bakalım yiyecekmi.çok zor işler bunlar ya
bebekler istahsiz oldugu zaman ne sinir bir durum benimkiside yemedigi zaman sinirden mahvolyuorum hicmi acikmaz
kizlar dis jellerini disikasindigi zaman süre kullanin her gün kullanirsaniz damak alisir etki göstermez
canim kafayi takma benimkiside ayni gecirdigi rahatsizliktan dolayi phsik terapisine gidiyorum ordaki dr 7 aylik bebegin yapmasi gereken herseyi yapyior dedi kizim lara icin senin bebeginin yaptiginin aynisini larada yapyior önce kaslarini gelistiriyor kendini yürüme icin vucut gelistiriyor her bebek ayni degil acele etme derim elinde sonunda yürüyecekler doganin kanununa uyuyorlar
dogru soyluyorsun canım alısır dedıgın gıbı
kızlar bizim oğluş çok bağırıyor.uyanık olduğu sürede en fazla yarım saat oynuyor sonra hemen sıkılıyor bağırmaya başlıyor.ancak alıp başka odalara götürüp gezdirince susuyor.hiç kendi kendine oynama huyu yok.bazen tam bir kabus oluyor.yanlız olduğum zaman yemek bile yiyemiyorum.hiç bir iş yapamıyorum.uyuduğunda da tık sesi duysa kalkıyor.diş falan çıkardığı da yok.rahatsızlığı olsa hiç susmaz heralde.sizinkiler de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?