kızlar çorbalara irmik koyuyosanızzz ne kadar koyuyonuz ve sebzelerle birliktemi yoksa pişmeye yakın mı koyuynuz acil cevap yazın çorbam üstünde çünkü
tşk ederim lara 62.
bebişlerinizin kilosu boyu kaç? benim kızım ayına göre kiloda önde fakat boyu 2 ay geride ilerliyolar
çok sıkılıyorum bu duruma.kilo 9.50 boy 67 cm 7.5 aylık
paylaşırsanız sevinirim
benim kizim 7 bucuk aylik 7kg260 gr 69 cm geliyoruz ama bence hic boyuna falan takma ana baba uzunsa oda uzun olur kisaysa oda kisa olur birde beslenmesi cok önemli simdi ben ne yapayim benimkisi 3600 dogdu kac kilodayiztşk ederim lara 62.
bebişlerinizin kilosu boyu kaç? benim kızım ayına göre kiloda önde fakat boyu 2 ay geride ilerliyolar
paylaşırsanız sevinirim
kızım bironşit olmuştu yaaa kızlar ağzi pamukcuk taki bezaylıklar gibi oldu damağında bi yerde var dilinde var yanaklarında tek tük var bu pamukcuc demi ne yapayım nasıl geçiyo çocuğa hiç rahatsıxlık vediği oluyomu
Benim bebisim 7,5 aylik 10 kilo 650 gram ve 72 cm
bence simdiki boy pek gosterge degil ben de 52 cm dogmusum ama simdi boyum 1.68 :)) hic de selvi boylu olmadim
benım bebısımın boyu 6bucuk aylıkken 72 cm kılosuda 8.300'du bu ay kac oldu bılmıyorum ama sık banyo yaptırıp bebeyagı ıle yaglayınca gelısımlerı daha guzel oluyortşk ederim lara 62.
paylaşırsanız sevinirim
Benim bebisim 7,5 aylik 10 kilo 650 gram ve 72 cm
bence simdiki boy pek gosterge degil ben de 52 cm dogmusum ama simdi boyum 1.68 :)) hic de selvi boylu olmadim
zayıflamak isteyen el kaldırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...kilolari-birlikte-verelimmi.html#post19242879
benım bebısımın boyu 6bucuk aylıkken 72 cm kılosuda 8.300'du bu ay kac oldu bılmıyorum ama sık banyo yaptırıp bebeyagı ıle yaglayınca gelısımlerı daha guzel oluyor
masallah canım senın bebıs supermıs rabbım nazarlardan esırgesın
benım bebısımın boyu 6bucuk aylıkken 72 cm kılosuda 8.300'du bu ay kac oldu bılmıyorum ama sık banyo yaptırıp bebeyagı ıle yaglayınca gelısımlerı daha guzel oluyor
zayıflamak degılde sadece göbüş erisin yeter bana ona da var mı cozum
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım benim yaramaz da diş yok emeklemede yok şuan oturuyo kendi başına örümceğiyle yaramazlıklarına devam ediyor çekmecelerimi kurcalıyor artık ama iştahı fazla yok canımı sıkan o doktora götürdüm doktor ağız tadını sen bulacaksın dedi vitamin ilaçları yazdı gönderdi hiç beğenmiyorum buranın doktorlarını ne yapacağımı şaşırdım ek gıda sevmiyor kızım çok şey denedim ama sonuç olumsuz kaşığı uzattığım an ağlamaya başlıyor.yardımcı olsun kızlar
slm kızlar. kızımın alt dişleri çıktı ama bu kezde üst dişleri çıkacak sanırım çok huysuzlaştı. uyumakta çok zorlanıor. doktora götürdüm günde 2 kez yarımşar ağrı kesici fitil kullanabilirsin dedi.aranızda fitil kullanan varmı?
Selam kızlar sizler de yavrularınız da iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür. Fazla hareketlendik ama hala dönmüyoruz =) Ağızda yemek tutmayı öğrendik, yutturana kadar canım çıkıyor.
Şu sıralar kızımın çişi çok keskin kokmaya başladı. Nedenine baktım netten ama emin olamadım. İdrar yollarında enfeksiyon olsa acısı falan olmaz mı :/
Bir de ben hiç kızıma yağ krem türü şeyler sürmedim. Yağdan özellikle rahatsız oluyor. Ama yüzünde az kuruluk olmaya başladı sanki. Kullandığınız kremler neler acaba fikir verebilir misiniz?
gecmıs olsun canım astalanınca zayıflıyor bebısler malesefgerçekten kocaman bi maşallah.benimoğluşumda diş çıkarıyo üstüne bide grip oldu doktora götürdük 3 gün sonra 7 ayını dolduracak bu arada.7.300 kilo vermiş kuzum geçen ay bile 7.550 ydi.boyu 70 cm. in
amin canım cümlemizin bebişlerinimasallahamin canim allah nazarlardan korusun
ona korkuyorum canım ya sezeryanlıyım ya gercı bu konuyu pek arastırmadım sezeryanlı olunca neler yapılabıldıgını umarım gıder ya cok asırı degıl ama bazen cok gozume takılıyosanırım onun tek yolu düzenli egzersiz.özellikle karın kaslarını çalıştıracak hareketlerini hergün sayısını artırarak yapmak ve bırakmamak
benım oglumun daha cıkmadı dıslerı ama fıtıl kullandım ateslıyse yarım degılse butun fıtıl ver demıstı doktor ama o doktora pek guvemedıgım ıcın mecbur kalmadıkca kullanmadım kendı doktorumuzda bısey soylemedı dıs jelı denedın mı benım bebısınde cok kasınıyo huzursuz oluyo dıs jelı kullan dıyorlar kımılerıde kullanma curutuyo dıyo bu konuda bılgısı olan var mı kızlarslm kızlar. kızımın alt dişleri çıktı ama bu kezde üst dişleri çıkacak sanırım çok huysuzlaştı. uyumakta çok zorlanıor. doktora götürdüm günde 2 kez yarımşar ağrı kesici fitil kullanabilirsin dedi.aranızda fitil kullanan varmı?
merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasl.benim yaramaz ne emekliyo ne diş ortada birşey yok tembel çıktık biz biraz.ek besin konusunda aynıyız yemiyor doğru düzgün kızım bende yemeklerin suyundan veriyorum artık ekmek içini batırıyorum sulu şeylere öyle yediriyorum onu da zor bela yemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?