aynen benimkide öyle...geceleri çok derin güzel uykusu vardı ama şimdi saat başı uyanıp orda olup olmadığımı kontrol ediyor.. yanıma yatırsam daha kolay olacak benim için ama onada alışır diye korkuyorum
altı aya kadar devit 3 müş ondan sonra polivit kullanacakmışım sizin doktorlar ne diyor bu duruma.
birde bebeğiniz hasta olduğunda ferro sanol kan ilacını vermeyecekmişiz
kızlar moralim çok bozuk.bu akşam oğluma yemek yedirirken tam sonuna gelince birden kustu ama öyle böyle değil.fışkırır tarzda ve ne yediyse çıkardı.sonra uyuttum.yarım saat uyumadı ağlamaya başladı.biraz avuttuktan sonra devam sütü verdim şimdi uyudu ama çok korktum.hiç böyle olmamıştı.ateşi falan da yok.dişte daha çıkarmadı.sizce endişelenmeli miyim.yoksa birkaç gün takip edip devam ederse mi dr götüreyim.
kızlar moralim çok bozuk.bu akşam oğluma yemek yedirirken tam sonuna gelince birden kustu ama öyle böyle değil.fışkırır tarzda ve ne yediyse çıkardı.sonra uyuttum.yarım saat uyumadı ağlamaya başladı.biraz avuttuktan sonra devam sütü verdim şimdi uyudu ama çok korktum.hiç böyle olmamıştı.ateşi falan da yok.dişte daha çıkarmadı.sizce endişelenmeli miyim.yoksa birkaç gün takip edip devam ederse mi dr götüreyim.
elden bir sey gelmeyince ne diyelim allah saglik versin bebislerimizebebekler istahsiz oldugu zaman ne sinir bir durum benimkiside yemedigi zaman sinirden mahvolyuorum hicmi acikmaz
evet canım çok zor ya bazen ağlıyordum sinirden artık aldırmıyorum yemeklerden tıkıyorum ağzına zar zor zayıf olmasıda bir ayrı üzüntü ne yapım sağlıklı olsun büyür yaramazım.
benimde ayni öyledi aksam uyumadan önce sisesini icti lop hepsi agzindan bir kerede disari cikardi gün icindede kustugu cin dr göttürdüm bir kac gün devam ederse getir dedi ama üc kagitci simdi midesini bilerek bulandiriyor bir sey istemedigi zaman ama zaten hic bir sey istemiyor artik bugun bagirdim sinirden yere biraktim acidim sonrakızlar moralim çok bozuk.bu akşam oğluma yemek yedirirken tam sonuna gelince birden kustu ama öyle böyle değil.fışkırır tarzda ve ne yediyse çıkardı.sonra uyuttum.yarım saat uyumadı ağlamaya başladı.biraz avuttuktan sonra devam sütü verdim şimdi uyudu ama çok korktum.hiç böyle olmamıştı.ateşi falan da yok.dişte daha çıkarmadı.sizce endişelenmeli miyim.yoksa birkaç gün takip edip devam ederse mi dr götüreyim.
kızlar bizimkinin bir de iştahı kesildi gece uykusundan önce 2 gündür birşey yediremiyorum.çok aç olmalı biliyorum ama yemiyor.bende biberon maması yaptım normalde 180 lik mamayı bir solukta içen oğluşum 40 lık ancak içiyor.gece uykusu da inanılmaz az sürekli vızırdanıp dönüyor yatakta peşinden bağırmaya başlıyor.iki gündür 1 saat bile uyuyamadan gidiyorum işe.diş çıkarıyor olabilir mi.baktım hiç diş görünmüyor.ama çok huysuz.dudaklarını büzüp ağlıyor geceleri.
lara kendini yemiyo die yıpratma kimi çocuk 180 lik içer kimi 90ı bile içemez içsede kusar inan kendini yıpratmaktan başka bişey değil tabiki ne seviyorsa ugraş bırakma kustuysa bi daha dene anlıyorum seni çok zor bide hastalık geçirdi çok yıprandı kuzucok dertliyim bende nedir ya yemyior yemiyor yemyior sinir küpü oldum uyumadan mama yaptim biberonu agzina soktugum gibi daha agzina süt deymeden midesini bulandirip gene kustu yatak üstü benim üstüm batti banyo yaptirdim yatirdim uyku arasinda vereyim dedim banamisin demiyor ahhh kizlar nedir ya yemiyor üstelik yediklerinide kusuyor masusdan midesini bulandirip
kızlar bizimkinin bir de iştahı kesildi gece uykusundan önce 2 gündür birşey yediremiyorum.çok aç olmalı biliyorum ama yemiyor.bende biberon maması yaptım normalde 180 lik mamayı bir solukta içen oğluşum 40 lık ancak içiyor.gece uykusu da inanılmaz az sürekli vızırdanıp dönüyor yatakta peşinden bağırmaya başlıyor.iki gündür 1 saat bile uyuyamadan gidiyorum işe.diş çıkarıyor olabilir mi.baktım hiç diş görünmüyor.ama çok huysuz.dudaklarını büzüp ağlıyor geceleri.
lara kendini yemiyo die yıpratma kimi çocuk 180 lik içer kimi 90ı bile içemez içsede kusar inan kendini yıpratmaktan başka bişey değil tabiki ne seviyorsa ugraş bırakma kustuysa bi daha dene anlıyorum seni çok zor bide hastalık geçirdi çok yıprandı kuzubenim kızımda böle büyüdü..gece uyurken yayagında kustugunu bilirim elimi bi atardım beşige kusmuk ne halı kalırdı ne çamaşır gecenin bi vakti çamaşır makinesi çalışırdı halı yıkardım banyoda .böle bebekleri büyütmek üçüz büyütmekten zor kızım 4 yaşında hala yemek istemiyo ben yedircemki yicek... 14 kilo ama bunada şükür büyüdü azda olsa şimdi catır çatır cvb veriyo o günlerim rüya gibi kaldı... inş sizde çabuk atlatırsınız...
cetveli liliypie diye yaz google dan oradan düzenle istediğin gibi daha sonra orada altta link var onu kopyalıyorsun profiline yapıştıracaksın hakkımda bölümü var oraya bende baya uğraşmıştım anlatabilmişimdir umarım.
cevabın için teşekkürler yapıyorum ama çizelgeyi kaydedemiyorum profilime neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?