2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm bi ara benimkide öyleydi walla zor oluyor kendi kendine düzene oturdu tabi az bende zorladım yıkadım milupanın gece çayı var ondan içirdim bazende anason verdim falan öyle soktuk düzene

merhaba, oğlumda da uyku sıkıntısı var.akşam 8.30 da uyumak istiyor ve gece en az 10 kere uyanıyor.çalıştığım için özlemiş oluyor aynı zamanda,sanırım o yüzden gece bu kadar uyanıyor...şu ara düzenlemeye başladım.gece uykusunu 9 9.30 a kaydırmaya çalışıyorum.
peki bu kadar az uyumaya gündüz falan huzursuzluğu olmuyor mu?oğlum Ata uykusu gelip de uyutmazsam durmuyor yerinde ,mızıldanıyor,keyifsiz tatsız oluyor.bence uykusu geldiğinde ,erken saat bile olsa uyutun.yani sze söylenenin tam tersi:)
bir de gündüz mesela belli saatlerde (uyumasını istediğiniz saatlerde) yatağa yatıp kitap okuyun,sakince zaman geçirin. bi süre sonra mayışıyolar.hem de zamanla alışkanlık olur,yanınızda uyurlar.

saat 21 gibi uyursa 1 saat uyutup uyandır oynasın hoplasın sonra bir daha uyusun yani 21 deki uykuya doymasın uykusunualmasın sadece dinlensin ben böyle yaptım oğlumun da 8 gibi uykusu gelirdi uyuturdum en fazla 1 saat uyumasına izin verirdim sonra uyandırırdım 22.30 da yatağına götürdüm koyardım beşiğe sallardım uyuyana kadar bir hafta uykuya dalması 1 saati buldu ama alıştı şimdi 8 de uyumuyor 5 te uyuyor 7ye kadar sonra 22 de uyuyor gece 1 kere kalkıyor maşallah

ihmal etmeyin kızlar topiğimizi ya gelin de konuşalım.
benim kızın mızmızlığı üstünde diş sıkıntısı mı onu da bilmiyorum emekleyemedikde bir türlü
bebeği uyumayan arkadaşımız ALLAH yardımcın olsun o günleri çok geçirdim ben yeni yeni zorla öne aldım kendiliğinden gelişti aslında

kızlar d3 dediğiniz ne? ferro sanol mü? ben ferro sanal ve multitbas veriyorum.başka da mı var anlamadım:44::44:

Allah kolaylık versin.çok zor gerçekten.bizimde öyleydi.kontrolde dr a sordum.önerisi işe yaradı bizde.gece uykusunu yatıracağım zaman önceden bayağı oynaşıyoruz sonra yatırmadan altını alıp mutlaka komple üstünü değiştiriyorum.ama gece giydirdiğim pijamalar ayrı.sadece gece uykusuna yatarken giydiriyorum.bu arda tv sesini azaltıp ışığı kısıyoruz ve yüksek sesle konuşmuyoruz.sonra karnını doyuruyorum ve ayağımda yada beşikte sallıyorum.2-3 gün sonra hep aynı saatte bunları yapınca düzene girdi.gece uykusu olduğunu anlaması için belirli bir rutine ihtiyacı var demişti bana.işe de yaramıştı.bu aralar huysuz gerçi diş çıkaracak galiba.

herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnn hava yine kapalı içim karardı valla bi yaz gelmedi gitti.bu gün yine klasik ev temizleme günümdeyim kolay gelsin bana hafta içi bebişden bişi yapamıyorum haftasonu eşim tatil olduğundan anca o kolluyo bışbışı bende rahat rahat temizliğimi yapıyorum.hiçde sevmiyorum şu işleri bi sihirli değneğim olsada yada dizilerdekiler gibi parmağımı oynatınca ev pırıl pırıl olsa masanın üstü çeşit çeşit yemeklerle dolsa.hadi ben kaçar gelirim gene.

selam kiz lar geceleri bebekleriniz kalkmadan mama vermeyin cünkü biz nasil ayni saate uykumuzdan kalkip su icme wc aliskanligi yapyiorsak onlardada ayni aliskanlik basliyormus onun icin gece mama vermeyin ben uyumadan önce veriyorum sabah kalkinca veriyorum acikinca yani aklinizda bulsun aciktiklari icin degil aliskanlik yaptigi icin uyaniyorlar

mantıklı aslında ama bizimkine gece uyandığında mama vermesem inletir bütün apartmanı

ahhhh ahhhh keşke olsa..ben bir de çalışıyorum.haftasonuna kalmasın diye cuma günü işten koştur koştur gelip akşam yapıyorum temizliği genelde. bizim burası da bugün özellikle çok sıcaktı.balkonda oturduk akşama kadar.antalyada başladı sanırım kavuran sıcaklar.oğluşuma kısa kolluları giydiricem sanırım yakında.

resimdeki kızınız mı ,bayıldımmmm

hehe yok o benim kızım değil ama andırıo sanki

tmm cnm uğrarım bundan sona yeni pc aldı kociş buda kk yı hep kasıo ondan zorlanıom biraz. girmekte

ben gece mama vermiyorum kalktığında çünki hiç yemedi mam. ama emmeye çok kalkar sizler emzirmiyormusunuz kızlar.

mantıklı aslında ama bizimkine gece uyandığında mama vermesem inletir bütün apartmanı

ben gece mama vermiyorum kalktığında çünki hiç yemedi mam. ama emmeye çok kalkar sizler emzirmiyormusunuz kızlar.

alismis kizlar iste aedk kesin hep ayni saate kalkiyordur. hiranur bende ilk baslarda gögsüm kücük diye kizi uyku arasinda emziriyordum sonra ayni saate kendisi aglamaya istemeye basladi sonra hastaliginda icmeyince dr da yemek vermek icin kaldirma bana geceleri alisirsa hep ayni aliskanligina devam eder onun icin ben uyanmadigi süre ve uyku arasinda mama vermiyorum yapabilirseniz bu sizin icin ve bebeginiz icin

uykulari düzene girer bir uyutunuzmu birdaha kalkacak diye düsünmesiniz alistiklarindada uykudan kalkinca mamayi bulup sizi bulamasalar ortaligi yikarlar biliyorsunuz simdi bebekllerimiz gözüyle hep takip ediyor bizleri

uykulari düzene girer bir uyutunuzmu birdaha kalkacak diye düsünmesiniz alistiklarindada uykudan kalkinca mamayi bulup sizi bulamasalar ortaligi yikarlar biliyorsunuz simdi bebekllerimiz gözüyle hep takip ediyor bizleri

aynen dediğin gibi lara.genelde aynı saatlerde uyanıyor.ama mama vermezsem yıkıyor ortalığı.yanıma alıyorum,ayağımda sallıyorum olmuyor.mamayı içmeden kesinlikle uyumuyor.nasıl bir sakıncası var gece beslemenin.tek sorun uykuysa sorun değil aslında.

dün sütlü tarhana çorbası denedik.çok sevdi yarında yoğurt çorbası denicem bakalım.bu arada sebze çorbasına kıyma koyuyorum ama hiç köfte yedirmedim.köfte veren ver mı? varsa nasıl yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…