cok saol cnm,bi de yüzünü burusturup içini çeke çeke aglamasını görsen hiç dayanamazsın içim gitti yani hala moralim cok bozukironic bu arada dün diyemedim bebenin fotunu bir ara avatar yapmıstın cok tatlı canım kim olsa dayanamaz kızz :) dilser senin kızın dogum fotunu hala hatırlıom okumadın sanırım cok begenmiştim taliptim fakat platinin kıza vuruldum bu defa
Alacam Rüyayı :) platin duy sesimi
cok saol cnm,bi de yüzünü burusturup içini çeke çeke aglamasını görsen hiç dayanamazsın içim gitti yani hala moralim cok bozuk(
selam cnm,maşallah geziyosunuz ne güzel,ben de arada arabasına koyup cıkarıyorum hava iyiyken,hem hava alıyo mışıl mışıl uyuyo gezerken hem de bana yürüyüş oluyo..aslında uzmanlar kar yağsa bile sıkıca giydirip yarım saat de olsa dışarı cıkarın bebeginizi diyolar,ama alışveriş merkezlerine sık götürmek pek iyi değilmiş,malum kapalı ortam ve kış mevsimindeyiz mikroplar kol geziyo...Selam..
Acayip uykum var 24 saat uyumak istiyorumbugün oğlumla forum istanbula gittik, puset almamıştım baktım lazım olucak, havada güzel eşimi iteleye iteleye ikna ettim :)) dua et bu çocuk hasta olmasın dedi çok korkuyor hasta olucak diye, bende biraz alşsın istiyorum malum anası gezenti zaten çok durmadık arabasını aldık 2 dolanıp bi yemek yedik çıktık.Oğlum maşallah evden çıkarken uyudu dönene kadar zorla uyandırıp yedirdim..Eşimde diyoor ee annesinin oğlu sen hamileyken evde oturdunmuki :))
selam cnm,maşallah geziyosunuz ne güzel,ben de arada arabasına koyup cıkarıyorum hava iyiyken,hem hava alıyo mışıl mışıl uyuyo gezerken hem de bana yürüyüş oluyo..aslında uzmanlar kar yağsa bile sıkıca giydirip yarım saat de olsa dışarı cıkarın bebeginizi diyolar,ama alışveriş merkezlerine sık götürmek pek iyi değilmiş,malum kapalı ortam ve kış mevsimindeyiz mikroplar kol geziyo...
bu gece de uykusuz olucam garanti 3 saatdir uyuyo bızım kız gece saat bası kalkıyo bıde uyumıyo gunduzde tekım korkuyom uyuyamıyomama bir an önce büyümesini hiç istemiyom bu halinin tadını cıkarıyom :90:
Pusetle gezmeye çıkanlar peki arabanın yağmurluğunu takıyormusunuz rüzgarı engellesin diye.
Bide benim oğlumun kafası çok terliyor kızlar, sizin bebişlerdede oluyormu.Normalmidir yani.
slm kızlar çooook üzgünüm annemler gittiler bugün
canım benımkının kafası da cok terlıyor ustelık sapka takmadıgım halde
Allah kavuştursun canım, alıştınmı ayrılık çok zor olur.Hele bu dönemde elimiz ayağımız oldular ya haklarını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.
selam arkadaşlar benim kızımın başıda çok terliyodu dr a sordum kemikleri geliştiği için dedi bi süre devam eder dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?