2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

2 gun önce herkes bosayacak olmus heralde :)
bende ilk kez bu kadar sinirlenmiştim kötü olan kayınvalide duydu. Esimin memlekette artık herkese anlatır.
Bilmeyende bizim sorunlu oldumuzu sanır. İkimizde birbirimize kıyamayız Allaha sükür cok mutlu bir evliliğim var ama su bir ayda valide ile nerdeyse bozulyordu yaaaaa altust oldum yakın olanlara Allah sabır versin ya dönemden kaynaklandı ya da bebekle bana cok karıstı fit oldum.

Anacım ben öle mutfakta pek marifet bilmem yemeklerimi güzel yaparım esimde bayılır fakat hamur mamur yogurmak ne bilim anlamam hele lohusa halimle ne bilem. birde calısıyorum eve gelince yemek bulasık anca toparlıom haftasonuda sil süpür cok toplu olmaz dolaplar düzenim bana göre var elbet ama valide ev hanımı masallah herseyide biliyor hakikaten herseyin en iyisini biliyor prof olmus bu konuda e bu kadına benim gibi bir gelin degilde ev kızı gelin gerekmiş meger birde menapoz sanırım hiç durmuo durmadan yemek o bitti börek çörek birde temizlik hastası günde 2 bazen 3 kez camasır mak. calıstırdı
Ayak uyduramadım kendimide bir pis hissettim sormayın evimde pis degildir düzenlidir ama sasaladım bir dönem yasadım geldi mutfagın düzenini degiştirdi kendine göre ayarladı simdi aradımı bulamıom sanki benime vim degil o derece yabancıyım evime

Aman nese daha sözetmicem. Kötü söz kimseye bişi kazandırmıyor. Sağolsun geldi baktı elinden geleni yaptı. Biraz eski yeni catısmamız ldu bebek bakımında onada sesimi cıkarmadım. Od iyiligini istio sonucta. Giderken gönlümü almak ister gibi yine börek çörek yemek üstüe yemek yaptı gitti anam sağolsun. lohusalık boyunca kompostomu eksik etmedi unuttum kendi getirdi önüme. Allah razı olsun
keske daha az kalsa hersey tadında kalsaydı ama olmadı bundada bir hayır vardır diom

ironic bu arada dün diyemedim bebenin fotunu bir ara avatar yapmıstın cok tatlı canım kim olsa dayanamaz kızz :) dilser senin kızın dogum fotunu hala hatırlıom okumadın sanırım cok begenmiştim taliptim fakat platinin kıza vuruldum bu defa

Alacam Rüyayı :) platin duy sesimi

cok saol cnm,bi de yüzünü burusturup içini çeke çeke aglamasını görsen hiç dayanamazsın içim gitti yani hala moralim cok bozuk (

cok saol cnm,bi de yüzünü burusturup içini çeke çeke aglamasını görsen hiç dayanamazsın içim gitti yani hala moralim cok bozuk (

benimkide pek nazlı bazen agladıgınde anneeeeeeeeemmmm diye nazlarsam alt dudak bi şişio bir aglama efekti verio yüze Alalhım içim parcalanıo ama hoşuma gitmeye basladı hiç kıyamadıgıma yaaaaaa o dudkları ısırsam yok böyle bir tat su dünyada

bu gece de uykusuz olucam garanti 3 saatdir uyuyo bızım kız gece saat bası kalkıyo bıde uyumıyo gunduzde tekım korkuyom uyuyamıyom ama bir an önce büyümesini hiç istemiyom bu halinin tadını cıkarıyom :90:

kızlar 2 göğsümü eşit emziriyom ama sol göğsüm daha küçük ya neden anlamadım sağda daha yoğun süt geliyo sizdede böle bir durum varmı? benım kız uynaıcak galıba sızlamya basladı göğsüm

Selam..

Acayip uykum var 24 saat uyumak istiyorum bugün oğlumla forum istanbula gittik, puset almamıştım baktım lazım olucak, havada güzel eşimi iteleye iteleye ikna ettim :)) dua et bu çocuk hasta olmasın dedi çok korkuyor hasta olucak diye, bende biraz alşsın istiyorum malum anası gezenti zaten çok durmadık arabasını aldık 2 dolanıp bi yemek yedik çıktık.Oğlum maşallah evden çıkarken uyudu dönene kadar zorla uyandırıp yedirdim..Eşimde diyoor ee annesinin oğlu sen hamileyken evde oturdunmuki :))

selam cnm,maşallah geziyosunuz ne güzel,ben de arada arabasına koyup cıkarıyorum hava iyiyken,hem hava alıyo mışıl mışıl uyuyo gezerken hem de bana yürüyüş oluyo..aslında uzmanlar kar yağsa bile sıkıca giydirip yarım saat de olsa dışarı cıkarın bebeginizi diyolar,ama alışveriş merkezlerine sık götürmek pek iyi değilmiş,malum kapalı ortam ve kış mevsimindeyiz mikroplar kol geziyo...

Bizim daha ilk gezmemizdi, araba yok diye güzel hava olsada çıkamadık kucakta olmak onuda benide fazlasıyla yoracaktı çünkü.Evet hergün çıkarın diyorlar, bende istiyorum bakalım babamız müsade edecekmi, Allah korusun sonra hasta ettin diye dilinden kurtulamam.İyi değil diyorlar ama kış günüde dışarda fazla duramıyorsun, bende bunalıyorum evde otur otur..

Pusetle gezmeye çıkanlar peki arabanın yağmurluğunu takıyormusunuz rüzgarı engellesin diye.

Bide benim oğlumun kafası çok terliyor kızlar, sizin bebişlerdede oluyormu.Normalmidir yani.

benımkı de maşallah 20.30dan berı uyuyor bırazdan uyanır gece 3 e kadar esır eder benı

Pusetle gezmeye çıkanlar peki arabanın yağmurluğunu takıyormusunuz rüzgarı engellesin diye.

Bide benim oğlumun kafası çok terliyor kızlar, sizin bebişlerdede oluyormu.Normalmidir yani.

canım benımkının kafası da cok terlıyor ustelık sapka takmadıgım halde

selam arkadaşlar benim kızımın başıda çok terliyodu dr a sordum kemikleri geliştiği için dedi bi süre devam eder dedi...

kızlarrr burdan aperpile sesleniorum keremeee bütün kızlar fedaaa olsunnn :))) maaşallah o güsellğeeee:)

Allah kavuştursun canım, alıştınmı ayrılık çok zor olur.Hele bu dönemde elimiz ayağımız oldular ya haklarını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.

tşkler cnm
anne olunca beni anlarsın derdi annem cidden öyle oldu
ve ben anne olunca ayrılıklara dayanırrım zannediyordum ama öyle olmadı daha şimdiden çook özledimmm annemlerii

otobüsle 30 km yanyana gittik baybaylaştık
gurbet çok zor çook

bnm kızımıda kafası çok terliyo ve hiiç şapta takmıyo doğduğundan beri sürekli kuruluyorum ben başka bişe gelmiyo elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…