2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar çorbalara irmik koyuyosanızzz ne kadar koyuyonuz ve sebzelerle birliktemi yoksa pişmeye yakın mı koyuynuz acil cevap yazın çorbam üstünde çünkü

ben sebzeler pişince altını kapatıp içine 1 1.5 tatlı kaşığı irmik ekliyorum sıcağıyla şişiyorlar zaten

kızım bironşit olmuştu yaaa kızlar ağzi pamukcuk taki bezaylıklar gibi oldu damağında bi yerde var dilinde var yanaklarında tek tük var bu pamukcuc demi ne yapayım nasıl geçiyo çocuğa hiç rahatsıxlık vediği oluyomu

kızım pamukcuk oldu galiba dilinde damağında yanaklarında beyazlanmalar var ne yapayım kızlar nasıl geçer bunda ağrı falan oluyomu

Pamukçuk olduğundan eminsen eğer bir kaseye biraz karbonat ve su koy, pamuğa batırıp sil kızının ağzını. Birkaç gün dene geçer. Acıyordur yavru :/

Benim bebisim 7,5 aylik 10 kilo 650 gram ve 72 cm
bence simdiki boy pek gosterge degil ben de 52 cm dogmusum ama simdi boyum 1.68 :)) hic de selvi boylu olmadim

benim kizim 7 bucuk aylik 7kg260 gr 69 cm geliyoruz ama bence hic boyuna falan takma ana baba uzunsa oda uzun olur kisaysa oda kisa olur birde beslenmesi cok önemli simdi ben ne yapayim benimkisi 3600 dogdu kac kilodayiz

canim eczaneye git pamukcuk kremi al cünkü tülbentle sildigin zaman daha kötüymüs mideye ve dilde derinin altina yerlesip tekrarlaya bilirmis ben hastanede öyle yapayim dedim hemsire bana güzel bir sekilde aciklayinca anladim krem al sür mideye gecerse yeme problemleri daha kötü olur

bence simdiki boy pek gosterge degil ben de 52 cm dogmusum ama simdi boyum 1.68 :)) hic de selvi boylu olmadim

evet sana katiliyorum boya kiloya aslinda takmamak lazim en önemlisi saglikli olmalari hicde selvi boylu olmadkima cok güldüm

benım bebısımın boyu 6bucuk aylıkken 72 cm kılosuda 8.300'du bu ay kac oldu bılmıyorum ama sık banyo yaptırıp bebeyagı ıle yaglayınca gelısımlerı daha guzel oluyor

masallah canım senın bebıs supermıs rabbım nazarlardan esırgesın

gerçekten kocaman bi maşallah.benimoğluşumda diş çıkarıyo üstüne bide grip oldu doktora götürdük 3 gün sonra 7 ayını dolduracak bu arada.7.300 kilo vermiş kuzum geçen ay bile 7.550 ydi.boyu 70 cm. in

masallah amin canim allah nazarlardan korusun

Selam kızlar sizler de yavrularınız da iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür. Fazla hareketlendik ama hala dönmüyoruz =) Ağızda yemek tutmayı öğrendik, yutturana kadar canım çıkıyor.

Şu sıralar kızımın çişi çok keskin kokmaya başladı. Nedenine baktım netten ama emin olamadım. İdrar yollarında enfeksiyon olsa acısı falan olmaz mı :/

Bir de ben hiç kızıma yağ krem türü şeyler sürmedim. Yağdan özellikle rahatsız oluyor. Ama yüzünde az kuruluk olmaya başladı sanki. Kullandığınız kremler neler acaba fikir verebilir misiniz?

slm kızlar. kızımın alt dişleri çıktı ama bu kezde üst dişleri çıkacak sanırım çok huysuzlaştı. uyumakta çok zorlanıor. doktora götürdüm günde 2 kez yarımşar ağrı kesici fitil kullanabilirsin dedi.aranızda fitil kullanan varmı?

küçük kaşıklarla denedinmi hiç mesela çay kaşığıyla dene önce kaşığı ver ona biraz oynasın belkide bu şekilde kaşığa alışır

yarim fitili daha kücükken simdi tam kullaniyoruz ates olursa her fitil arasi 6 saat olmasi lazim

ben vücuduna mustelanın yağını kullanıyorum,yüzünede her akşam yatmadan önce dalinin aloe veralı bebek yağını kullanıyorum.hafif kızarıklık da varsa bebe yağı yerine bebek sütü sürmeyi dene.yeğenimim cildine yağlar iyi gelmemişti dr süt kullan demişti kardeşime.popuş içinse hiç pişik kremi kullanmadım.has zeytinyağını tavada yakıp onu sürüyorum.çok faydalı,hiç pişik olmadı.canım annemin fikriydi.tavsiye ederim.

idrar kokusu da belki yediği içtiği şeylerden kaynaklanıyordur.bol su içir,idrar yolları için en sağlılıklısı,ama için rahat etmezse danış bence bir dr.a.

yemek konusunda biri yazmış,çok doğru daha küçük bir kaşıkla dene.kaşık olarak metal kullanma ama silikon yada kauçuk kullan.metal şeyler damaklarını zedeler.birazda yaramazlığından yapıyordur.bizimkide oyun yapıyor yerken hatta ağzında gargara falan yapıyor:)) gerçekten sabır işi yemek yedirmek...

gecmıs olsun canım astalanınca zayıflıyor bebısler malesef
masallah amin canim allah nazarlardan korusun
amin canım cümlemizin bebişlerini
sanırım onun tek yolu düzenli egzersiz.özellikle karın kaslarını çalıştıracak hareketlerini hergün sayısını artırarak yapmak ve bırakmamak
ona korkuyorum canım ya sezeryanlıyım ya gercı bu konuyu pek arastırmadım sezeryanlı olunca neler yapılabıldıgını umarım gıder ya cok asırı degıl ama bazen cok gozume takılıyo
benım oglumun daha cıkmadı dıslerı ama fıtıl kullandım ateslıyse yarım degılse butun fıtıl ver demıstı doktor ama o doktora pek guvemedıgım ıcın mecbur kalmadıkca kullanmadım kendı doktorumuzda bısey soylemedı dıs jelı denedın mı benım bebısınde cok kasınıyo huzursuz oluyo dıs jelı kullan dıyorlar kımılerıde kullanma curutuyo dıyo bu konuda bılgısı olan var mı kızlar

merhabalar kızlar nasılsınız bebişler nasl.benim yaramaz ne emekliyo ne diş ortada birşey yok tembel çıktık biz biraz.ek besin konusunda aynıyız yemiyor doğru düzgün kızım bende yemeklerin suyundan veriyorum artık ekmek içini batırıyorum sulu şeylere öyle yediriyorum onu da zor bela yemiyor

kendi yediğin yemeğin suyundan mı veriyorsun yoksa bebeğine tuzsuz mu ayırıyorsun ben bazen yemeğe tuz atmadan ayırıyorum bazen tuzluda veriyorum salça yasak tuz yasak herşey yasak bebeklere ama salçasız yemek hiç vermedim kızımda emeklemiyor sadece yattığı yerde popsuyla sürüne sürene dönüyor koltuğa tutunarak bir süre ayakta duruyor ama yürüteçte kıpırdamıyor yürütecin üzerindeki oyuncaklarıyla oynuyor kilo olarak biraz zayıf 7 kilo ona biraz üzülüyorum gel babası gel yapmayı ögrendi çagır babanın dediğimiz zaman ellerini açıp kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…