ben hiç devit vermedım en bastan berı acd3 veriyorum multıtabsla esdeger ama ferrosanolu 1aydır kullanmıyoruz doktorumuz artık keselım dedı kı benım bebegımın kansızlıgı sut emen bebeklerın kansızlıgından degıldı kanuyusmazlıgından etkılendıgı ıcın kanında yıkım vardı normal sevıyeye gelınce kestı doktorumuz tabı bunun yanında 20gunluktu tam gununu hatırlayamıyorum ama sanırım o cıvarlardaydı kan naklı yapılmıstı o yuzden kullanıyorduk sız ne kadar kullanacakmıssınız ferrı sanolu
fero sanol 9. ay kontrolünde belli olur ne zaman bitecek bilmiyorum ama devit 3 kullanma artık dedi kafam karıştı valla polivit ver dedi ama 1 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum devit3 ü sağlık ocağı kullan dedi aslında doktorlarda türlü türlü şeyler söylüyor ayrı farklı ilaçlar yazıyo hangi ilaç firmasıyla anlaştıysa o ilaçları yazıyorlar.
ıstah actıgını bılmıyordum tesekkurler canım bunu paylasman ıyı oldu belkı bu yuzdendır benım oglumun ıstahzılıgı hıc olmadı aksıne bıraksak bızı bıle yıyecek
benimde tam tersi aşırı iştahsız zorla yediriyorum
cok sagol canım butun bebişlerin sapasağlam inci gibi dişleri olsun sizin ilk hangi dişiniz çıktı
kızlaaaaaaaaarr ilk dişimiz çıktı ama sağ üst köpek dişi
ferro sanolu sabah uyanınca veriyorum.yarı aç yarı tok olmalı.(karnı doyduktan sonra 2 saat geçmeli demişti dr) kilosu başına bir damla.ben 9 damla veriyorum ve damlayı verdikten sonra yarım saat yemek yok.akşam yemeğinden hemen sonrada vitamin veriyorum.multitabs kullanıyoruz.onun kendi ölçüsü var,çizgisine kadar çekiyorsun
canım kemik suyunu kaynattıktan sonra üzerindeki yağları al birde ilikleri ezip verme... bebeğine yarayacaktır ama bağırsaklarında sorun olabilir bildiğim kadarıyla sindirimi çok zor...
Vitamin niye veriyorsunuz, doktorunuz mu söyledi? Bu ay gitmedik de doktora bir şey mi kaçırdım acaba diye soruyorum =) Bu arada sorununuzun çözülmesine sevindim. Kaşık en sevdikleri malzeme sanırım =)
kızlaaaaaaaaarr ilk dişimiz çıktı ama sağ üst köpek dişi
canım valla ben 1 haftalıktan beri veriyorum vitamini.sağlık ocağından o zaman monovit vermişlerdi.ama dr multitabsı önermişti.onu kullanıyoruz.1 yaşına kadar da devam edicez.1 yaşından sonra yine multitabsın 1 yaş üstü vitamini varmış onu vericek.
kızlar demir ve vitamini kaçar damla ve kaç saat aralıkla veriyosunuz
Alla alla bana vermediler öyle bir şey hiç. Sadece Devit-3 ve Vegaferon vermişlerdi onu kullanıyorum. Doktor da değişmeye gerek yok bir yaşına kadar kullanılacak bunlar dedi. Devit'i güneş iyice çıkınca bıraktıracak galiba. Sorayım ben de...
kizlar burda kan ilaci diye bir sey yok d3 vitamini oda her sabah bir damla veriyorum ne icinki kan ilaci neye yariyor bebeklerdebu arada kizim kusmayi birakti mamasini degistirdim simdi daha iyi iciyor ve kusmiyuor allahima bin sükür
kizlar burda kan ilaci diye bir sey yok d3 vitamini oda her sabah bir damla veriyorum ne icinki kan ilaci neye yariyor bebeklerdebu arada kizim kusmayi birakti mamasini degistirdim simdi daha iyi iciyor ve kusmiyuor allahima bin sükür
cok tsk ler cevabin icin dr koniusmam lazimcanım vitamin ve demir çok önemli şeyler d3 vitaminini kemik gelişimi için çok önemli okadar önemliki eğer birgün 1 damla eksik verirsen 4 damla veriyoruz ertesi günü mutlaka o eksik damlayı tamamlamak için 1 damla fazla vermelisin fazla verirsende ertesi gün yine 1 damla eksik vermelisin kan ikacı dediğimiz demir damlasıda oda beyin gelişimi için çok önemli birşey yani ikiside olmazsa olmazlardan onuda kilosuna göre veriyorsun 8 kilo ise bebeğin 8 damla 9 sa 9 bunları ihmal etme ve en kısa zamanda doktorunla görüş derim..
beyin gelisimi dedinizya normalde vermesi gerekir ama ben avusturyada yasiyorum burda kimse d3 vitaminden baska bebeklere bir sey kullanmyuor sidmi cok taktim sormam lazim demir vitaminini bana marka isimlerini yazarmisiniz merak ettim burda belki vardirarkadaşım rutin götürdüğün doktorun varsa önerir zaten demekki seni bebeğinin ihtiyacı yok
beyin gelişimi için önemli diye biliyorum.3-4 marka şeklinde satılıyo.benim kullandığım ferrum
mesela bizim doktorumuz 6.aydan sonra verdi.bazı doktorlar dogar dogmaz bazıları 4.ayında falan yanı
telaş etme sor doktoruna derim.
birde bi arkadaş unuttuğu zaman ertesi güne damlaları fazla verdiğini yazmış
çok yanlış yapıosun bence
cok tsk ler cevabin icin dr koniusmam lazim
beyin gelisimi dedinizya normalde vermesi gerekir ama ben avusturyada yasiyorum burda kimse d3 vitaminden baska bebeklere bir sey kullanmyuor sidmi cok taktim sormam lazim demir vitaminini bana marka isimlerini yazarmisiniz merak ettim burda belki vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?