Arkadaslar bebegım gunduz sadece 1 kere 1 veya 1.5 saat uyuyor aksam saat 21.00-22.00 gibi uyumak ıstıyor yatırmayınca mahvedıyor kendını ter kan ıcınde kalıyor kasılıyor aglıyor mahvoluyor sonra uyuyup 24.00 - 01.00 gibi acayıp enerjı dolu bıcımde uyanıyor sarkılar oyunlar allahım gormenız lazım kıpır kıpır artık allah ne verdıyse sabah 3-4-5 ne zaman uyuyoruz allah bılır :'(
cok ugrastım rutın duzen kurayım dıye bı turlu olmadı bu kadar az uyuyan bır bebek ben gormedım ya bır de gayet saglıklı cok sukur ama ben mahvoluyorum gunduz o 1-2 saat kestırırken ben iş yapıyorum yemek yapıyorum gece artık pilim bitiyor uyumaya ıhtıyacım oluyor ama o hıc de oralıı degıl bana bı care soyleyın lutfen ama yaptıgım denedıgım yontemler olmasın yanı mesela gunduz uyutma ya da oyala o saatte uyutma vs olmasın cunku denedım bunları ıse yaramıyor
merhaba, oğlumda da uyku sıkıntısı var.akşam 8.30 da uyumak istiyor ve gece en az 10 kere uyanıyor.çalıştığım için özlemiş oluyor aynı zamanda,sanırım o yüzden gece bu kadar uyanıyor...şu ara düzenlemeye başladım.gece uykusunu 9 9.30 a kaydırmaya çalışıyorum.Arkadaslar bebegım gunduz sadece 1 kere 1 veya 1.5 saat uyuyor aksam saat 21.00-22.00 gibi uyumak ıstıyor yatırmayınca mahvedıyor kendını ter kan ıcınde kalıyor kasılıyor aglıyor mahvoluyor sonra uyuyup 24.00 - 01.00 gibi acayıp enerjı dolu bıcımde uyanıyor sarkılar oyunlar allahım gormenız lazım kıpır kıpır artık allah ne verdıyse sabah 3-4-5 ne zaman uyuyoruz allah bılır :'(
cok ugrastım rutın duzen kurayım dıye bı turlu olmadı bu kadar az uyuyan bır bebek ben gormedım ya bır de gayet saglıklı cok sukur ama ben mahvoluyorum gunduz o 1-2 saat kestırırken ben iş yapıyorum yemek yapıyorum gece artık pilim bitiyor uyumaya ıhtıyacım oluyor ama o hıc de oralıı degıl bana bı care soyleyın lutfen ama yaptıgım denedıgım yontemler olmasın yanı mesela gunduz uyutma ya da oyala o saatte uyutma vs olmasın cunku denedım bunları ıse yaramıyor
resimdeki kızınız mı ,bayıldımmmmcnm bi ara benimkide öyleydi walla zor oluyor kendi kendine düzene oturdu tabi az bende zorladım yıkadım milupanın gece çayı var ondan içirdim bazende anason verdim falan öyle soktuk düzene
Arkadaslar bebegım gunduz sadece 1 kere 1 veya 1.5 saat uyuyor aksam saat 21.00-22.00 gibi uyumak ıstıyor yatırmayınca mahvedıyor kendını ter kan ıcınde kalıyor kasılıyor aglıyor mahvoluyor sonra uyuyup 24.00 - 01.00 gibi acayıp enerjı dolu bıcımde uyanıyor sarkılar oyunlar allahım gormenız lazım kıpır kıpır artık allah ne verdıyse sabah 3-4-5 ne zaman uyuyoruz allah bılır :'(
canım vitamin ve demir çok önemli şeyler d3 vitaminini kemik gelişimi için çok önemli okadar önemliki eğer birgün 1 damla eksik verirsen 4 damla veriyoruz ertesi günü mutlaka o eksik damlayı tamamlamak için 1 damla fazla vermelisin fazla verirsende ertesi gün yine 1 damla eksik vermelisin kan ikacı dediğimiz demir damlasıda oda beyin gelişimi için çok önemli birşey yani ikiside olmazsa olmazlardan onuda kilosuna göre veriyorsun 8 kilo ise bebeğin 8 damla 9 sa 9 bunları ihmal etme ve en kısa zamanda doktorunla görüş derim..
selam kiz lar geceleri bebekleriniz kalkmadan mama vermeyin cünkü biz nasil ayni saate uykumuzdan kalkip su icme wc aliskanligi yapyiorsak onlardada ayni aliskanlik basliyormus onun icin gece mama vermeyin ben uyumadan önce veriyorum sabah kalkinca veriyorum acikinca yani aklinizda bulsun aciktiklari icin degil aliskanlik yaptigi icin uyaniyorlar
herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnn hava yine kapalı içim karardı valla bi yaz gelmedi gitti.bu gün yine klasik ev temizleme günümdeyim kolay gelsin bana hafta içi bebişden bişi yapamıyorum haftasonu eşim tatil olduğundan anca o kolluyo bışbışı bende rahat rahat temizliğimi yapıyorum.hiçde sevmiyorum şu işleri bi sihirli değneğim olsada yada dizilerdekiler gibi parmağımı oynatınca ev pırıl pırıl olsa masanın üstü çeşit çeşit yemeklerle dolsa.hadi ben kaçar gelirim gene.
resimdeki kızınız mı ,bayıldımmmm
ihmal etmeyin kızlar topiğimizi ya gelin de konuşalım.
benim kızın mızmızlığı üstünde diş sıkıntısı mı onu da bilmiyorum emekleyemedikde bir türlü
bebeği uyumayan arkadaşımız ALLAH yardımcın olsun o günleri çok geçirdim ben yeni yeni zorla öne aldım kendiliğinden gelişti aslında
kızlar d3 dediğiniz ne? ferro sanol mü? ben ferro sanal ve multitbas veriyorum.başka da mı var anlamadım:44::44:
hehe yok o benim kızım değil ama andırıo sanki
tmm cnm uğrarım bundan sona yeni pc aldı kociş buda kk yı hep kasıo ondan zorlanıom biraz. girmekte
selam kiz lar geceleri bebekleriniz kalkmadan mama vermeyin cünkü biz nasil ayni saate uykumuzdan kalkip su icme wc aliskanligi yapyiorsak onlardada ayni aliskanlik basliyormus onun icin gece mama vermeyin ben uyumadan önce veriyorum sabah kalkinca veriyorum acikinca yani aklinizda bulsun aciktiklari icin degil aliskanlik yaptigi icin uyaniyorlar
mantıklı aslında ama bizimkine gece uyandığında mama vermesem inletir bütün apartmanı
ben gece mama vermiyorum kalktığında çünki hiç yemedi mam. ama emmeye çok kalkar sizler emzirmiyormusunuz kızlar.
uykulari düzene girer bir uyutunuzmu birdaha kalkacak diye düsünmesiniz alistiklarindada uykudan kalkinca mamayi bulup sizi bulamasalar ortaligi yikarlar biliyorsunuz simdi bebekllerimiz gözüyle hep takip ediyor bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?