bende sizin yaptığınız gibi 7.ayına girdikten sonra köfte büyüklüğünde çorbalarına kıyma atıyodum.dün sütlü tarhana çorbası denedik.çok sevdiyarında yoğurt çorbası denicem bakalım.bu arada sebze çorbasına kıyma koyuyorum ama hiç köfte yedirmedim.köfte veren ver mı? varsa nasıl yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim.
aynen dediğin gibi lara.genelde aynı saatlerde uyanıyor.ama mama vermezsem yıkıyor ortalığı.yanıma alıyorum,ayağımda sallıyorum olmuyor.mamayı içmeden kesinlikle uyumuyor.nasıl bir sakıncası var gece beslemenin.tek sorun uykuysa sorun değil aslında.
gelinde güzel muhabbetler olsun kimseler olmayınca tadı da olmuyo senin bebişin nasıl iyi mi.
evet bize tek sorun uyku geliyor ama gercekte öyle degil kalktiklarinda uykularida kacma ihtimali yüksek ama carsamba günü gene dr gitcem lara icin sorarim ne yapabilirsin emzik tutuyormu
bende sizin yaptığınız gibi 7.ayına girdikten sonra köfte büyüklüğünde çorbalarına kıyma atıyodum.
bu pazar günü ilk defa kızıma köfte kızarttım.(baharatsız sogan maydanoz yumurta koydum)
ama sert olduğu için agzındakileri ikide bir çıkarttı alışıcak zamanla inş.
işte bende kuru kuru nasıl yer diye düşünüyorum.ezerek vermeyi denicem bakalım.yoksa dediğin gibi çıkartır ağzından.yada patetes de haşlayıp onunla birlikte mi versem.:44:
arkadaşlar dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama 8 aylık kızıma 2 günde bir dardanel ton yediriyorum
1tatlıkaşığı falan.doktorumuza sormayı unuttum.telefonda açmak istemedim.aranızda veren varmı
oğluşum 1 haftadır geceleri 10 kere fln uyanıyor, kıyamet kopuyor. ağzında memeyle uyuyor ancak. sersem sepet oldum. ilk aylarda çok güzeldi gece uykuları, 6.aydan sonra değişti. sürekli uyanıyor. doktoru reflü ilacı verdi ama sadece gece uyanıyor diye reflü teşhisi koyması hoşuma gitmedi, vermedim ilacı,içime sinmedi. bugün başka bir doktora gidicez.
iyi ki ücretsiz izin almışım, yoksa bir de işi kaldıramıycaktım bu uykusuzlukla
yanında domates ya da yoğurt fln versen, yumuşatır bence.
arkadaşlar dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama 8 aylık kızıma 2 günde bir dardanel ton yediriyorum
1tatlıkaşığı falan.doktorumuza sormayı unuttum.telefonda açmak istemedim.aranızda veren varmı
ben gece mama vermiyorum kalktığında çünki hiç yemedi mam. ama emmeye çok kalkar sizler emzirmiyormusunuz kızlar.
bişey sorcam
malum sıcaklarla birlikte sinek olayıda başladı.. kızçemi akşam 3 yerinden ısırmış hain sivriler...
evim eski tip yani camlarda sineklik felan yok.. kirada olduğumuz içinde cama bişey geremiyoruz(ev sahibi kızıyo)
gece ve gündüz sinekleri kovmak için ne yapabilirim.. şu prize takılan aletlerden almayı düşünüyorum.. biçeşit manyetik ses çıkararak sinekleri uzaklaştırıyo diye biliyorum.. acaba bebişlere bi zararı varmıdır..
gece bebişi yatırdığımda cibinlik kullanıcam peki ya gündüz napıcam
aedk bugun dr sordum bebeklerin cok uyanmasinin sebebi dogumun zor yada sezeryan olmasindan kaynaklaniyormus zamanla düzene girer insallah canimben emziriyorum hala.geceleri zaten oğlum çok uyandığı için emzirmek ,doyurmanın dışında ,uyutmaya da yarıyor.
gece en az 10 kere uyanıyoruz.benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı acaba?biraz emziriyorum,azcık kucakta sallayınc atekrar dalıyor ama bana işkence oluyor kalk yat,bi de sabah işe gidiyorum tabii..
hele dün gece,bu sefer çabuk da dalamadı tekrar,tam uyklumuz 2 yi buldu
bilmiyorum ama bebekler cok hassas dr un bana söyledigi iyi degilmis günes kremi bile sürünce ikinci gün kesinlikle ilif gibi bir seyle güzelce köpükleyip yikayacakmissin yoksa deriye isleyip alerjilik bir duruma yol acabiliyormusmerhaba,chicco da bebekler için tene sıkılan spreylerden var.ondan kullanabilrsiniz.elektrikli sinek kovucular bebkler için zararlı diye biliyorum.sizin aracılığınızla başka kullanılabilecek şeyler varsa öğrenirim ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?